Novo!

Dobro jutro Rvatine!

Svaki novi dan u Republici Hrvatskoj, donosi nova zlokobna iznenađenja, i nove vijesti kako nama, tako i svima drugima koji domoljubno i drugčije razmišljaju nego HDZ i SDP. Novost jeste da su izvjesna gospoda, dolazila kod moga bivšeg zapovjednika Stiva Culeja i raspitivali se o malom upornom blogeru i uredniku “Hrvatsko Obrambeno Štivo” te njegovim suradnicima. Dr. House iz Nuštra ne gine nam kazna! Likovi koji nemaju petlju doći na vrata, kao policijski inspektori po službenoj dužnosti, zbog prijave SNV da sam “mrzitelj Srba” i tko zna što još. Sloboda pisanja u medijima, zagarantirano kažnjiva propitivanjima, novčanim kaznama i zatvorom. Sutra će biti uveden i verbalni delikt. Jer crveni, ne podnose sugovornike, koji znaju sa manje škole, više od njih.

Likovi koji rade kao i UDBA, idu okolo raspituju se kao najveće babe u selu, od kafane do kafane, od kave koju cijede po tri sata, i skupljaju svaku informaciju o “subjektu”. Tako dolaze i do Stiva Culeja. Ti isti likovi su 90-ih nakon rata posvađali sve nas sa pitanjima “gde si se ti borio”!? “Ja imam bre bolji ratni put”. UDBA!

Imate li vi kreativnosti, ili ste obuku pokupili u filmovima “Balkanski špijun”, i “Mirko i Slavko”? Kako Hrvati imaju loše producente, za snimanje akcionih filmova, preporučam da pogledate jedan dan Branitelja i Domoljuba, u Hrvatskoj, pa će te shvatiti koliko ste prozirni patetični, vi koji nas umarate, i tražite dlaku u jajetu te kako ste jadni i naravno kruti možete biti jer nas proganjate zatvarate i pokušavate nam stvarati zbrkane misli…gdje ste vi u školu išli? No mogu vama kazati jedno. Jednom negdje, će mo se sresti, pa će te stati svi vi, vaša ekipa, pred moju ekipu, te će mo vidjeti čija baba će praviti pitu, a čija će ići u posjetu u zatvor. Zatvor? I tamo sa 21 dan bio…Pošto fizičari kažu da postoje, paralelni svemiri, ne brinite ništa. Već ste u zatvoru bili u mom svemiru, te ste dobili šut kartu u stražnjicu, kažnjeni i od tud bijes. Lahko prihajam! Nikada niste imali milosti, pa je ne tražite od nas, od mene pogotovo.

Ima li to gdje osim u Republici Hrvatskoj?

 

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: