Novo!

DA LI JE ISTINIT ŽIDOVSKI NAPUHANI “HOLOKAUST”?


Treba pregledati i vidjeti sve mitomane, tj. izmišljene židovske priče koje su iste kao Srbi i srpske izmišljene. A oni koji se usude reći istini kao ja i drugi, automatski smo proglašeni antisemitima. Naravno zato jer ne vjerujemo u laži koje njima odgovaraju a koje su napisali su o Nijemcima i Hrvatima, pa i onim ostalim i normalnim narodima i političarima, da ne vjerujem stoki koja mrzi sve normalne vrijednosti koje jedno društvo može vrednovati, a one morbidne uvaljuju pod normalne i prihvatljive kao što je najbolji primjer jugoslavenski pederluk i tome slično. 

Dakle, oni lažu i danas da bi zadržali svoju moć, ako se njihova laž objelodani kao laž, oni gube svoju moć, zato im treba 6 miliona židova pobijenih širom europe, kao što Srbima treba da je osam stotina tisuća (8) pobijeno Srba u Jasenovcu, a svi ovi nekakvi protivnici rasnih zakona kratko rečeno: kreteni koji pameti u glavi nemaju, a pojma nemaju što je Hitler radio, ne tijekom već i prije WW2, a još manje znaju šta je Maks Luburić radio sa Srbima u Jasenovcu.

Tako, zamolio bih one kritičare da – neka – me poštede svojih komentara da su baš oni mjerodavni suditi o Hitleru i njegovoj politici, suditi Poglavniku i Maksu Luburića za Jasenovac, a da vi ništa, vi, ovi bezrazložni kritičari o Hitleru, Poglavniku i Maksu Luburiću ne znate ništa osim onoga što su vas naučili u titanium školama, a takovi nas i danas maltretiraju i teroriziraju kao najveće budale, a za svoj račun ne naš. A što vi naravno uzimate zdravo za gotovo, sve što ta bagra govori ne samo o nama Hrvatima već i Hitleru i svim ostalim povijesno političkim događajima i kretanjima u povijesti. Ja im ne vjerujem ništa jer sam već milijun puta shvatio o kakvim je govnima tu riječ i što su sve oni spremni napravit da bi uništili samu bit modernih naroda, njima upravo – njima a ne Hitlerom i Poglavnikom – je upravljao sotona.

Cijela njihova politika je u suštoj suprotnosti s kršćanstvom i naukom vjere i to mi najbolje govori koliko su oni zapravo bili kriva a ne prava strana u tom WW2 ratu, neovisno o tome što netko privatno misli o Poglavniku, ustaštvu, Maksu Luburiću i Hitleru i njegovom nacionalsocijalizmu koji po meni uopće i ne treba biti tema bilo kakvog spora kad se uzme u obzir, kakvu politiku su vodili i vode i dalje dotični, današnji ESTABLISHMENT.

Izvor: Otporaš

Stric Ivan!

Oglasi

5 Comments on DA LI JE ISTINIT ŽIDOVSKI NAPUHANI “HOLOKAUST”?

 1. Maks Luburić u svojoj knjigi i programu Hrvatskog Narodnog Odpora, HNO: “TEMELJNA NAČELA I DUŽNOSTI HRVATSKI BORACA U EMIGRACIJI”, u posebnoj i prvoj DRINI poslije Poglavnikove smrti za Deseti Travnja 1960. godine, piše:

                       DEKLARACIJA
  

  O TEMLJENIM NAČELIMA I DUŽNOSTIMA HRVATSKIH BORACA ZA OSLOBOĐENJE HRVATSKE.

  TEMELJNA NAČELA
  CIJELOKUPNI HRVATSKI NAROD TRAŽI USPOSTAVU SLOBODNE I DEMOKRATSKE REPUBLIKE HRVATSKE, TE ISTU SMATRA PITANJEM SVOJEG ŽIVOTNOG OPSTANKA.

  To je Maks Luburić rekao i napisao za Deseti Travnja 1960. godine, a dr. Franjo Tuđman prihvatio tu ideju Maksa Luburića, ostvario ju i proglasio Republiku Hrvatskom slobodnom upravo je tome bilo četvrt stoljeća jučer, dakle 25 lipnja 1991-2016.

 2. Druga točka (2)

  DEKLARACIJE TEMELJNIH NAČELA I DUŽNOSTI HRVATSKI BORACA ZA OSLOBOĐENJE HRVATSKE.

  Svoje pravo i svoj zahtjev na vlastitu slobodu i demokratsku državu, hrvatski narod osniva na demokratskom pravu narodnog samoodređenja i na hrvatskom povijesnom državnom pravu, dakle na temeljima, kojih nitko na svijetu ne može poreći.

  General Drinjanin, prva DRINA poslije Poglavnikove smrti za Deseti Travnja 1960.

 3. Treća točka (3)

  DEKLARACIJA TEMELJNIH NAČELA I DUŽNOSTI HRVATSKIH BORACA ZA OSOBOĐENJE DOMOVINE.

  Hrvatski narod smatra, da je uspostava Države Hrvatske ne samo prirodno i povijesno pravo Hrvatskog Naroda, već smatra također, da zahtjev Hrvatskog naroda na uspostavu Države Hrvatske stoji u potpunom suglasju s povjesnim razvitkom i potrebama zapadnoga svijeta.

 4. VikAr // 27/06/2016 at 19:28 //

  Pitanya se hrvatski ne postavlyaju s “da li”, gospodine Odporasc.

 5. Poštovani VikAr hvala na ispravki, iako sam to znao. Ali, znaš, uz najbolju želju tiparske pogreške se dogode. Nego bih te zamolio – ne samo tebe nego mnoge druge koji imadnu priliku ovo partiti – da pratiš ove nastavke o “DEKLARACIJI TEMELJNIH NAČELA I DUŽNOSTI HRVATSKI BORACA ZA OSLOBOĐENJE DOMOVINE”, koja je napisao Vjekoslav Maks Luburić, general Drinjanin i stavio u prvu DRINU poslije Poglavnikove smrti 28 prosinca 1959. godine. Sada dolazi br. četiri (4).

  Četvrta točka (4)

  DEKLARACIJA TEMELJNIH NAČELA I DUŽNOSTI HRVATSKIH BORACA ZA OSLOBOĐENJE HRVATSKE.

  Hrvatski narod traži, da Država Hrvatska obuhvati cijelokupno hrvatsko povijesno i etničko područje.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: