Novo!

Grob neznanog “junačine”

SmartSize

Dokle će nas četnici poput Stanimirovića i Pupovca osuđivati za nacizam i fašizam?Slušajte četnici prokleti,gdje god se nalazite ovu noć,ja nisam nacista,niti fašista,ja sam HRVATSKI DOMOLJUB-zovete me USTAŠOM,i jesam Ustaša jer Ustaše nisu napravili niti 0,0001%zločina,od onih kojih nam pripisujete kroz Jasenovac,koji je bio VAŠA srbokomunistička klaonica,Hrvatskog naroda!

I još 1500 jama i stratišta koje ste napravili diljem cijele Herceg-Bosne i Hrvatske! Da se razumijemo govorim o granicama NDH koje ste upoznali! Stoko četnička doći će vam sve na naplatu sve što ste počinili,neće vas spasiti niti sekta koja se zove Svetosavlje,niti polupijane prote vaše koje nemaju gram mozga u glavi već šire samo mržnju,kroz svoje nastupe! Gospodo draga istina je sve vidljivija,sve je jasnije tko ste,i što ste,tko su vam suradnici,tko vas pokriva,koga šaljete u špijunažu kao “središnje uho”no vjerujte mi da ovako stvari neće još dugo postojati,niti opstajati! Vi ste čudovišta koja su optužila moj Hrvatski narod za genocid koji moj narod nije počinio! Jeli vama jasno gdje ste dospjeli sa tim lažima!? Vi ste se vratili u svoju pravoslavnu prćiju odakle ste i potekli,sa svinjarskim kraljevima,svinjarskim običajima,i morbidnim mislima o svojim prvim susjedima!!!

 

Pitanje imam!
Pristupiti Ustaškom Pokretu ili biti komunista?Hhahahahaah!E pa srbi čujte što vam imam za reći!Vi ste bili prvi narod koji su učinili srbiju svoju domovinu “Juden Frei”,i sve te masovne žrtve koje ste poklali ste pripisali Ustašama.Vi niste običan narod,Vi ste narod koljača kukavica koji se nije u stanju nositi sa svojom prošlosti i povijesti!Očito iz više razloga,jer nemate spokoj u svom snu,niti imate hrabrosti se suočiti sa njom,jer vam vaše Svetosavlje to ne dozvoljava.Vi ste obični sektaši poput drugih sekti koji idoktriniraju mlade,za svoj vlastiti probitak!Ako vam je?Neka vam je!Biće da vas je primila bolest zvana shisophrenia!Dobar vam je onaj vaš paroh srbske psihijatrijske klinike bio,Rašković koji je rekao da niste normalan narod!

Promatram vaše poteze i dajem vam lijekove koji vas čine još obamrlijim po svim moždanim sivim stanicama! Vi ste “Corpus mortuum”po kojem ispisuju redke engleski i franuski masoni,vaši poslodavci,već zadnjih 200 godina!
“SS”,Wehrmacht,ste osudili i Ustaše i Domobrane,za vrijeme 2.svj.rata,ali ako trebam birati stajem na stranu pravednika ali to nikako niste VI i vaš narod! Vi ste smeće kakvo ne postoji na ovom svijetu! Stajem na stranu onih koje ste mučki postrijeljali i proglasili ratnim zločincima!I to ne jednom već svaki put kada ih budete prozivali!

 

Radije umirem sa njima nego što bih živio sa vama u saznanju da ste vi krvnici mog i Njemačkog,Mađarskog i svog drugog nesrbskog naroda u Hrvatskoj!

Vaša snaga jeste u rušenju kultura,u uništavanju Hrvatskog naroda,Bugarskog naroda,Mađarskog naroda,Albanskog naroda,Makedonskog naroda! Vi ste zlo kakvo ne postoji i neponovljivo je pod nebeskom kapom! Sektaši krvavih rituala,koji su skloni silovanju,mučenju,ubojstvima,mrcvarenju ranjenih i onemoćalih!Vaše svetosavlje vas nagoni na to sve što ste činili vijekovima svim svojim susjedima!Ostali ste bez Hrvatske,za koju ste mislili da je lak plijen!Ostali ste bez Kosova,za kojeg ste mislili da je vaša privatna prćija.Ostat ćete i bez Vojvodine,jer vide ljudi što kanite činiti!Ni u ratu niste bili osobito hrabri!Slali ste makedonske,albanske,hrvatske,mađarske prvake u prve redove,neka oni jurišaju na položaje ZNG-a i HOS_a u Slavoniji, a da ne govorim o tome,da ste slali tuđe prvake diljem Herceg-Bosne,klali ste palili ubijali!

Srebrenicu ste učinili grobnicom preko 6000 muslimana,cvijeta Hrvatstva!I zato danas postoje grupe kojima ne možete ništa a zovu se-VUKOVAR I SREBRENICA-BRAT I SESTRICA!Vi ste sramota čovječanstva,ljudske kulture,povijesti,i duhovnog razvoja čovjeka!Vi ste negdje odskočili na dolje,i na nivou ste ispod svinja,vaša kultura,je smeće,koje pokušavate prodavati putem turbo-folka,i ljigavih napjeva,koji običnom čovjeku,poput mene,prosječnom Hrvatu ne ide nikako uz nomenklature društvene uz koje sam odrastao kao dio Hrvatskog naroda.I kako vi kažete Ustaškog pokreta i katoličke vjere!

Ustaški pokret za vašu informaciju nikada nije bio ANTISEMITSKI,naprotiv bio je FILOSEMITSKI i to vrlo izraženo,jer su gotovo 90% GUS-a(Glavnog Ustaškog Stana)bili židovi ili članovi njihovih obitelji! Pa prema tome za vašu nakaradnu informaciju,Ustaše nisu koljači niti ubojice židova,jer je to vaša manipulacija,sa kojom vladate jako dobro,od 45 godine,odkad ste odlučili služiti komunističke-masonske svinje,koji ne prezaju od uništenja ljudskog roda! Ali pazite jednu stvar! Hrvatski narod,hrvate muslimanske vjeroispovijesti,hrvate pravoslavne vjeroispovijesti NIKADA NITKO nije uspio isklati pa nećete niti vi! Naići će te na,na hladan čelik! Dobro došli na Trpinjsku cestu,ako se odlučite ponovo prijeći granicu na Dunavu! Dobro došli,na bojište koje se zove Istočna Slavonija,vaše buduće grobište,gdje će vam tijela,uniforme i kosti goriti,poput prosutog benzina sa kojim ste pokušali spaliti nevini Hrvatski narod!
Kud god krenete,biti će vam grobovi,kosti će vam sijevati na mjesečini,psi će vam razvlačiti trupla,mesom ćete svojim hraniti crve,hrvatsku crnicu,baš kao 91 godine!
Ovo je samo upozorenje!Ako se pak odlučite na još jedan pohod u Hrvatsku,znajte da vam ovo napisano nije dovoljno dobar opis onoga što vas uistinu čeka!

Nikad prodan Domovini odan!
Stric Ivan!

Oglasi

5 Comments on Grob neznanog “junačine”

  1. pravednik // 01/05/2015 at 20:16 //

    za četnički mentalitet, ovo pismo je samo upozorenje , da Hrvati više neće trpiti nečiju aroganciju , pokolj i pljačku, sve što je hrvatska svetinja.. strikane Ivek , kapa do poda ….

  2. Brilski // 04/08/2015 at 01:14 //

    Po meni bi trebalo u hrvatski ustav uvesti da je srbin prirodni neprijatelj svakog Hrvata…….Za dom pravdu i domovinu budući naraštaji spremni….

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: