Novo!

Duga ruka SOA-e!

Duboko ukorijenjene kulturne kodove, vjerska uvjerenja i strukturne fobije treba izmijeniti i dopuniti. Vlade bi trebale iskoristiti svoje “metode prinude i redefinirati vjerske dogme“. Ovim riječima se javno izjasnila Hillary Clinton na simpoziju za promicanje pobačaja. Ove su riječi ostavile gotovo sve prisutne zabezeknutima.

Moj prijatelj Damir Jukica iz Zagreba, koji se bio protivio 2004. godine da časnik MI6 dobije ured u MUP-u RH i nadgleda istog i da kontrolira SOA-u, bio je tada dobio otkaz nakon 12 satnog verbalnog prisiljavanja da potpiše dokument da je sudjelovao u skrivanju generala Gotovine! I tada je na silu poslan u mirovinu. Tada je bio obnašao dužnost pomoćnika Ravnatelja SOA-e za Analitiku. Svim njegovim rođacima su zaprijetili da sa njime ne komuniciraju, jer će ostati bez posla! To je ostalo do danas. Njegova supruga je bila dobila posao u Gradskoj ljekarni u Zagrebu, nakon što je iz privatne ljekarne bez obrazloženja proglašena tehnološkim viškom, u zvanju magistra farmacije, ali je bila primljena na određeno, na 6 mjeseci. Sada , kada je trebala biti primljena za stalno, dobila je otkaz!

Dva dana prije otkaza, drug Podbevšek, bivši ravnatelj SOA-e bio je u Gradskom poglavarstvu u Uredu za zdravstvo i gle čuda, nakon toga prema kazivanju svjedoka, rezultat razgovora je bio otkaz Damirovoj supruzi. Podbevšekov otac je bio suradnik UDB-e i kućni prijatelj bivšeg Jugoslavenskog političara Stane Dolanca, poznatog kao i Sekretara SUP-a za Jugoslaviju, a bio je nagrađen za suradnju kućom na otoku Korčuli, gdje i danas živi, udobno i velikom mirovinom. On je i predsjednik HDZ-a na Korčuli i Sanaderov prijatelj. I nakon 2004. godine SOA ne miruje, nego i dalje pritišće Damira Jukicu. I to nam je naša borba dala, da imamo novu UDBA-u u Vlasti.

Izvor: Ćaknut

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: