Novo!

Dragovoljci umiru svaki dan! Zašto?

Hrvatskom vladaju prodane duše, političari, potkupljivi i da se cijena života u Hrvatskoj, jednom Branitelju, kreće oko cijene jedne svijeće ili lampiona iz Srbije, je istina. Znači oko 10-ak dinara. Zanemarivanje smrti Branitelja ili Dragovoljaca, i ogroman broj Branitelja koji je umro, i počinio suicid, je u Hrvatskoj gurnuto na marginu, u neistraženo polje. Nije istražena, niti radioaktivnost u Slavoniji i Baranji, niti BoT (bojni otrovi) tako da je umiranje od karcinoma u populaciji djece rođene od 1990 do 2017 u Baranji, svakodnevnica, i najnormalnija pojava, u mirnodobsko vrijeme. Užas! Ima li netko petlju osim dr. Mirjane Semenić Rutko, lanuti o ovakvom sindromu javno na drž. televiziji!? Imam ja. Ali me TV ne voli. Jer nisam modno osviješten.

Nadalje. Čini se da hrvatskom Saboru, odgovaraju ove smrti Branitelja, kao i suicidi, jer nitko ništa nije poduzeo. Broj birača se je drastično smanjio. SDP nije nikada mario za dragovoljce, stoga ne pozivam niti HDZ, jer su u istim rukavicama obje stranke. Oni su stabilni i čvrsti, ne će poduzeti ništa u svezi toga. Svjestan sam toga da sam kao dragovoljac smetnja, i pijesak u očima. Pravilo primjenjivo na sve, jer su Branitelji i Domoljubi, žrtve poratne, u nakaznoj politici koju sprovodi hrvatski Sabor. No jedno trebaju znati i svi iz Sabora moraju biti svjesni: Tko sa vragom tikve sadi, završi njemu u đžepu. Jer Crimen se nikada ne oprašta. A pobjednik kod nas, lako pada sa glavom na panj, a od domaćih juda mu biva odsječena. Je li to hrvatski narod? Je li to, onaj kulturni stari narod, osjećajni za sve ljude? Zar je Hrvatska kultura postala kultura umiranja, nanošenja zla? Gdje je to domoljublje!?

Pa u Saboru nam četnici sjede, pa kako onda neće po Hrvatskoj lutati i smijati se žrtvama u lice silovatelji i koljači? Plaćeni špijuni i provokatori. I sada još postajemo mekši nego inače. Fred Matić likuje nad svojim antihrvatskim radom, i pati za time zašto on nije sproveo pomirbu i udruživanje srpskih i hrvatskih “veterana”. Zapravo zato što se je porio sa njima je postao to što je bio. Lustraciju komunista i te kako bih sprovodio, jer se lustracija (likvidacija, nepoznatim putem) sprovodi nad Dragovoljcima svakodnevno. Lustriraju se Branitelji, Domoljubi i Dragovoljci, hrvatska mladost. 10-15 dnevno.

Eto to je bolna istina. Nas je pomrlo više od raznoraznih bolesti (100.000+ a ubilo se 7.000 Branitelja)…a njih je možda umrlo stotinjak pionira prirodnom smrću sa 90+ godina u đžepu. Ima li to veze sa mozgom? E pa nema. Sa logikom ima i te kako. Toliko je mrzitelja Hrvatske, da je pravo čudo što nas i više nije pomrlo. Lustracija, koja se tiho sprovodi ima i te kako značenje i smisao kada se čita na portalima kako je dnevno 15 dragovoljaca umrlo i ubilo se!

HDZ će se čuditi, kada izgubi izbore, jer je dragovoljci i branitelji nestaju. Mladost nestaje, a Hrvatska će biti zemlja djedova i bakica.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: