Novo!

Hrvati: Pobijedili u ratu a gube u miru!

Oluja 1995 je veličanstvena pobjeda hrvatskih snaga koja je imali za rezultat potpuno oslobađanje hrvatskog teritorija od srbočetničkih snaga. Nizale su se proslave Oluje 1995 na kninskoj tvrđavi, no polako postaje jasno da je Hrvatska okupirana višeslojno a ti slojevi se po potrebi izmjenjuju kada trebaju ušutkati onoga koji počne propitivati.

  • CJEPIVA: Najmučnije od svega toga jeste što su se pojavile sumnje u ispravnost cjepiva koje su Hrvatski vojnici i policajci primali i ta su ista cjepiva uzrok smrtnosti Dragovoljaca i Branitelja. Ne postoji Županija u Hrvatskoj koja nema smrtne slučajeve Dragovoljaca i Branitelja, a još moram dodati da su smrtni slučajevi uglavnom od karcinoma, svih boja i kalibara. Vjerujem da se podaci negdje skrivaju, možda u zavodu za onkologiju, i da su toliko porazni, da postoji bojazan iste podatke iznijeti na svjetlo dana.

  • PREDAJA ORUŽJA: Postoji također i sumnja koju ovdje iznosim, da je spletka i predaja oružja TO od strane Ivice Račana bila namjerno napravljena da se hrvatske snage primoraju uvoziti oružje iz zemalja koje su oružje imali. Ali KAKVO oružje? To je pitanje svih pitanja! Nije li možda to oružje bilo inficirano radioaktivnim materijalom, pa od tuda i smrti Dragovoljaca od karcinoma. Tim je pobjeda još veća, a Srbi u šoku, jer niti sa zatrovanim oružjem nisu uspjeli pobjediti ponosni Hrvatski narod.
  • RADIJACIJA: Pozivam odlučne Hrvate da se provozaju istočnom Slavonijom sa Geiger Muellerovim brojačem, pa će vidjeti očitovanja na njemu, jer nije sve u redu kako se pretpostavlja i šuti. Ima radijacije, i to dosta. Vjerujem prema, i iz izvora te razgovoro sa njima, koje sam susretao, da su Srbi uvozili granate od osiromašenog Urana koji se kao nusprodukt javlja nakon upotrebe u nuklearnim elektranama te se na ovaj način koristi kao “prljava bomba”. Elektrana se riješava nuklearnog otpada, a i vojsci koja ih koristi također dobro. Dok se ne otkrije što su koristili. Čak i veliki A. Hitler se je bojao upotrebljavati bojne otrove, no Srbe to nije spriječilo u njihovoj upotrebi i primjeni. Sjetimo se paučine koja je bacana nad Slavonijom, i koja je toksična bila. Prema zadnjem slušanju izvješća iz PLIVA-e iz 1991, se je radilo o nervnim toksinima. Svjedok je čitava moja obitelj koja je izvješče slušala preko radija.
  • Imam izvješće Heroja Vukovara Ivana Anđelića Doktora, da je njegov otac došao u Tovarniku u kontakt sa paučinom, i da je se kaput zapalio, kada je paučina pala na rukav. Bezazleno? Pa čude me zapravo institucije koje ne reagiraju te “impulsivno” donose zaključke o ratnoj reparaciji, o nekakvih tričavih 40 milijardi eura. Kužite? Bolje je Srbima platiti manju odštetu bez međunarodnog suda, koji bi ih tužio i osudio za uporabu bojnih otrova i “prljavih bombi”!
  • A što se tiče komunista u Saboru koji sve to koče i osporavaju, pitam se gdje su bili 1991 godine kada je gorjelo sve u Hrvatskoj a u Slavoniji posebice. Dobro je rekao gen. Glasnović da imaju crveni čip u glavi. Samo jedna mala ispravka generale…mislim da tu niti sva svita hrvatskih neurokirurga ne pomaže, niti psihijatara, a niti sociologa niti psihologa. Ugradnju su naime izvršili srpske seljačine Ilija Garašanin, Šešelj, Arkan, i otac najlažljivije nacije Srbije, Dobrica Ćosić.

 

 

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: