Novo!

Hrvatskom vlada tajna zločinačka organizacija!

Hrvatska vlada, nije reagirala nikada na smrti Dragovoljaca i Branitelja!

  1. Od ukupnog broja stanovnika Hrvatske koji iznosi 4.500.000, 2,22% iznosi, 100.000 osoba. Dakle ukupan broj umrlih Dragovoljaca i Branitelja od 1992-2017 je bio taj. Povećavat će se nadalje. No danas je priča sasvim drugčija. Ima nas umrlih preko 100.000 i 6.790 koji su počinili suicid. Dakle brojka je za 3.290 veća nego ranije. 3.500 je počinilo suicid vatrenim oružjem, a 3.290 sa svim mogućim drugim oružjima.
  2. Ako bi se ova brojka primjenila na broj stanovnika USA, tada bi se matematika primjenila na 320.000.000 stanovnika, a 2,22% na ukupan broj stanovnika iznosi 7.104.000. Za ovako veliku brojku mrtvih Dragovoljaca i Branitelja, bi u USA već bili puni zatvori, i to sa resornim ministrima i ministricama, koji su godinama primali plaću a nisu odgovarali za svoja nedjela, a to je nebriga oko Dragovoljaca i Branitelja.

 

Ova statistika primjenjena na pučanstvo Amerike je dokaz da stvari nisu jednostavne i da su katastrofalne po dragovoljačku i braniteljsku populaciju. Nadalje. Sjetimo se Savske 66. U 500 i nešto dana, je se ubilo preko 30 Branitelja, a to niti jedan medij nije uzeo kao vijest i izvjestio javnost. Nadalje. Događalo se da Branitelja sahrane bez cipela u Baranji ili da sin kopa raku ocu svome koji je preminuo. Strašno. Činjenica stoji i potvrđujem riječi generala Marka Lukića da nije sve čisto i da” nešto ili netko postoji u Hrvatskoj” koji gura Dragovoljce i Branitelje u smrt, i sramoti napose udovice dom. rata, na način za kojeg bi se u civiliziranim zemljama išlo na sud. Udovice ne odustajte niti od suda sa režiserom, idite do kraja. Negdje mora izroniti onaj koji je potakao snimanje tog filma. Vrag se voli praviti važan. Ego mu je veliki!

Nadalje. Ako samo ja primjećujem da sam od čitave satnije ostao živ sa desetak prijatelja i braće po oružju, stvari su očito krenule u krivom smjeru. Danas mogu umrijeti ja. Sutra vi. Ali zar moramo umirati sa nepunih 50 godina!? Umjesto da uživamo u srednjoj dobi, za ista srednja dob nam je karta za odlazak Bogu. O tom problemu i pojavi pišem dulje vrijeme, no nitko to nije istraživao, pojave bolesti kao npr. u Baranji karcinoma kod djece u desetak sela, osim dr. Mirjane Semenić Rutko.

Javljajte se, na mail u rubrici kontakt, i javljajte sve što uočite. Treba rastaviti tu četničko/udbašku organizaciju na dijelove, posložiti tko je što činio, popisati način djelovanja, sudionike (iako pojedince već znamo) i uništiti, i to na način da se nikada više ne oporave.

Za Dom Spremni!

 

Oglasi

2 Comments on Hrvatskom vlada tajna zločinačka organizacija!

  1. Izdani smo prevareni opljačkani rasprodani od izdajica. Sve zapisano u Svetu bilježnicu i upravo sve se tako odvija. Ali neka ne misle izdajice pljačkaši da če zauvjek živjeti jako če odgovarati za sva svoja zlodjela koja su počinil. A i cijeli Svijet več plača sve pohlepe izdaje uništavanje drugih naroda ali priroda za sada samo upozorava čovjeka svojim nezaustavivim silama i snagama da čovjek ne ide u pravom smjeru i da če ga oholost i pohlepa odvesti u propast. Amen.

  2. Stric Ivan // 18/01/2018 at 07:51 //

    Dragovoljac sam dom. rata.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: