Novo!

Godišnjica OLUJA 1995 i proslava, kao i KONTRA OLUJA!

Uskoro dolazi godišnjica OLUJA 1995 i proslava, kao i KONTRA OLUJA odnosno najava Pupovca i Stanimirovića. Uz njih su kao i uvuijek svi oni koji nisu imali obola u Domovinskom ratu, a poimaju OLUJA i Domovinski rat samo kada imaju koristi od nje. Kao što su nepolitički orijentirane osobe. I osobe sa invaliditetom tipa onih koji imaju fakultete završene/nezavršene pa su im krivi Dragovoljac i Branitelj. Prema nalogu MIN kukavica i dezertera ubijaju se oni koji su dali obol u ratu. Tjeralice postoje. Moja je u SSNO u Beogradu od 1989. Naime kada je počeo rat, i nakon oslobodilačkog rata, tjeralica je mnom je još uvijek u Beogradu, a o ostalima da ne govorim. Dakle svi Dragovoljci su na tjeralicama u Beogradu, i progone ih na onaj način koji im je najbolniji.

Hoćemo li to dopustiti, ili će mo se otvoreno suprostaviti ovim tjeralicama? Smrti Dragovoljaca su nam škola, kao i uhićenja gen. Gotovina, gen. Markač, gen Ademija. Zar pobjednička vojska mora biti suđena, i zbog čega, i po kojem temelju smo mi ratni zločinci a Srbija, te četnici, koljači iz njihove zemlje, to nisu? Niti jedan zločin iz Vukovara, Borovo sela nije procesuiran…monstrumi šetaju hrvatskom. Jedu sa političarima. Brada im upada u tanjur…

Otvorimo oči i budimo oprezni, jer ako nam nestanu vođe, kroz zatvore i vremenske kazne ostat će mo obezglavljeni, a to vodi jedino u katastrofalni poraz, naših snaga, Branitelja i Dragovoljaca, te HRVI.

PLIVA šuti, HZZO šuti, liječnička komora šuti. A čini se da im MORH ima flaster na ustima. Više je Dragovoljaca umrlo nakon rata, nego u tijeku Domovinskog rata.

Pojedinci to definitivno nisu nikada bili, to je valjda svima jasno. Stoga javno kažem: nije jednostavno živjeti u zemlji gdje te tvoj narod, ne želi zaštititi i staviti pod zaštitu. “Glad za krvlju, i za osvetom” Srbije i četništva, ogromna, i odavno su ovdje prisutni, samo što se to nikome ne da objasniti. Oni imaju svoje postrojbe, u Slavoniji, otvorene FB grupe, kao i stranice sa po 250.000 članova, i to na youtube, i google.plus. Kamo to sve vodi!? Da je dobro: NIJE! Jer…previše nas je umrlo!

Mislim kako je vrijeme, Hrvatu buntovniku, za ustajanje!

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: