Novo!

Umiruća mladost, dragovoljci, branitelji te od raka oboljela djeca nisu bitni. Sve dok ne krenu izbori.

Jednu stvar moram naglasiti, a to je, da u Hrvatskoj postoje tisuće obitelji, koji su članove obitelji izgubili u Domovinskom ratu. Kako od 1941-1945 i kasnijem pogromu nakon 1945, pa sve do Domovnskog rata, 1991-1995. Primjerice samo Vukovar. Postoje stotine obitelji koji su izgubili svoje najmilije. I što je najbolje od svega, gđa. Predsjednica, kao i uostalom svi prethodnici, nije apsolutno ništa poduzela, da se maknu četnici iz Hrvatske, dakle ratni zločinci. Važno da su pare u đžepu, i putovnice, spremne. Dakle danas ili sutra mogu očekivati poziv za Sud, za nepostojeće zločine, poput svih onih koji su na popisima? Dakle abolicija četnicima i djedove komunističke i četničke pokojne gore podići, a žrtve iz tromjesečne bitke za Vukovar, njima možemo i svijeće iz Srbije zapaliti. Crvenim djedovima one ne smetaju… pa dobro. Svaki djed ili baba je naučio na SKH i SKJ, tako, da mu se nimalo ne mora zamjeriti, recimo što su svijeće iz Smedereva ili Pančeva. Najvažnije od svega jeste ona priča iz Biblije: Vrag je najjači kada se ne vidi, ne čuje, i ne zna za njega. I kada se pomisli kako ne postoji.

Oni bi sada pomirbu kako navodi Bruno Bušić i knjizi Hrvatski Ustaše i komunisti. Oni bi sada pomirbu, nakon više od 100.000+ Branitelja i Domoljuba koje se vode kao žrtve poratnog perioda? Duplo više ih je umrlo nakon rata već u Domovinskom ratu. A što je sa civilnim žrtvama u vrijeme agresije? Jesu li procesuirani koljači iz Borovo sela? Iz Vukovara? Jesu li platili ratnu odštetu? Nisu. Što je sa Škabrnjom? Srebrenicom? Ništa. Čini se da je hobi, klanje i ubijanje Hrvata i Hrvatica. Kao da je na nas otvoren lov. Pa tko nam stigne zagorčati život, taj neka udari prvi.

Danas Hrvati na rubu gladi, Branitelji na tjeralicama srpskim. No što je sa Hrvatima iz dijaspore? Je li njih netko zaboravio pregledati na carini i staviti na popis? Pa nemojmo se razdvajati. Za godinu ili dvije, eto i njih sa nama, na papiru. Ovo treba shvatiti ironično, kao što sam ironično pisao. No u cijeloj rečenici ima puno toga istinitog. A to je, da Hrvatskom vladaju prodane duše, političari, potkupljivi i da se cijena života u Hrvatskoj, jednom Branitelju, kreće oko cijene jedne svijeće ili lampiona u Srbiji. Znači oko 10-ak dinara.

Zanemarivanje činjenica o smrti Branitelja ili Dragovoljaca, dakle ogromnom broju Branitelja koji je umro, i počinio suicid, je u Hrvatskoj marginalizirano, nije istraženo, tako da je umiranje svakodnevnica, i najnormalnija stvar u ovo mirnodopsko vrijeme. Nadalje. Čini se da hrvatskom Saboru, odgovaraju ove smrti Branitelja, kao i suicidi, jer nitko ništa nije poduzeo. Biračko tijelo se je opasno smanjilo, za HDZ. Kao i uvijek, naći će se netko”pametan u HDZ, i kazati da nisam u pravu. Nemojte se čuditi, ako izgubite izbore. Niste poduzeli ništa, niti će poduzeti itko iz vaših redova, doktora, magistara, sa svim mogućim fakultetima.

Svjestan sam toga da smo smetnja, i pijesak u očima, od 1991. Jer su Branitelji i Domoljubi, žrtve u nakaznoj politici koju sprovodi hrvatski Sabor. Molim dragovoljce dom. rata, neka ne kreću van Hrvatske. Na snazi je sindrom T. Purde. No jedno trebaju znati i svi iz Sabora moraju biti svjesni: Tko sa vragom tikve sadi, završi njemu u đžepu. Jer Crimen se nikada ne oprašta. A pobjednik kod nas, lako pada sa glavom na panj, a od domaćih juda mu biva odsječena. Je li to hrvatski narod? Je li to, onaj kulturni stari narod, osjećajni za sve ljude? Zar je Hrvatska kultura postala kultura umiranja, nanošenja zla? Pa u Saboru nam četnici sjede, pa kako onda neće po Hrvatskoj lutati i smijati se žrtvama u lice? I sada još postajemo mekši nego inače, A Fred Matić likuje nad sobom,  i pati za time zašto on nije sproveo pomirbu i udruživanje srpskih i hrvatskih “veterana”. Lustraciju komunista, bih sprovodio, jer se lustracija (likvidacija, nepoznatim putem) sprovodi nad Dragovoljcima svakodnevno. Lustriraju se Branitelji, Domoljubi i Dragovoljci. Lustriraju se djeca u Baranji, koja su prema istraživanju dr. M. Semenić Rutko, na listi zaodstrijel od 1991 na ovamo. Kako su ih lustrirali? Znaju svi da nešto nije u redu u Slavoniji i Baranji. Mladost nam umire od raka. Eto to je bolna istina. Nas je pomrlo više od raznoraznih bolesti (100.000+ a ubilo se 7.000 Branitelja)…a njih je možda umrlo stotinjak partizana i kurira, prirodnom smrću. Ima li to veze sa logikom? E pa ima.

Search&Destroy…je netko zaigrao. Za nekoliko godina, će Hrvatska biti zemlja djedova i bakica. Mladost nestaje. Umire, ili odlazi van Hrvatske. HDZ će se vjerovatno žaliti na biračko tijelo, kako je nestalo. Naravno. Sve se gleda za opstanak u Saboru. Umiruća mladost, dragovoljci, branitelji te od raka oboljela djeca nisu bitni. Sve dok ne krenu izbori.

Oglasi

4 Comments on Umiruća mladost, dragovoljci, branitelji te od raka oboljela djeca nisu bitni. Sve dok ne krenu izbori.

 1. Milan Boban // 29/03/2018 at 16:21 //

  Nema Hrvata bez Hrvata niti Jugoslavena bez Jugoslavena. Ali, na svu sreću nema više Jugoslavije te poradi toga nema više ni Jugoslavena. Oni koji se još uvijek osjećaju Jugoslavenima ili priželjkuju propalu YU su izgubljeni i opranih mozga Hravti…

  http://otporas.com/kako-je-

  http://otporas.com/nikola-s

 2. Milan Boban // 11/05/2018 at 13:06 //

  MISIJA U HRVATSKOJ I “PRO DOMO SUA” | Otporaš
  otporas.com/misija-u-hrvatskoj-i-pro-domo-sua

 3. Milan Boban // 11/05/2018 at 20:00 //

  Prazan Zagreba – Dan kada je Zagreb pao u neprijateljske ruke a ne kada je bio “oslobođen”…
  http://otporas.com/prazan-z

 4. Milan Boban // 20/08/2018 at 20:37 //

  Razlaz Poglavnik/Luburić 1956. je prekretnica hrvatske političke emigracije…
  http://otporas.com/razlaz-poglavnikluburic-1956-je-prekretnica-hrvatske-politicje-emigracije/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: