Novo!

DESET RAZLOGA ZAŠTO USTAŠKI POKRET, NIJE BIO FAŠISTIČKI!


1.) Kladio bih se da osnivači Ustaškog Pokreta iz 1929 godine u Zagrebu nisu ni znali za postojanje filozofskih doktrina fašizma I nacizma.

2.) Kladio bih se the 99% Ustaša nije ni znalo za politički smisao fašizma i nacizma.

3.) Kladio bih se i to znam za sigurno da su Ustaše polagale prisegu za osloboditi Hrvatsku od tuđinske i srbske kraljevske vlasti, a ne za širenje fašizma i nacizma.

4.) Kladio bih se da su Hitler, Mussolini, Maček i svi međunarodni krugovi bili za očuvanje Jugoslavije. Tko u to ne vjeruje neka izvoli potražiti povijestne činjenice i tu će sve pronaći i sam se u iste uvjeriti.

5.) Kladio bih se da je bila velika masa Hrvata u redovima NOB, NOV, koji su iskreno mislili da se bore za svoju zemlju Hrvatsku, a protiv svake tuđinske vlasti. Njima je KPJ i njeno podložno i poslušno vodstvu Staljinu opralo njihov mali mozak da se bore protiv “okupatora”, protiv fašizma i nacizma, a u stvari ta borba je bila isključivo uperena protiv Hrvatske Države i onih Hrvatica i Hrvata koji su Hrvatsku Državu branili i svoje živote u toj obrani za svoju Hrvatsku Državu dali.

6.) Kladio bih se da je KPJ političkom manipulacijom prevarila mnoge Hrvate, posebice Hrvate Dalmacije i Istre, da se bore protiv okupatora, a u stvari oni su se borili protiv svoje vlastite braće Hrvata i svoje vlastite već tada postojeće Hrvatske Države.

7.) Kladio bih se da Poglavnik, Ustaški Pokret i Ustaše nisu bili, protiv nikoga, osim što su bili borci za Hrvatsku Državu! Država, to je narod! Narod se mora čuvati i braniti. To su vojnici HOS kao vojnici, po vojničkoj dužnosti morali činiti.

8.) Kladio bih se da bi svaki državni Poglavar bilo koje države u svijetu, u ratnom stanju imao i ratne zakone. To su imali svi: Hitler, Staljin, Churchill, Truman i svi ostali. Zašto bi se to branilo i hrvatskom državnom Poglavaru dru. Anti Paveliću, ili, još bolje, zašto bi ga se uopće osuđivalo za on što je svim Božijim i prirodnim pravima trebao činiti, a to je: BRANITI HRVATSKU DRŽAVU, što automatski znači I BRANITI ŽIVOTE HRVATICA I HRVATA

9.) Kladio bih se da je Staljin naredio Titu, da komunističku borbu nazove “antifašističkom” borbom, a sve one koji mu se suprostave da ih se nazove “fašistima” i kao takovi su automatski neprijatelji komunističke revolucije, te su nacisti, fašisti postali državni neprijatelji broj jedan.

10.) Svi oni koji zagovaraju bivši ustaško partizanski rat, SU IZDAJNICI HRVATSKE STVARI, rekao je u svojem povijestnom govoru za Deseti Travnja, general Drinjanin.

Izvor: Otporaš

 

Stric Ivan!

Oglasi

2 Comments on DESET RAZLOGA ZAŠTO USTAŠKI POKRET, NIJE BIO FAŠISTIČKI!

  1. Pronašao sam izvore kada je osnovan uistaški logor Janka Pusta, ime i presime tko ga je unajmio i kada. Kada sve to pregledam, stavim na svoje mjesto, na ovim stranicam našrg portala Hrvatsko Obranbeno Štivo ću sve objaviti. Dotle strpljenje.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: