Novo!

Gdje je Rep.Hrvatska u svemu tome?

ndh
1.Plava slika EU kojom vlada Njemačka
2.Crna slika plan ISIL-a za okupacijom

Od svijetle ne tako davne prošlosti od osamostaljenja RH počele su se nadvijati tamnija vremena nad Hrvatskom.Prvo smo napadnuti od strane srbočetnika i napokon ostvaren stoljetni san biti svoj na svome ali nažalost sve što je lijepo kratko traje pa tako i naša “sloboda”.
Masoni i ratni profiteri dolaze u politiku i na vlast i opet nas prodaju drugima te nas uvode u zajednicu Europske unije protiv koje sam ja osobno bio i danas sam tog mišljenja.
Što smo dobili ulaskom u zajednicu EU? Ništa izgubili sve svoju slobodu da sami vladamo sobom i sami odlučujemo o sebi to smo dobili.

 

11227950_884446044982294_4358146382763157081_n
Dobili smo i nepovratna sretstva od EU,za njihovih nepovratnih sretstava od primjera radi 800 000 eura mi moramo njima prvo uplatiti kao država 1000 000 eura, ako me matematika dobro služi opet i tu pušimo zahvaljujući našim političarima, ako je to za dobrobit svih nas ja se s tim nemogu složiti. Ali nažalost nije to ono najgore, najgore tek dolazi ako se sami neopametimo i sami za sebe ne pobrinemo jer po EU smo još više nastradali.

Odlukom onih koji sebi uzimaju za pravo da budu iznad drugih Njemačka zatvorila je šengenske granice u Austriji te tako pokušava sve one za koje je ista ta Njemačka odlučila prihvatiti i zbrinuti kao izbjeglice zadržati kako oni za nas kažu zapadni Balkan, po mom nekom mišljenju sve te teroriste za koje su se oni zalagali zadržati na Balkanu slobodno isti mogu švrljati svuda do granica Austrije.

12011383_884446048315627_160069458023421337_n

Prihvat izbjeglica u Hrvatskoj već sam u više navrata o tome pisao i jasno se izjasnio da sam ja osobno protiv istih jer to je ovo crnilo sa druge slike koje bi nas moglo zadesiti ako se sami za sebe nepobrinemo a to moramo. O prihvatu opasnosti koja se nadvila nad nama opet odlučuje Njemačka koja sebi uzima za pravo da o svemu odlučuje i pored drugih članica EU čiji su političari tamo u EU parlamentu samo da bi odobravali ono što njemačka odluči i dobro zarađivali za sebe a ne za narod koji trebaju zastupati.
Prvo je EU odlučila da RH treba zbrinuti 800 islamista i terorista pa je ta brojka povećana na 1811 istih a danas se u Briselu raspravlja o još većoj brojci prihvata terorista.

 

PROFITERI I MASONI

EU za svakoga toga teroristu plaća državama koji ih prihvate za svaku osobu ali nažalost pohlepa i pokvarenost politike taj novac zadržava za sebe umjesto da ga iskoristi te iste teroriste vrati natrag u zemlje iz kojih su poslani ovamo i za koji su plaćeni po 5 000 dolara za svakoga koji se odluči otići u Europu nevažno koja država bila u pitanju. U svemu tome crnilu koje se nadvilo nad nama velike sile će ostati opet pošteđene stradanja i zla jer za krvavi novac kupuju nazovimo male političare poput naših da ih prihvate.

SLOBODA NIJE NA PRODAJU I NEMA CIJENE ALI TO NAŠIM POLITIČARIMA NIJE VAŽNO…

Dobro je davno Houra s Prljavcima otpjevao “…JER BOGATI SE IONAKO SAMI ZA SEBE POBRINU”

BOŽE ČUVAJ HRVATSKU I HRVATSKI NAROD

SPO/S.I.

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: