Novo!

Fjaka sa buvljaka!

Bandić je pokupovao svu zemlju u bosanskoj posavini sa Dodikom, i Sanaderom, da se Hrvati ne bi mogli vratiti. Sa Dodikom se sastaje u selu pored Plehana u BiH, gdje dolaze helikopterom. Zato sve male tvrtke iz Republike srbske dobivaju poslove u RH. Sve zemljišne knjige za pojedine općine u Zagrebu imaju duplikate. Original je u sefu, a prerađena kopija u opticaju. Kod mene u kafiću Gec se sastaju brat od pok. ministra Martinovića, brat od Kutle, Baketić, Šripuz i još trojica, pa putem mobitela “grade kuće”, odnosno peru novac, doznačuju novac putem telefona, od 8.30 do 12.00. sada su se razbježali zbog Todorića. Dva tornja T.Coma kod mene su u vlasništvu Čermaka. Čekalo se u SL. Brodu da dođe plin za rafineriju u Bosanskom brodu , pa da Čermak zaradi godišnje 150 milijuna kuna. Kulmerovi dvori su trebali biti hotel, ali ih je Todorić izigrao.

Izvor: Dobri Duh Hrvatske

5 Comments on Fjaka sa buvljaka!

 1. Milan Boban // 19/10/2017 at 21:26 //

  MISIJA U HRVATSKOJ I “PRO DOMO SUA”
  http://otporas.com/misija-u-hrvatskoj-i-pro-domo-sua/

 2. Milan Boban // 19/10/2017 at 23:49 //

  POZOR USTAŠE PRODANO JE POLA BOSNE! – Otporaš
  otporas.com/pozor-ustase-prodano-je-pola-bosne

  SPOMEN HRVATSKIM ŽRTVAMA – safaric-safaric.si
  http://www.safaric-safaric.si/lokacija_cro/virovitica/...

 3. Milan Boban // 25/10/2017 at 22:33 //

  “Nova Hrvatska” iz Londona piše o Anti Todoriću…Pročitajte jako zanimljiv članak što je novina “Nova Hrvatska” iz Londona pisala prije 43. godine…
  https://otporas.com/sto-nova-hrvatska-1974-iz-londona-pisa…/

  https://otporas.com/peto-pismo-mojim-komsijama-pisano-na…/

  • Stric Ivan // 21/12/2017 at 07:20 //

   Pozdrav iz hladnih Vinkovaca…izašao sam iz istražnog zatvora, pa Vam se odmah javljam. Nisam fizički smogao ništa činiti na stranici našoj, pa evo sada sam tu i moram malo “polakše”, jer da pojedincima u vrhu ne bi srce odkazalo….pošaljite mi mail, jer su mi srušili sve, adresare koje sam imao….između ostalog i Vašu adresu.

  • Stric Ivan // 22/12/2017 at 09:08 //

   Pozdrav iz hladnih Vinkovaca…izašao sam iz istražnog zatvora, pa Vam se odmah javljam. Nisam fizički smogao ništa činiti na stranici našoj, pa evo sada sam tu i moram malo “polakše”, jer da pojedincima u vrhu ne bi srce odkazalo….pošaljite mi mail, jer su mi srušili sve, adresare koje sam imao….javio sam vam se na mail.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: