Novo!

GLUP, GLUPLJI I NAIVAN

Muka

1.GLUP
Milanović glup što bi narod rekao kao probušeni k….. , ne zna dvije rečenice sam složiti ali je zato pokvaren do srži i zna manipulirati s ljudima a oni naivci koji mu vjeruju su još veći kreteni. Prije 4 godine izašao je s “Planom 21” i “Kukuriku koalicijom” samo su cijelo vrijeme kukurikali a plan propao ništa ostvareno nego samo podvostručeni problemi, ustoličeni srbi u fotelje i jugonostalgičari koji su vladali prošle 4 godine i nažalost lako bi se moglo to i ponoviti, e onda smo nadrapali!


2.GLUPLJI
Karamarko ispao je još gluplji od Milanovića od početka predizborne kampanje imao je veliku prednost nad GLUPIM koju je olako izgubio i ispao još GLUPLJI samo radi svoje bahatosti toliku prednost po anketama tako olako ispustiti može samo još gluplji. Da je samo uzeo u ruke propali plan GLUPOGA od prije 4 godine “Plan 21” i postavio pitanje što je od tog plana provedeno u djelo potukao bi ga do nogu i uvjerljivo dobio na izborima a ne ovako tijesno.

Da je postavio pitanje GLUPOME o doprinosu u Domovinskom ratu i tu bi ga porazio;

Da je postavio pitanje što je dobro učinio za Domovinu i narod i tu bi ga porazio- jer ništa nije učinio osim što je javno uvrijedio veliki broj branitelja i građana sa svojim izjavama da su samo nepismeni i seljaci išli u rat što je velika uvreda za svakoga Domoljuba i svakog istinskog Hrvata;

Da je u javnost iznio sastav vlade i nacionalnost da je 10 ministara srba a ostali jugonostalgičari potukao bi ga u svakom pogledu tako da ovaj GLUPI i pored svog bezobrazluka ne bi mogao tako olako izići ni na ulicu a kamoli ponovo tražiti mandat za sastavljanje nove vlade.


3.NAIVAN
Božo Petrov? E pa, ne mogu ga kritizirati barem za sada nego ga mogu samo pohvaliti sa njegovim uspjehom u Metkoviću i taj uspjeh mu je pomogao da se pojavi u politici tek dvije godine. NAIVAN, mlad je, još neiskvaren barem toliko sam čuo o njemu ali bi sad poslije veličanstvenog uspjeha na parlamentarnim izborima kao anonimna osoba mogao olako izgoriti.
MOST koji je izišao na izbore i u samo nekoliko mjeseci ostvario 19 mandata je stvarno uspjeh a to je dokaz da je narodu dosta starih političara iz krugova GLUPOG SDP i GLUPLJEG HDZ.


Za sada je Petrov osoba oko koje se svi otimaju da bi se opet ustoličili a vjerovatno i hoće samo je pitanje tko će to biti da li GLUP ili GLUPLJI? Oko istoga su se u većini slučajeva okupili stari političari koji nisu uspjeli uvaliti se u fotelje preko ove dvije opcije GLUPOG I GLUPLJEG i sad vide priliku da to ostvare preko Petrova i MOST-a…i što će im vjerovatno i uspjeti i tu će doći nažalost do raskola MOST-a jer i pored izjava mnogi su se tu uvalili samo da bi oni bili na vlasti. Od tih 19 mandata uvjeren sam da njih polovica već sebe vidi u Ministarskim foteljama a toliko fotelja nema koliko ima onih koji bi se ustoličili.

Napisao:SPO

 

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

tekst-i-fotografija

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: