Novo!

Devet na jednoga! Komunistička logika!

Srbi i srbadija su uglavnom navijek spremni, praviti probleme, Hrvatima. Nevrijeme koja tuče po nama i kiša koja pada, nam promoči odijela, sunca nema, tek ponekad kad sunce grane i kada lastavica doleti, znam da nešto postoji, što ih tjera na nas. 1991 je po svim bojišnicama bilo špijuna i špija, ali malo koja je doprinosila ičemu osim uništavanju Vukovara. Malo je snaga bilo osim molitvi, koje su bile uprte na noć kada je Vukovar pao i kada je vršeno klanje na Ovčari. Kao što je bilo onda, tako je i danas.

Hrvatski sabor na sve sliči, samo na hrvatski ne sliči. Oko sebe je okupila najgori šljam koji nema respekta niti prema ikome na svijetu, a u odnosu na Hrvate, Srbi su podignuti u nebeske visine. Druži se sa pravoslavnim sveštenicima, uživa kavu sa Srbima a nebrojeno je puta bila u Beogradu, na druženju i ćakulanju sa srpskim najgorim političkim šljamom. Što će ostati do kraja priče, sa Hrvatskom je nepoznato, tako da je se sve što se događalo, i što piše te objavljuje, u navedenim medijskim klišejima i kontekstima-gola laž. IX Bojna HOS je trebala razmisliti koga će štedjeti od metka, jer su pomilovali ratnog zločinca. Orepić je namjesnik K.G. Kitarović, i četnik kojeg treba staviti na mjesto koje mu pripada.

Ovo je istina.

Po njenom su Hrvati napali sami sebe, kao i Vukovar, i za klanja su odgovorni, samo katolički ustaški bojovnici. Hrvati su krivi, a Srbi su Bogom dani, kao da je njihov vasceli srpski univerzum. I Tesla mi je sumnjiv. Ne vjerujem pravoslavlju. Osim toga ja ne vidim tjeralicu, za Srbe koji su vršili pokolje u Vukovaru, već vidim sve one koji su dali obola u Domovinskom ratu i skupa sa žrtvama koje su pobijene u agresiji od 1991-1995.

Nadalje.

Sve što nisu predsjednici Tuđman, Milošević, Mesić i Josipović učinili sa hrvatskim narodom, ona svojim nedjelima privodi kraju i dovodi u opasnost preživjele Dragovoljce Domovinskog rata. Srbi su gore podignuti po njenim astrološkim savjetnicima, a Hrvati tamo gdje trebaju biti, a to je na dnu skale. Što se toga tiče, ne moram imati briga, jer sam 28 godina, u bjekstvu, od dezerterstva iz JNA, koja i danas progoni, pa sve do učesništva u Domovinskom ratu. Molio bih neka se istraže odlasci u Beograd, i nošenje kutija sa dokumentima prije izlaska registra branitelja i sve o onima koji su poticali da se registar napravi…to je veleizdaja hrvatskih nacionalnih interesa. Što je sa nestalima u ratu? Sa rastrgnutim obiteljima? Sa komunističkm zločinima? Što je sa pljačkom komunista od 1945 do 1989, po hrvatskim selima? Komunisti se proglašavaju Herojima,  Hrvati koji su pljačkani i klani na Jazovki su zločinci. Sa slike su dva mamina ujaka zaklani na Jazovki i ubačeni u nju. Moj djed je 1945 dočekao u odori, i upisano mu je da je bio u agresorskoj vojsci. 7 mjeseci Wermachta mu nije nigdje upisano, iako je časno odradio svoj zadatak. U logoru je bio u njemačkoj. Nigdje ga nema u evidenciji, jer nikome ne odgovara. Postavljam pitanje: ako se ovrhe vrše u duhovnom svijetu, što je sa mojom obitelji i rodbinom? Zar su to zaslužili? Razlikujem se od komunista, jer nisam činio zlodjela, a Kolinda ih diže u nebo. Tko je njen nono, kojeg spominje? I moj djed je djed, ali za razliku od njenog, moj je šikaniran od ljudi niskog kvocijenta, članova komunističke partije koji su mu zadnje zrno kukuruza i žita uzimali, i pljačkali. Smeće, će jednom doći na red. A tada će biti za njih milosti kao što je bilo milosti prema mojim ujacima, Jerkom, Ilijom Zorić i mojim djedom. Dok generali ćakulaju na I Phone, država nam se iznutra urušava, kao što se urušavaju kule od karata u Kolindinim mađioničarskim trikovima. Za mađioničara treba ipak imati malo veći obujam…tko zna čega. Zvonimir je bio Kralj hrvatski, pa je dao kletvu, zbog Srba koji su ga okružili. Bruno Bušić je bio pošten, i prokleo sve lopove i kriminalce Hrvatske, da je također kletvu.

A evo i moje: dabogda jela, pila i živjela kao što su živjeli moji djed i baka u Slavoniji. Prokleti zanavijek.

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: