Novo!

Hrvatski političari ostaju bez biračkog tijela! (pazi da te zmija ne ugrize!)

Zar vas čudi ovoliki sofisticirani atak na Dragovoljce? “Jadni” političari…Nisam čuo da je ijedan političar umro naprasno, ili skraćena životna vijeka. To dovoljno govori u prilog tome, da su bili iza debelih zidova van domašaja ratnog vihora i ratnog djelovanja. Čast iznimkama, ali hrvatski političar nije bio nigdje, niti dana. Nije propatio, gubio, sahranjivao prijatelje, niti rodbinu.

  • Od ukupnog broja stanovnika Hrvatske koji iznosi 4.500.000, 2,22% iznosi, 100.000 osoba. Dakle ukupan broj umrlih Dragovoljaca i Branitelja od 1992-2017 je bio taj. Povećavat će se nadalje. Ako se vodimo računicom da nas 10-15 umire dnevno…No danas je priča sasvim drugčija. Ima nas umrlih preko 100.000 i 6.790 koji su počinili suicid. Dakle brojka je za 3.290 veća nego ranije. 3.500 je počinilo suicid vatrenim oružjem, a 3.290 sa svim mogućim drugim oružjima.
  • Ako bi se ova brojka primjenila na broj stanovnika USA, tada bi se matematika primjenila na 320.000.000 stanovnika, a 2,22% na ukupan broj stanovnika iznosi 7.104.000. Za ovako veliku brojku mrtvih Dragovoljaca i Branitelja, vojnih veterana bi u USA već bili puni zatvori, i to od političara, ministara i ministrica, koji su godinama primali plaću a nisu učinili ništa za zaštitu ratnih veterana te su odgovarni za svoja nedjela, a to je nebriga.

Za sve ima objašnjenje ali kada se radi o ovom pitanju zašto umiru Dragovoljci i Branitelji: maca pojela jezik! Nije dovoljno pozvati psihijatra, psihologa, ili sociologa. Treba birati osobu koja će bez stručnih termina čovjeku objasniti pučkim jezikom, zašto ne će doživjeti 45-50-55 godinu života. Prvi od navedenih dijeli lijekove šakom i kapom, lopatom, i grabljama…drugi od literature pročitane se ne vidi…treći razglaba od gay slikovnici, dakle ima “pametnijih” stvari za činiti. Osobno ne znam koga bi Bujanec trebao pozvati u emisiju, ako je bude radio. Možda mrtvozornika ili nekoga tko je obavljao taj posao, a imao je uvide o uzročnicima smrti, ili pak med. sestru ili tehničara medicine, koji su još tu sa nama i mogu svjedočiti. Bajo moj, lavlje ralje se naziru. Hrvatski političar javno i glasno ne komentira i ne poduzima ništa u svezi umiruće populacije Dragovoljaca i Branitelja. (Tko šuti, pišem kako i odobrava događaje) Da naravno da će Vas birati. Samo pitam javno, tko to!? Svi su znanstvenici i iznose znanstvene teze a dvije trećine njih nema koliko je crno pod noktom prava komentirati išta o Domovinskom ratu i Hrvatskoj niti biti u tako visokom domu. Za time su se poveli. Zato i šute po tom pitanju, ali nam kaput kroje po drugim pitanjima, od vitalnog značaja, a koja je nadovezuju na uzročnike smrti. Fred Matić, Glavašević i Nađ, Jadranka Kosor, i Ivica Pančić su najodgovorniji za ne reagiranje povodom smrti Dragovoljaca i Branitelja. Sama Jadranka Kosor, je ispalila na HTV u vrijeme svog mandata, kako ima 56.000 umrlih Branitelja. Sumnjam iskreno da je ta brojka…Dakle znala je, a nije organizirala sistematske preglede, ili pak drugi vid pomoći. Tomo Medved mi je poslao dopis i hvala mu na tome, da ima 45.000 umrlih Branitelja. Jedini ministar koji je odgovorio na moj mail, i to sa podacima sa kojima njegovo ministarstvo raspolaže.

  • Zašto se nije istražila paučina, i to iz razloga da se napravi antidot, protu otrov, ili bar da se vidi kemijski sastav iste?
  • Zašto se nije istražila radijacija u ist. Slavoniji? Ponavljam-IMA JE. U malim bočicama se otrov krije. Tako i mala razina radioaktivnosti, godinama živjeći u takovom okruženju i iza događaja, ipak nanese štetu. Stanice pođu odumirati i iz toga se razvije karcinom. Ovo je moje osobno mišljenje po ova dva pitanja i ne moramo se složiti, zato tražim odgovor…

Nisam jedini koji je vidio paučinu, nad Slavonijom. Ima nas stotine ako ne i tisuće, prema tome hrv. političari prihvatite se posla i tražite da se pučanstvu dade odgovor. Kad na ova pitanja bude odgovoreno, znati će mo i dio uzročnika fenomena preranog umiranja Dragovoljaca i Branitelja od karcinoma i drugih malignih bolesti. Zato pozivam min. Branitelja na čelu sa Tomom Medvedom, neka istraži ovaj dio koji je naveden. Šutnja je opravdanje hrvatskim političarima. Tomo Medved to nije. On je ratnik. Do tada pozdrav svima.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: