Novo!

Da…Nas bojovnike se proglašava ludima, neuračunljivima, nepodobnicima!

Ali ipak postoji iskustvo iza nas koje nas nadalje formira i određuje što prihvatiti a što odbaciti od sebe. Razmišljamo li zdravim razumom ili netko drugi mjesto nas donosi zaključke. Evo primjer iz života! Ako sa liječnika opće prakse krenemo prema psihijatrima. Uobičajena je praksa da nas dovode u sukob sa nama samima,jer su oni “baždareni” kao normalne i “nepotkupljive osobe”,”časne i odgovorne”! Id,libido,ego i super ego, kada dodju na razinu sukoba tada liječnici likuju u sebi jer vam “mogu”pomoći. Takve usluge se čuju na sve strane, no nista normalno ne dobijete za povratnu informaciju vec DIJAGNOZU koja vas prati kroz život kao ŽIG ZVIJERI. Čitao sa nešto o tome, pa sa spomenuo. Inače ne znam o čemu se radi, ali ne zvuči nikako dobro, i plemenito. Frustracije, siromaštvo, hrpa neprikladnih lijekova su današnji trend liječenja te dovode do pomanjkanja empatije i ljubavi medju nama. Sa njima se ubija ljubav, sve emocije, jer ono što osjećate pod lijekovima nikako nije stvarno niti lijek za rekreaciju (psihostimulansi).To su potpuno nepoznati farmakološki kemijski osjećaji koji nas vode u jedan nestvaran svijet u kojem smo podložni svim mogućim manipulacijama, jer ti lijekovi prave plodno tlo u našoj psihi, u kojoj je tada sve moguće, a kada naletimo na osjećaj zadovoljstva, tu stajemo, zadržavamo se i pokušavamo tu i ostati. Tada stupaju mediji i okolina, moderni vračevi (liječnici i političari) koji vode glavnu igru i riječ. To su lijekovi koji uništavaju psihu, kako bolesnog čovjeka tako i potpuno zdravog! Zar mislite da su prisilne hospitalizacije puka slučajnost i liječenje teškim psihijatrijskim medikamentima? Ti monstrumi koji si daju za pravo zabadati nos u bračne postelje postaju i sudci i štite jednu osobu iz bračne zajednice, ali nikada obje jer bi se time razotkrili u cijelosti, u jednostavnom razgovoru supružnika. Takve neravnopravne situacije redovito dovode do sukoba, jer onaj drugi partner (nepodržani) vidi da je vrag odnio šalu i počinju se postavljati pitanja. Kako sebi, tako i šutljivoj Hrvatskoj okolini! A odgovor možete zamisliti sami od koga dolazi i kakav je, jer samo otvori vaš liječnički karton i svaka mogućnost izlaza iz ove zapetljane situacije ide sa tendencijom da postane najzamršenija zagonetka, labirint, koju sami i ostavljeni tek poneki najhrabriji uspijevaju riješiti. Sam Glavašević je “lijepo objasnio”da Srbi nemaju PTSP, kao agresori i u liječničkim dokumentacijama ne postoji ta bolest! Glavašević laže…rokaju se Srbi i četnici, 100km/h. Samo što i oni nisu bitni, sami sebi, jer su za to krive vjerovali ili ne-Ustaše. Naši Hrvati bojovnici.

Da… Nas Hrvate se proglašava ludima, neuračunljivima, nepodobnicima, Državnim neprijateljima (Stožeraši koji su polupali dvojezične ploče) i kriminalcima!

Podmuklost ovog nehumanog, antisocijalnog i asocijalnog sustava očituje se u povremenim ispadima liječnika, poput dr.Horvata iz Varaždinske bolnice, pa tako i političara i moćnika koji ne prezaju od davanja pogrdnih imena poput: Šatoraši, fašisti, klerofašisti! Da li je moguće da su ljudi, branitelji išli kod ovog liječnika po savjete i lijekove, i stručnu pomoć? JESTE,  istina. Čiji je to naputak? Pa sa Božje strane nije sigurno! A da jeste bio bi ugrožen na njihovu mjestu netko drugi i njima lijepio dijagnoze kao što mi lijepimo komične slike na zidove i statuse na FB,kao primjerice: ” dr.Horvat! Licencirani monstrum koji je vrijeđao HRVI u Savskoj”. Njima je zanimljivo razbacivati se posisanim znanjem iz malog prsta: Jeste nervozni? Evo normabel. Jel sanjate poginule prijatelje i mučne prizore? Evo dijagnoza epilepsija, depresija, i uputnica za psihijatrijsko liječenje. Darežljivi po naputku. Darežljivi od sebe, bez srca i pravog uvida u osobnost i kronologiju traumatskog iskustva. Darežljivi, jer su hladni kao led i šibaju kako im se prohtije, kako im se učini! Koliko dijagnoza je podijeljeno Dragovoljcima Dom.rata i braniteljima!? To je grad veličine Vinkovaca prije rata! I veći. Umrlo nas je preko 100.000. 33.000 više od broja poginulih i nestalih u dom. ratu. Sve je u redu!?

 

 

Zastrašujuće? Ne nimalo. Njima to nije problem jer znaju da svaki ispad nezadovoljstva branitelja, dragovoljca i HRVI mogu protumačiti i pravdati DIJAGNOZAMA i to ne moraju daleko ići već samo pročitati sa Wikipedije definiciju i vi ste POKOPANI! Ionako smo na margini društva a oni nas guraju,kako je rekao dr.Horvat: ”Sa kolicima sa pogonom na klerofašizam, do krajnjih granica izdržljivosti”. I preko njih! Doista ohrabrujuće i utješno za braniteljsku populaciju, i članove njihovih obitelji!

Da vas pitam, jesu li to liječnici došli na tron kao moralni stupovi društva? Jeste i upravo se od toga Hrvatska i narod, čini i radi svjesno bolesnim psihijatrijskim slučajevima!

Ne želim generalizirati, no čini mi se da se istupom ovog”liječnika”istjerao ogroman medvjed iz grmlja! No to je brzo zataškano time što je prozvani i „samoočitovani humanist“brzo uklonjen sam mjesta na kojem je radio i prebačen na drugo! Nakon njegovog istupa su se mnogi trgli. Neki liječnici su se još dublje zavukli i sakrili u svoje bijele kute i ordinacije, još jače su se povezali u svojoj misiji, a neki su dali potporu ovome hrabriši koji vrijeđa HRVI 100% invalide!

Koliko je takvih liječnika kod nas koji sa mržnjom gledaju na nas branitelje, HRVI i dragovoljce!?

To ne mogu reći no mogu vam reći ovo: Dečki smanjite malo tablete pa će te vidjeti koliko je voda i istina duboka.

Njihovo liječničko „biće“ nikada nije bilo ugroženo, nikada nisu bili u po život opasnoj situaciji. Njihova jedina opasna situacija je bila opstipacija (zatvor crijeva) od prežderavanja, mesnih delicija koje si mogu priuštiti .Uništavaju druge i štiti ih kako Država, a tako se štite i oni međusobno. To je MAFIJA!

Pokušajte nešto reći protiv njih ili malo zagrebati površinu, mogu vas uništiti, suprugu, člana obitelji pa i djecu, spremiti na psihijatriju, prisilno liječiti, drogirati, dok se potpuno ne pogubite, dok vam ne pokušaju slomiti psihu i ne nastane amnezija za pojedine događaje, kojima ste bili svjedokom.Tek tada će vam je pokušati posložiti kako njima paše i odgovara. Mengele je mala beba za ove liječnike iz naše Države.

 

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: