Novo!

Fašizacija; Jevanđelje po Staziću!

stazić

U ovom slučaju “lex Stazić” Bog je napravio iznimku ne samo da ga je stvorio RUŽNOG nego i GLUPOG. Čini se da je i Bog imao taj dan loš. Stazićeve izjave da je ovo početak FAŠIZACIJE su stvarno biser nad biserima; ukidanje prava slobode izražavanja. Toliko mržnje svemu što vodi demokraciji, je stvarno za ne povjerovati. Kada se vratimo malo unatrag i pogledamo čiji su to sljedbenici i kojeg sistema u jednu ruku i mogu to razumjeti. To su sljedbenici jednostranačkog sistema komunizma koji je bio gori i od nacizma.

Za vrijeme trajanja prijašnjeg ex YU sistema bilo je zabranjeno i misliti drukčije jer tko god je pomislio nešto drugačije od vodećeg DRUGA bilo na lokalnoj ili državnoj razini završio je na dugogodišnjem odmoru na GOLOM OTOKU, i to je ono što Stazić i dalje zagovara.

U rijetkim slučajevima pojedinci koji nisu mislili kao DRUGOVI su nekako uspjeli pobjeći preko granice, tražeći spas i pokušavali iz inozemstva utjecati na promjene i uvođenje demokracije te uvođenje višestranačja kod nas ali ih je i tamo stigla zla sudbina “stazićevaca (komunista)”. Isti ti stazićevci da bi i dalje vodili jednoumlje išli su tako daleko da su po cijelom svijetu slali svoje pse/istomišljenike te mnoge one koji su im se usudili suprostaviti mišlju, riječju, djelom, hladnokrvno ubili. I pored takvog djelovanja deseteljećima, se pitam otkud njemu pravo sve ovo nazivati FAŠIZACIJOM i ukidanjem prava izjašnjavanja kad to nismo smjeli raditi niti u vrijeme SDP-ovog partijanja/orgijanja. Jer se čini da je gos. alzheimer, čest gost kod ovog partizanskog sljedbenika! A i voli lagati. Kao Pinokio! Pinokia je, ipak, Gobac opjevao. 

Najveći njegovi napadi i SDP čopora, ostataka komunista, je na ministra kulture Zlatana Hasanbegovića. A razlog tome je poznat, jer se za vrijeme SDP-ovog mandata pojavilo, toliko neprofitnih udruga i kojekakvih organizacija koje su služile, samo za širenje laži o svemu Hrvatskom, izokretanju povijesti i za to su od istih bili dobro plaćeni državnim novcem koji je krvavo zaradio hrvatski narod. Sad nakon izbora koje su izgubili, na mjesto ministra kulture dolazi čovjek druge vjeroispovijesti MUSLIMAN I HRVAT (što im je nespojivo) povjesničar kojemu je stalo da kultura bude KULTURA, a ne organizacija za širenje laži o hrvatskoj povijesti, te raspušta to povjerenstvo i ukida milijunske naknade za širenje mržnje među narodom. Ostojić ga tada, proziva Hanđžar jurišnikom. E pa ako je Hasanbegović Hanđžar jurišnik, i mi smo. Dok je onih koji imaju petokraku krvavu, na glavi, moramo ih podsjećati, da je pod tim znakom izvršena agresija na Hrvatsku!

Negdje sam pročitao da se Teršelićka koja i nije Hrvatica nego Slovenka, (ČITAJ: ne Slavonka, već Slovenka), vraća u Sloveniju. Teršelićka je kod nas bila na gast-arbajtu, ali odjednom se prisjetila da joj je Hrvatska postala “mala”, te ju napušta, seli se natrag u deželu. Sretan put! Svakog gosta-jedan mandat dosta!

Jedna od agencija koja je zadnja osnovana je APIS koja je radila isključivo u interesu “stazićevaca (čitaj komunista)”. Ta zločinačka organizacija osnovana je još davne 1903. godine. Danas je obnovljena za mandata “stazićevaca” s namjerom uništenja demokracije i svega Hrvatskog. Davne 1903. srbin Dragan Dimitrijević Apis, osniva tu organizaciju s namjerom širenja srbstva pod nazivom “CRNA RUKA” i djeluje u to vrijeme po svim Republikama bivše države. Svojim djelovanjem sadašnji APIS imao je za cilj po svaku cijenu “stazićevce” ojačati i omogućiti im da i dalje provode svoju politiku usmjerenu protiv Hrvatske. No pojavljuje se Hasanbegović i nadam se da je i njima došao kraj.

Caster je u Americi za indijance rekao “DOBAR INDIJANAC JE MRTAV INDIJANAC a ja mogu samo reći “DOBAR KOMUNIST JE SAMO LUSTRIRAN KOMUNIST!” Ima slobodnih komunističkih zločinaca i danas, ali je još veći broj žrtava tog zločinačkog komunizma jer kad bi (a ne želim) išli u osvetu “OKO ZA OKO” ili žrtvu za žrtvu, nedostajalo bi nam na tisuće i tisuće  komunista da bi poravnali račune. No pošto ne igramo njihove igre i nismo nikada igrali: masovna klanja, likvidacije žena djece i staraca i to nakon kraja rata i danas bi oni to zdušno odradili. Genetika je vrlo opasna stvar. A pogrešna ideologija još opasnija.
Od nastanka svijeta najveće zlo čovječanstvu je KOMUNIZAM i najviše je ljudi pod tim sistemom hladnokrvno ubijeno bez suda, dokazane krivnje a još manje mogućnosti obrane, tako da je nacizam za njih i njihove zločine dječija igra. Nekada su komunisti likvidirali krampom, nožem, metkom, vješanjem a danas to rade medijskim linčom i razapinjanjem.

Nenad Stazić (SDP) ustvrdio je kako je sve to što se događa oko imenovanja odnosno ne imenovanja Ranka Ostojića u Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost: Početak fašizacije zemlje i početak terora.

Čini se da ipak ne će više “Sheriff iz Sherwooda” (Ostojić), vedriti i oblačiti, kao nekad. No pošto imamo drugu vladu, čini se da ne će mnoštvo kriminalaca iz redova SDP-a izvući, po starom, originalnom receptu, kojeg su zakuhali svi zajedno: Zrno soli (pljuc), malo papra (pljuc), malo fašizma (pljuc), malo kukastih križeva (pljuc). To je ipak crvena kuhinja, koju ne jedem dugi niz godina, (56) te je prepuštam sladokuscima, iz redova SKJ/SKH/SDP.

Izvor: SPO

Žig

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: