Novo!

Hrvatska je zemlja koju nije briga što prerano umiru Dragovoljci!

E takvu sam Hrvatsku ja sanjao! Bez kriminala, zločinaca, obijesnih političara. Socijalno i ekonomsko, blagostanje, svi zbrinuti prema zakonima Hrvatskim. Bez četnika u Hrvatskoj. A Hrvatska je uz navedeno, zemlja ovršenih, blokiranih, zemlja kojom vlada udbomafija. Hrvatska je zemlja kojom vlada omerta, zemlja koja ima više siromašnih po prosjeku nego ijedna zemlja Europe. Hrvatska je zemlja apsurda, jer se za psa na ulici iskače i pomaže mu se dok Dragovoljci i Branitelji umiru svakodnevno 10-15 dnevno. Siguran sam da je taj broj daleko veći nego što se špekulira. Tko ima petlju kazati od političara pravu brojku, ali istinsku?

Čini se kako nam se snovi urušavaju jedan za drugim i da na koncu će ostati samo ruševine od Hrvatske. Zemlja koja potencira iseljavanje, raseljavanje, bijeg iz Domovine, neotvaranje radnih mjesta. Zemlja koju nije briga za umiruće Dragovoljce i Branitelje spada u dno dna zdravstvene zaštite te socijalnog blagostanja. Jel drago udbaškim strukturama što umiremo, 30 godina ranije…naravno da jeste. Oni se ismijavaju sa tom činjenicom. Isprate nas sa tri hitca u zrak!

Jedan Bog, jedna ljubav, jedna Hrvatska. Dok živim dišem za taj san, i kako vidim nikada neću dočekati ispunjenje sna. Kada dođem pred onoga od kojeg sam san dobio 1991 godine, samo ću kazati: Nisam san ostvario, ali san nisam ni prodao, te ga pošteno vraćam neoštećena. A do tog trenutka, ću ga čuvati kao i do sada.

Oglasi

1 Comment on Hrvatska je zemlja koju nije briga što prerano umiru Dragovoljci!

  1. G. Vuskic // 02/10/2019 at 19:58 // Odgovori

    NE(ZABORAVNE) VRLINE NAŠE NEZAVISNE DRŽAVE HRVATSKE – NAREDBA M. U. P. NDH br. 16238, Zagreb, dne 14 srpnja 1941.
    http://otporas.com/nezaboravne-vrline-nase-nezavisne-drzave-hrvatske-naredba-m-u-p-ndh-br-16238-zagreb-dne-14-srpnja-1941/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: