Novo!

Gori Srbijo!

Kud veće nesreće nego biti prvi susjed srbima!? Ima li većeg prokletstva od toga? E pa nema!

Dok ijedan srbin postoji, živi, i diše-on krade, pripisuje sebi sve uspjehe, da je svojom”dobrotom”nadahnio umjetnost, umjetnike, pisce, slikare, kipare!

Toliki ego se ne može vidjeti ni kod jednog živućeg čovjeka, pripadnika druge nacije kao kod njih! Taj ego im je porastao, od kako im Englezi i Francuzi daju vjetra u leđa, tijekom zadnjih 200 godina!

I naravno dogodilo se najgore u što se taj narod,mogao pretvoriti! U bezosjećajne krvoločne sluge koji su se zarad nekog velikog srbskog imperija, prodali se u bezcijenje, i napadače svih svojih susjeda sa kojima su okruženi! Traktorijada im je zagarantirana svaki put! To je narod koji nas želi uništiti, našu Domovinu, naš Hrvatski narod, i u materijalnom smislu, vojnički, i u nematerijalnom smislu. U materijalnom smislu je oružje i cilj vidljiv, agresija jasna. U nematerijalnom oružje nije vidljivo, ali je izvršitelj vidljiv, zna se tko je, posljedice se vide i te kako, i manifestiraju.

Jednako je i sa duhovnom neaktivnošću, kod nas Hrvata, dakle ako ste nešto počinili iz neznanja ili pasivnosti. Ne postoji opravdanje za to. Pogotovo danas u informatičko doba, kada su svakojake informacije dostupne na netu! Da pojasnim! Ako je napad bilo kakve vrste odobren u vašoj psihi, vi će te zaista doživjeti to i biti napadnuti. No ako ste spremni, taj napad će te odbiti i uzvratiti istom mjerom. “Najsigurniji je onaj, koji je na sve pripravan.” dr.Ante Starčević…(Djela, knj. III, str. 5) Svi smo napadnuti, cijelo Hrvatsko društvo, kompletan narod! Napadnuti su svi iz naše okoline, vi, vaš susjed, sutra to moze biti trgovac u prodajnom centru, dijete u vrtiću ili policajac na ulici. Srbi su u Hrvatskoj pak postali nalik na pse. Uvijek gladni, ugroženi i u potrazi za lovinom. Huškaju i vole biti u društvu,”dominirati” razgovorom, situacijom. Najočitiji primjer neuspjelih pokušaja dominiranja jeste premijer Milanović koji čim zine izvali neku glupost da je to strašno. Da raščistimo nešto. On lupeta ne zbog manjka svoje kulture, jer je nema, već zbog svog premijerskog stola kojeg zauzima jer mu to isto mjesto daje snagu, naputak i kuraži ga u potrazi za livadama i pašnjacima na koje pušta svoj zakržljali mozak na odmor. Zaključak je sljedeći. Imamo ministre i predsjednike stranaka i strančica koji se svaki dan drznu remetiti naš duhovni mir, a samoostvarenje postižu pisanjem škrabotina, govora, tekstova i izjava,te nastupima za javnost koji su suprotni razmišljanju Hrvata i Hrvatica. E onda kada se Hrvat digne, i želi nešto reć isti trenutak postaje Ustaša. Tad se javljaju političari Srbi, Documente, B.A.B.E, LBGT i druge organizacije, i kažu da su još i ugroženi, iako imaju sve na zlatnom pladnju. Ponekad se noću uz knjigu pohvataju bolje informacije nego danju uz svu silu televizijskih informativnih emisija….

 

Jasno da nam ovakvo saznanje može otvoriti oči ali i oslabiti stav svim našim protivnicima. Borba postaje nemilosrdna! No kako nas napadaju tako trebamo uzvratiti. Jednostavno, oštro i promišljeno. Cilj opravdava sredstvo. Iz tih razloga su sve mete odabrane od jakih i odabranih! Neće nikada jak napasti jakog, već jak slabog, i slabijeg od sebe. Dovoljno je imati i nekakvo slabije mišljenje ili slabiji stav oko nečega i tu vas mogu napasti. Napadnuti smo i gonjeni nemilosrdno, kroz sve duhovne sfere. Zbog toga i jesmo razjedinjeni! Ne zato jer smo to poželjeli, pa nesretnim slučajem prizvali već zato što nam to mogu činiti. Tako je i sa progonom Marka Franciškovića. Progone ga jer razmišlja Hrvatski, jer je ponudio Hrvatskoj javnosti riješenje za izlazak iz krize, svoje remek djelo- “Hrvatska knjiga opstanka” (Studium Res Civilis), pisana na 803 stranice. Ljubomora, pročetnička politika, uništavanje Hrvata se pokazuje i u ovom slučaju. Ministar milicije u sprezi sa premijerom pokazuju samim time svoju neuništivu volju i želju za dominacijom nad nekim. Četnici i izdajnici na djelu. Igrokaz epskih razmjera! Valjda u njihovom stavu nema ničeg zdravog ni zrelog osim stava za uništavanje Hrvatskog naroda.

Ups!

Pogreška ipak ima nečeg. Nisu sasvim prazni. Mislim da su njih dvojica sa četnicima i ex komunistima utemeljitelji pokreta otpora protiv samih sebe. No za početak nemaju velike otporaše, jer ne nailaze na njega kad su laka roba. Vrlo pokvarljiva i nadaleko se čuje. Ali u negativnom smislu. Kako to veli jedan Vinkovački poduzetnik, ratni profiter, i veleumnik kada je htio okarakterizirati samog sebe je rekao: “Dobar glas se daleko čuje, a loš jos dalje.” Dakle ako je sa glavom i pameti te brigama u srbiji, vjerovatno su mu ispod nosa i usta a hvala Bogu i dva uha sa lijeve i desne strane, ali ipak je on neki biznismen koji ne želi upropastiti svoje fer poslovne odnose, pa stoga od njega ni ne možemo očekivati da će upotrijebiti svoje uši kad je tamo, a ni usta jer preko njih ne može prevaliti par rečenica te vrbovati nekoga da radi za našu Hrvatsku stvar. Jadan, propao bi u zemlju. Ne nalaže mu to kućni odgoj, otac i mati ga nisu učili da se treba boriti za Hrvatsku!

A Hrvatska makar bila kao prije rata u povojima i mislima, od istog tog biznismena biva napadnuta. Dakle to je sukob interesa. Nosim uši ali ne služim se sa njima! Imam usta,ali lajem svojim uposlenim radnicima Hrvatima i Hrvaticama. Nama smrtnicima u Hrvatskoj su takvi biznismeni! Pokazuju se kao domoljubi a zapravo su spremni za kunu preuzeti sve vaše što imate i preprodati vragu i srbima. Srbi nemaju problema sa materijalnim i nematerijalnim stvarima. Niti imaju problema sa porobljavanjem duše. Njima kad nešto treba, baš kako kažu Načertanije, oni se pripreme za osvajački pohod, tj.rat i napadnu, pale, pljačkaju, i otimaju! A Domovinski rat je pokazao da jako vole i cijene umjetnost! Mi Hrvati našu povijest smo pisali u kamenu, a to je jednom srbijancu nonsens, jer je lakše čeprkati štapićem po blatu i lažirati povijest. Eto neka ovaj post završi sa smijehom kako i pripada!

Prosječnom srbinu treba pamćenje često put stavljati na reviziju jer je notorni lažov i ponavlja svoje povijesne greške, gubi ratove, slavi svoje poraze uporno kao što ponavlja igranje sa blatom. Od tud kreativnost u laganju. I Knin je njihov. I Dubrovnik. I Zagreb! Kako kažu srbski historičari- “Vi Hrvati niste svesni svog porekla. To su sve srbi kod vas isklesali u kamenu i izgradili. A vi Hrvati ste kao genocidni narod sve klesadzije pobili u plinskim komorama i od tog doba srbi moraju pisati po blatu i igrati se sa govnima!” HA, HA, HAA!

…Dakle sutra bi mogli biti krivi i za neki novi genocid, jer su nas srbi već odavno optužili da smo ih masakrirali u Jasenovcu!

Za par godina će i faraon Akenaton postati dio “srbskog nebeskog naroda”!Ili možda već jeste!??

Nikad prodan,Domovini odan!

Stric Ivan!

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: