Novo!

Harawat i Serbon 2

Gen

Sa srbima je teško tako razgovarati jer žive u mitovima i glorifikaciji nečega kao što smo i mi sami upoznali u novijoj povijesti,..ali da pređemo znanstveno,….

Pismo pape Ivana VIII. knezu Branimiru izvanredno je važno jer predstavlja prvi dokaz postojanja hrvatske nezavisnosti u srednjovjekovlju.
879. godine datirano je znamenito pismo pape Ivana VIII. knezu Branimiru, jedan od najvažnijih dokumenata u čitavoj hrvatskoj povijesti. Naime, iz tog se pisma može zaključiti da je Branimir bio neovisan vladar, što je prvi dokaz postojanja hrvatske neovisnosti u srednjovjekovlju.

Papino pismo napisano je na latinskom jeziku, a započinje riječima: „Dilecto filio Branimir“ (Ljubljenom sinu Branimiru). Pismo je izrazito srdačno sročeno, a sadrži i obavijest o tome da je papa prilikom službe na oltaru sv. Petra dižući ruke uvis blagoslovio kneza Branimira, cijeli njegov narod te cijelu njegovu zemlju.

Nakon zapisa postoje nove znanstvene metode koje točno određuju postojanje nekog naroda na nekom prostoru,….znam za Srbe je to teško jer s tim ispitivanjima je dokazano da Srbi u biti su Hrvati,..na njihovu žalost !……Teško da oni mogu to prihvatiti ,ali ja nisam izmislio ovu metodu koja se naziva HAPLOGRUPE,..koje su svi znanstvenici svijeta prihvatili kao jedina točna

https://www.youtube.com/watch?v=MulnTvZXs-k

https://www.youtube.com/watch?v=xCTKjVbwYVA

https://www.youtube.com/watch?v=-WcPW-aUna8

Dr.sc. Stjepan Murgić Markov
Buje, 26.listopada 2013.g.

http://www.hrvatskipravoslavci.com/index.php…

Kod hrvata je najveća učestalost haplogrupe I2a1b1a ili dinarskog gena….ta haplogrupa je nastala prije 2500 godina na području južne poljske odnosno povijesnom području bijele hrvatske odakle je prije 1500 godina stigla seobom na balkan…podatke o toj haplogrupi imate ovdje:

http://quaest.io/?article=haplogroup-i1b#I2a2a1 I-L69.2 …

A gdje se jasno kaže slijedeće: In 2010 has Ken Nordtvedt argued that I-L69.2 is too young not to have been a result of a sudden expansion. According to him I2a1b1 arose not earlier than 2500 years ago in Eastern Europe. He has presumed this to be a consequence from the Slavic invasion of the Balkans, from the area north-east of the Carpathians since 500 CE. In 2011 Nordtvedt has confirmed I-L69.2 is not older than 2,800 years. In his last comments about Haplogroup I tree and the conjectured spread map, he locates the start of the I-L69.2 lineage around the middle course of the Vistula….

Ovdje imate podatke o bijeloj hrvatskoj!

http://www.croatia.org/…/art…/9864/1/White-Croats-in-Ukraine

Znamo da rijeka Visla prolazi kroz Krakov i da se sa tog područja pri ulasku u ameriku čak 100 tisuća ljudi izjasnilo bijelim Hrvatima…prema tome sve je jasno, glavnina Srba a koja nosi taj dinarski haplotip su posrbljeni Hrvati…Hrvati su iz bijele Hrvatske donijeli i svoj jezik koji je kasnije posrbljivanjem Hrvata prešao i na Srbe a koji su izvorno i posrbljeni Albanci uz dobar udio posrbljenih Vlaha, ako ćemo gledati genetiku…..naši mediji o tome ne pišu…da slučajno dinarski gen dolazi sa područja gdje su nekada živjeli Srbi njihovi mediji bi nam danima pisali o tome i naslađivali se, dok naši mediji se boje to reći da ne bi netko slučajno saznao istinu…

http://www.eupedia.com/europe/Haplogroup_I2_Y-DNA.shtml

http://www.stclairresearch.com/content/lineagesI1.html

S/I

3 Comments on Harawat i Serbon 2

    • Mislim da sa njima nemamo nikakve veze…

      • nažalost genetski su srbi nastali dijelom i od posrbljenih hrvata..genetika je neumoljiva…šta da se radi..drugi dio srba je nastao od posrbljenih vlaha iliti albanaca….postoje jedan tip R1a haplotipa koji se razlikuje od hrvatskih R1a tipova tako da ćemo u budućnosti vidjeti o čemu se radi pa ćemo biti pametniji ali to neće promijeniti činjenicu da su srbi porijeklom i hrvati…

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: