Novo!

HRVATSKI BRANITELJI I BROJ HRVATSKIH BRANITELJA

MB

Hrvatski Branitelji i broj istih po dostupnim informacijama u registru Branitelja ima nas oko 530 000 što nije nemali broj. Bivši ministar i lažni branitelj Peđa Matić taj je broj udvostručio svojom samovoljom i objavom popisa hrvatskih branitelja. Da se je mene osobno pitalo ne bih dozvolio da moje ime bude na tom popisu iako sam Dragovoljac i hrvatski Branitelj jer su svi naši podatci sada dostupni i našim neprijateljima četnicima, ali dosta o tome što je tu je. Ta se greška ne može ispraviti.


Mnoge se stvari još mogu popraviti s pravim ljudima u istom Ministarstvu prvenstveno razotkriti one kojima nije mjesto u braniteljskoj populaciji a koje je Peđa Matić tu uvrstio.


Najžalosnije je da se i nakon 21 godine poslije rata pojavljuju još takozvani branitelji i broj branitelja se svakim danom povećava.


Nelogičnost o broju Branitelja je meni nepojmljiva ako uzmemo u obzir broj istinskih Branitelja koji su nažalost od posljedica rata oboljeli i od malignih bolesti nažalost preminuli ili u nemogućnosti adekvatnog liječenja počinili suicid, a broj preminulih branitelja je skoro pa 60 000 branitelja u 21 godinu poslije rata i kad pogledamo koliko je to branitelja nažalost nas napustilo, jer im nije pružena pomoć pitam se kako je moguće da se svakim danom broj povećavao u zadnje 4 godine umjesto da se sa tragedijom koja pogađa sve branitelja kad nas netko od naših suboraca napusti taj broj umanjivao.


Po radu bivšeg ministra i njegovih suradnika imam neki osjećaj da je on sa svakim tragičnim napuštanjem jednog od nas u registar branitelja umjesto smanjivao broj dodavao kojekakve osobe koje nemaju ama baš nikakve veze s braniteljima ili su bili agresori.


Matematika u samom Ministarstvu mi nikako nije jasna toliko nažalost preminulih istinskih hrvatskih Branitelja a broj se svakim danom u zadnje 4 godine povećavao, e pa tu onda sigurno nisu čista posla jer po logici matematike kod oduzimanja bi se trebao broj smanjivati ali jedino se kod Peđe Matića i te matematičke radnje broj povećavao.

Izvor: SPO

Stric Ivan!

Oglasi

1 Comment on HRVATSKI BRANITELJI I BROJ HRVATSKIH BRANITELJA

  1. IZVRSTAN TEKST I MIŠLJENJE PRIJATELJU

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: