Novo!

Dosta je bilo!

BB

Kao Dragovoljac iz Poljske, hrvatski ratni invalid Domovinskog rata, imam pravo glasno reći: Dosta je bilo, vrijeđanja i ponižavanja Hrvatskih Branitelja, koji su iz ljubavi stali u obranu nama drage Hrvatske Domovine. Danas su i dalje Hrvatski Branitelji puni dostojanstva i ponosa, ne rijetko gladni i žive bez struje u svojim domovima, zbog ovrha koje su nastale uslijed neplaćenih računa, samo zbog toga što su bez posla ili rade bez isplaćene plaće za svoj rad.

Pitam se koliko naših suborca, braće po oružju, danas tako žive i šute o tome. Ovih dana smo svjedoci o priči vezanoj za Ministarstvo Branitelja i bez našeg MINISTRA. Bez obzira tko će postati naš ministar, treba prvo u Hrvatskom Državnom Saboru zatražiti kažnjavanje svih koji su pridonijeli da naša braća po oružju, njih 2400 koji su digli na sebe ruku, jer nitko nije želio da čuje plač duše Hrvatskog Ratnika. Da kaže NE ovrhama koje se provode nad Hrvatskim Braniteljima, da kaže, dosta je vrijeđanja i tvrdnji da su Hrvatski Branitelji teret za državnu blagajnu.

Da se napokon zatraži da se jugoslavenskim partizanima i nijhovim obiteljima oduzme njihovo pravo na nasljedne PARTIZANSKE mirovine, a time samim rastereti barem malo državna blagajna i da se napokon Ministarstvu Branitelja vrati ime – Ministarstvo Hrvatskih Branitelja, sa adresom u Vukovaru, a samim time oda PIJETET projektu VUKOVAR MJESTO POSEBNOG PIJETETA i svim žrtvama palim u Obrani Hrvatske i Hrvatskog Vukovara.

Da hrvatski Domoljubi znaju što je Domoljublje danas u Hrvatskom Vukovaru, ne bi bilo dvojezičnih ploča, ne bi bilo POLITIČKIH sudskih progona Hrvatskih Branitelja , hrvatske, mađarske, srpske i poljske nacionalnosti zbog razbijanja i skidanja ĆIRILIČNE SRAMOTE na zgradama u vlasništvu Republike Hrvatske, u HRVATSKOM VUKOVARU, gdje ratni zločinci i silovatelji slobodno hodaju po ulicama Hrvatskog Vukovara, smijući se žrtvama i pravdi u oči!

Što je ĆIRILICA u Vukovaru? Pitam se, da li je ona sol na otvorenoj rani svih Hrvatskih Branitelja, koja peče i grize srce i dušu cijelog Hrvatskog Naroda. Pitam se što je to VUKOVAR za Vas, jer za mene osobno, Vukovar je Hrvatski Vojnik sa puškom u ruci koji je stao u obranu Republike Hrvatske, borio se i ginuo za svoju Hrvatsku. Tvoju i moju, našu Hrvatsku, a ne tek grad od kamena i i cigle.

U Vukovaru u kojem danas živim, nema niti jednog drveta koje nije bilo ranjeno, nema ulice gdje ne postoje ožiljci od granata, metaka sa potpisom pisanom na ćirilici. Što je PIJETET u Vukovaru za bivšu vlast SDP-a i takozvanu KUKURIKU KOALICIJU? Izjednačivanje žrtve i agresora, proglašavanje Domovinskog Rata GRAĐANSKIM RATOM, a sve to po Srpskom MEMORANDUMU II koji dosljedno provodila takozvana Hrvatska Vlada.

Tada se pitam gdje je PIJETET, ne samo Vukovara i cijelog Domovinskog Rata , njegovih žrtva, znanih i neznanih Heroja koji su pali na braniku Hrvatske Domovine. Ovdje se moram vrati 25 godina u nazad naše povijesti, u zgradu INE gdje je Hrvatski Sabor raskinuo sve odnose sa SFRJ i proglasio Samostalnu Republiku Hrvatsku, gdje tadašnje vodstvo SDP napušta sjednicu, a time samim pokazuje Hrvatskom Narodu da je protiv Samostalne Republike Hrvatske. Tada se pitam, dali to SDP pod vodstvom Ivice Račana nije pisao vodstvu SFRJ i tražio vojnu intervenciju protiv Republike Hrvatske.

Na to pitanje nikad nećemo dobiti odgovor dok arhiva SKJ-SKH , i SDP kao pravni nasljednik, ne budu zatvoreni a arhivi dostupni za povjesničare i Hrvatski Narod. SDP i njezino vodstvo svakodnevno šire mržnju, vrijeđaju legitimne i pravne institucje Hrvatske Vlasti, a samim time vrijeđaju sve koji su pali na braniku Hrvatske Domovine, za Slobodnu Demokratsku Republiku Hrvatsku.

Stoga, DOSTA JE BILO nijhovog MI ili ONI, jer to smo MI obranili Republiku Hrvatsku i na krilima Oluje donijeli pobjedu hrvatskom narodu u Domovinskom ratu, a ONI neka shvate da nikad više neće biti Jugoslavije, neće nikad biti takozvanog bratstva i jedinstva, u kojem je Hrvatski Narod bio roblje u svojoj Domovini! Svakodnevno smo svjedoci SDP-ovog antifašizma, samo je pitanje što je to antifašizam koji nam, kao mačku u vreći prodaje partija, a u svojim redovima na veliko imaju otvorena vrata za one koji su kao pripadnici JNA i MARTIĆEVE MILICIJE, VOJSKE SAO KRAJINE primani u redove SDP-a, kao da to nisu bili srbski FAŠISTI.

Toliko o SDP-ovom ANTIFAŠIZMU. Kao poljak, pripadnik poljske nacionalne manjine, moram reći da je komunistični antifašizam postao mrtav 1944. godine, a time samim postao je CRVENIM FAŠIZMOM, slanjem više od 40.000 tisuća poljskih partizana na Sibir samo zbog toga što su bili vojnici poljske Nacionalne Armije (AK Armia Krajova), odanoj Vladi u Londonu. Ne smijemo zaboraviti ni dopustit, i da oni koji su sudjelovali u oružanoj pobuni protiv Republike Hrvatske obnašaju državne funkcije i rade u Državnim Institucijama. Ovdje moram još jedan put glasno reći, dosta je bilo prijetnji koje sam čuo iz Hrvatskog Državnog Sabora, o paklu u Hrvatskom Saboru a sutra na Hrvatskim ulicama. Znači da SDP prijeti Ustavnom poretku nekom novom oružanom bunom, protiv koga i čega, ili još jednim ustankom jedne nacionalne manjine!

Izvor: Bogdan Bartosik

Stric Ivan!

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: