Novo!

Dušebrižnik, kuje, snuje, traga, lovi i ubija! A roditelji pale lampione!

Političari svojim smjelim pogledom na život krupno love, sitno uzimaju za mamac. Love predatore koji se još daju uhvatiti, sve to tjera na zaključak, da smo osuđeni na propadanje. Lagano dan za dan. Nikoga ne zanima sudbina Dragovoljaca i Branitelja, jer ih je para povukla tamo gdje im je bilo oduvijek i mjesto. Pokazali su svoje pravo lice, koje su imali, i koje danas otvoreno prikazuju, jer im je šou najveći…ubijati i pratiti muke Dragovoljca i Branitelja. Tajkuni poput Todorića, i gradske vlasti koja u nas pokazuje bezćutnost, i smrtnost, Branitelja i Dragovoljca. Stvarno stanje koje pokazuju Hrvati prema Dragovoljcu u Hrvatskoj nije u redu i kako treba biti, jer je mržnja prema nama, toliko velika da vape za Jugoslavijom, i za komunističkim sistemom koji razapinje sve one koji su ustali protu toga. Ako vam se sviđa, da vam se matere, kćeri i strine i ujne nazivaju ovcama, i da se vlasnik diskonta naziva pastirom njihovim, mislim da je očigledno, da je duša puna, mržnje i da je znanje o masoneriji toliko malo, i da se ne uzima ništa za ozbiljno. Dvije žrtve su bile u Slavoniji, a trebaju još dvije, pa kao Vam ne smeta da Vam matere, supruge umiru i bivaju šikanirane mobingom, i nakon smrti, izvolite. Bože čuvaj našu Kraljicu, stijeg hrvatski, i gradsku vlast! Kru te jebel i nju!

Ured gradonačelnika Vinkovaca daje kuću katnicu u najam, ocu srbinu a do toga su mu dvoje ili troje u zatvoru zbog kriminala. Što dalje kazati? Tajnica uzima pare od Dragovoljaca domovinskog rata. Za prodaju 19 knjiga, ne isplaćuju novac. Dragovoljac uzima jednokratnu pomoć, a tajnica priča da je jednokratna pomoć upravo taj dio koji je trebao dobiti za knjige. Iako nije nikada uzimao pomoć u 26 godina. Od ukupnog iznosa od 1520 kn. za knjige podmetnuta je jednokratna pomoć.

Poruka političaru, lopovu, kriminalcu, silovatelju, i svima koji su protu hrvatskog Dragovoljca:

PLATIT ĆE TE SVAKU KUNU KOJU STE POKRALI, SVAKU SUZU KOJU SU RODITELJI ISPLAKALI, ZA SVOJE POGINULE SINOVE! ZA SVU PATNJU, KOJU SU PROLAZILI, U VRIJEME PTSP-A. OVO MORA PRESTATI, AKO NE SADA NA OVOM SVIJETU, LITI ĆE SE KRV NA ONOM SVIJETU! ODUSTAJEM OD OVAKVE HRVATSKE, OD RAJA, ČISTILIŠTA I PAKLA, U KOJOJ LOPOVI CARUJU, PODRŽAVAJU NAJGORU MAFIJU, KOJA UCJENJUJE, KALJA, MALOG DRAGOVOLJCA DOMOVINSKOG RATA!

JEBEM VAM MATER SVIMA ODREDA, KOJI JE OKALJAO HRVATSKU ČAST!

Nisu svi Heroji kao sa Trpinjske ceste, jer, se njima daje počast, ali i njih koriste, jer imaju respekt prema njima, samo na dan kada se pale svijeće, a zato po kafanama i kafićima se blate jer se uglavnom sluša cajka. Sramota hrvatskoga naroda, je utoliko veća, jer se smatramo gamadima i nametnicima koji nemaju prava nikakva. Od udruga nema ništa, jer su naklonjene mafiji i udruzi koje nemaju nikakvoga utjecaja. Niti HOS, niti ZNG, niti SJP, nemaju nikakva prava prigovora. Jer nemaju što prigovoriti. Ubojstva Dragovoljaca i Branitelja je dno dna, koje se na očigled svih događa u nas. Koriste se sva moguća sredstva koja su u nas, jer su pristali na protuprirodno, nemaju što kazati, pa petljaju sa onim stvarima koje im idu, a to su namještaljke i podmetanja. TS imaju veliku ulogu. Doći će sve na vidjelo, a tada će šamari padati kao kiša, letva će udarati, a čuti će se i hitci. Padati će glave, kao trešnje i šljive kada dozriju.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: