Novo!

Glas su digli general Željko Sačić i pukovnik Petar Janjić Tromblon!

Kako je u ratnim situacijama bilo gubitaka, tako je i danas u “mirnodopskim” situacijama. Hrvatska je pod pritiskom srpskih specijalnih snaga, i specijalnog rata, bačena na koljena, te je sa time uveden novi red i i posve novo stanje u Hrvatskoj. Sad i slovenci traže svoje, u tuđe dvorištu, iako nije nikada bilo njihovo. Nepismenima nevidljivo i nečitko, pismenima vidljivo i jasno. Sada nam se nameće i neriješeni problem Savudrijske vale.

Vlada rep. Hrvatske nema mandat za kršenje Ustava RH, no čini se da im to do ovog trenutka nitko nije osporio pa se tako bahato ponašaju. Uzimati kruh danas hrvatskom ribaru, sutra seljaku u Slavoniji i biti svakodnevno ponižavan od slovenske Policije, srpske, doista nije pravi put kojim bi Hrvatska trebala ići. Izbacivanje stručnjaka po pitanju Savudrijske vale, je samo dokaz koliko Hrvatsku ima vlada rep. Hrvatske u srcu i što kane činiti sa teritorijem koji nije još uvijek 100% u hrvatskom posjedništvu. Danas kada nam prijete svim sredstvima specijalnog rata, uvijek je dobro imati na strani Dragovoljaca i Domoljuba generala Željka Sačića i pukovnika Petra Janjića Tromblona, koji su daleko upućeniji u ovaj nadrealni svijet, psihološko/specijalnog rata. Moramo učiti od njih.

Upitno je zašto, u kadrovi SOA-e ne propituju, tko je zakazao u vladi RH? Rade šutke, kazao bi netko, sve dok se ne očituju udarcima na gen. Glasnovića, Stiva Culeja, Zlatka Hasanbegovića pa i Brunu Esih po nekakvom osobnom viđenju. (op.autora teksta S/I) Tko je ponudio šutke Savudrijsku valu? Pa ne će to mačka polizati.

Nisu se zalud ovakovi heroji i generali zalud digli i očitovali se u javnosti. Nešto nije u redu. Nama poniženja i vrijeđanja, a iz vlade RH nam uporno serviraju da je sve u redu. Plenković je vjerovatno po babi i stricu, došao u Sabor. Danas je tu po babi i stričevima (po autoru Stricu Ivanu nije- jednostavno, ne voli mutikaše, i UDBAS-ški kadar) a sutra će ponuditi ono što nije njegovo bilo. Koliko zna nije bilo nikakve reakcije, po pitanju Šarengradske ade, Savudrije. Ratna reparacija!? Važno je sjediti u Saboru. Važno je čuvati fotelju. Oni koji nam danas uzimaju kruh a sutra će već udariti na obitelj. Već udaraju, i to na obitelji malih ljudi. 100.000+ nas je Dragovoljaca i Branitelja umrlo…6790 je počinilo suicid. Mladost ide van u tuđinske zemlje, vlada i Sabor zasjedaju. Njia je to normalno. Ovo su još ispitivanja i propitivanja, mogućnosti. Ne bi se čudilo, da Slovenija ne surađuje sa Srbijom po pitanju specijalnog rata. Janez i Jovan ne biraju sredstva i suradnike, kada je u pitanju hrvatski teritorij. Janez po pitanju Savudrijske vale, Jovan po pitanju Šarengradske ade. Kada nam se broj živućih dragovoljaca smanji do crvene niti, past će i vlada rep Hrvatske.

Generale Žaljko Sačić i pukovniče Petre Janjić Tromblon, svako dobro. Zovite, ako bude trebalo.

Za Dom Spremni!

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: