Novo!

Hrvati postali LIMAX (puž golać), POZIV CRKVI U HRVATA!

Dragi Striče, (prije svega SVIMA isprika na dijelu riječi koje su u ovom promišljanju, ali bijelo ne mogu nazvati crnim, ili sivim kako oni želejedna od “dobrobiti” Istanbulske konvencije, koju je s dubokim žarom prihvatio i naš Sabor, dodvoravajući se uliznički kojekakvim EUropskim hohšatplerima, probisvjetima i Ostap Benderima EUrope je, da su naša djeca od ove godine, tj. sva buduća pokoljenja Lijepe Naše do neke nove majmunarije
našega nikada prežaljena Sabora, u kojem na sjednicama sjede ili bajaci (Pernar) ili dežurne Cvebe kao moj dežurni razvodnika Vojne policije bivše JNA koji dežura ko lešinar nad crkotinom (Pupovac) i nitko drugi, pretvorili sve nas buduće Hrvate u računalne brojke bez porijekla i imena materina i ćaćina, bez vjere, roda i poroda i bez podrijetla, a kamo li da kao u NDH piše i vjeroisovjet, kao što moja pokojna mati ima u svojoj SVJEDOČBI
upisano 1943. kada je završila Pučku školu.
Dakle zbog čega Puži golači latinski:LIMAX,
1. zabranjeno je biti muško ili žensko
2. svi moraju poštivati prava pedera i lezbača koji marširaju ulicama i mašu zastavama sexsualne slobode, pa smo ubuduće svi puži golaći koji jedne godine jebu jedne a druge su da svi oproste na riječniku jebani, a u te dvije godine nas naša predraga Europa sve jebe u zdrav mozak
3. posebno se ZABRANJUJE da se iz imena roditelja može izčitati nacionalnost (jer Srbin ili Bošnjak rijetko će biti Ivan ili Ivana)
4. Posebno se zabranjuje da se iz svjedodžbe izčita mjesto rođenja, jer je zabranjeno biti rođen u Lijepoj Našoj
5. SPOL PUŽA GOLAĆA: DVOSPOLAC
Dvospolnost u čovjeka stanje je nepotpune diferencijacije spola tako da osoba ima primarne i sekundarne osobine i
muškarca i žene. Točniji je naziv interseksualnost, dok je osoba interseks….. a sve to dok mi ne zabrane da moramo biti muško ili žesnsko pa da oprostite svi se moramo “naguziti” da nas “jebu” ali ne u spolni organ već u MOZAK, (dalje nepotrebno prenositi, a koga interesira može sam probrstiti mrežu) Dakle, ne samo da su mojim unucima i svim budućim generacijama uzeli spol, i tako ih pretvorili u muško/ženske pedere i lezbe, već su im uzeli i naciju, vjeru i pradjedovsko ognjište.
Istovremeno UVOZE na milijune Islamista koji s kulturološkim Europskim krugom nemaju ništa, i želim im da ih što više gaze po njihovim Londonima, Nici, Parizu..ili dižu u zrak bombama, kolju mačetama… Možda tada ti idioti koji su glumili u farsi sladoledare 1991. nešto u životu shvate, a to je ljubav za svoj Dom i  Domovinu. Očito da oni nemaju ništa od toga. No, ostavimo se mog plakanja nad prolivenim mlijekom koje je nogom bocu šutnuo naš Sabor.
Interesira me:
Zbog čega se onda kupe podaci u Matičnim knjigama u školama u kojima je sve ovo što je zabranjeno i ne smije se prikazati u svjedodžbi ?
Tko ne vjeruje, evo mu link o: Pravilnik o sadržaju i obliku svjedodžbi i drugih javnih isprava te pedagoškoj dokumentaciji i evidenciji u školskim ustanovama s izmjenama i dopunama, pa me duboko interesira ZAKONITOST ISTANBULSKE KONVENCIJE I DOKUMENATA KOJI SE NA OSNOVU NJE DANAS IZDAJU ?
Evo linka iz Narodnih novina pa tko voli neka provjeri što u Pravilnuku (s izmjenama) a koji je na SNAZI u
REPUBLICI HRVATSKOJ P I Š E: 
SKREĆEM PAŽNJU SVIM RODITELJIMA DA JE NJIHOVA SVJEDODŽBA KOJU SU OVE GODINE PRIMILA NJIHOVA DJECA N  E  Z  A  K  O  N  I  T  A ODNOSNO PROTIVNA ČLANKU 23. stavak 2. PRAVILNIKA, KOJI IZMJENAMA I SVIM DOPUNAMA NIJE STAVLJEN VAN SNAGE ILI PROMIJENJEN.
Tko ne vjeruje, neka izvoli linkati gornji link i pročitati važeći
Pravilnik o sadržaju i obliku svjedodžbi i drugih javnih isprava te pedagoškoj dokumentaciji i evidenciji u školskim ustanovama, kao i sve izmjene i dopune istog Pravilnuika.
Ja sam “potrošio” malo slobodna vremena i dao si truda pa provjerio jeli taj članak 23. stavak 2. možebiti kojom nesrećom brisan ili stavljen van snega.
ODGOVOR JE NE. Stoga su sve ovogodišnje svjedodžbe svih škola protivne Pravilniku i time NEZAKONITE.
Bio bih presretan da me Odbor za zakonodavstvo Sabora RH, kojim trenutno predsjeda gđa. Marija Jelkovac,
http://www.sabor.hr/odbor-za-zakonodavstvo-9 demantira, a vas sve skupa pozivam da ih “zatrpate” telefonskim pozivima i pismima u svezi ovoga, jer dok “krčag ide na vodu, drži je, ali kada se razbije, nema više vode”
I NA KRAJU. ŠTO RADI NAŠA CRKVA U HRVATA PO OVOM PITANJU, ZBILJA ME DUBOKO INTERESIRA ? Ili se i ona nedaj Bože prodala Državi za Judine škude (koju herezu pomislih) ?
GDJE JE POSLANICA U SVEZI OVOGA NAŠEGA PRIMUSA, KADA JE BLAŽENIK STEPINAC USRED NDH PROZIVAO IZ KATEDRALE ZLOČINE USTAŠA (odmetnike nedjelom  od horvatskog imena) A OVI NITI SE ČUJU NITI ROMORE ? MORAM LI JA KAO VJERNIK ZATRAŽITI RIJEČ NAKON MISE I STUPITI ZA PRODIKAONICU
I PROGOVORITI OSTALIM VJERNICIMA AKO MOJI PRELATI ŠUTE ? JAVNO PROZIVAM BOZANIĆA DA SE O
OVOM PITANJU IZJASNI I JAVNO PROGOVORI NA BISKUPSKOJ KONFERENCIJI I DA SVIM VJERNICIMA POŠALJE PASTIRSKO PISMO.
Izvor: Ivan Čavrak

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

2 Comments on Hrvati postali LIMAX (puž golać), POZIV CRKVI U HRVATA!

 1. Ivan Čavrak // 10/07/2018 at 09:57 // Odgovori

  PS. Još samo nešto, NISU STAVLJENI VAN SNAGE NI KOMPLETAN čl.23, KAO NI DOMPLETAN čl.24, oba stavka. Članak 23:

  Članak 23.

  1) Razredna svjedodžba, svjedodžba o završnome radu, potvrda o položenome predmetnom (razlikovnom, dopunskom) ispitu, svjedodžba prevodnica i uvjerenje o završenome dijelu obrazovnoga programa za stjecanje zdravstvenih kvalifikacija sadrže:

  − Naziv i sjedište škole

  − Klasifikacijsku oznaku i datum izdavanja isprave

  − Matični broj učenika (broj iz Matične knjige); ime, prezime, spol učenika, osobni identifikacijski broj (OIB); datum, mjesto i država rođenja; državljanstvo; ime i prezime roditelja (skrbnika)

  − Potpis razrednika i ravnatelja škole te mjesto za pečat škole

  …..itd

 2. Ivan Čavrak // 10/07/2018 at 23:36 // Odgovori

  NEŠTO JOŠ LJEPŠE OD SVEGA:
  P.P.S. Štovani čitatelji, daljnjom provjerom dokumenata kojima svatko može pristupiti na internetu, utvrdio sam slijedeće:
  1. Postoje još jedne izmjene i dopune Pravilnika o kojem sam gore pisao. NN 47/2017.
  Interesantno je da je člankom 42. tih Izmjena, odnosno novog Pravilnika STAVLJENA ISTANBULSKA KONVENCIJA NA SNAGU PRIJE NEGO LI JE UOPĆE USVOJENA U SABORU. Kako, pa jednostavno, u tom Pravilniku su unesene odrednice Istanbulske knvencije KOJA JOŠ NIJE NITI RATIFICIRANA ?
  To je vrlo interesantno. Po tim izmjenama i dopunama i nadalje NEMA u čl. 42. stavak 2. alineja 3, IMENA I PREZIMENA RODITELJA NITI SPOLA DJETETA.
  Dakle sve gore navedeno stoji.
  Razredna svjedodžba
  Članak 42.
  (1) Razredna svjedodžba je javna isprava koja se izdaje učeniku na završetku svakog razreda osnovne i srednje škole.
  (2) Razredna svjedodžba sadrži:
  – naziv, sjedište i osobni identifikacijski broj (OIB) škole,
  – matični broj učenika iz Matične knjige, klasifikacijsku oznaku (KLASA i URBROJ) te mjesto i datum izdavanja isprave,
  – podatke o učeniku: ime i prezime; osobni identifikacijski broj (OIB); datum, mjesto i državu rođenja te državljanstvo,

  Taj Pravilnik je donesen i objavljen u NN 17. svibnja 2017. a Sabor je usvojio Istanbulsku konvenciju 13. travnja 2018. (CRNI PETAK), pa me još interesira kako je to Sabor unaprijed znao da će Istanbulska konvencija biti usvojena te je propis (Pravilnik) donio skoro punu godinu ranije nego je usvojio Istanbulsku konvenciju.
  Pisao sam o “teroru” sabornika nad izbornim tijelom. Ovo nije samo teror već je čista muljaža cijelokupnog hrvatskog biračkog tijela.
  Tko to pravi majmune od hrvatskog biračkog tijela a prodaje nam KRUHA I IGARA, DOK VAŽNE PROPISE ZA ŽIVOT I RAD CIJELE NACIJE PROVLAĆI I DONOSI SKRIVEĆKI I PRIJE NEGO IH TREBA DONIJETI, jer propisi o izuzimanju imena roditelja i spol djeteta NISU NA SNAZI PRIJE ISTANBULSKE KONVENCIJE, ALI JESU NA SNAZI PO NAŠEM SABORU ?
  PA VI MOJI GRAĐANI LIJEPE NAŠE ili BOLJE REČENO ZBOG OVOGA LIJEVE NAŠE glasujte i nadalje za DRŽAVOTVORNU STRANKU, ZNA SE.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: