Novo!

Humanitarna akcija za šesnaestogodišnju Anitu Markuš!

Poštovani!

Ovim putem željeli bi Vas zamoliti za medijsko praćenje naše humanitarne akcije pod nazivom „HODAJ“ , koja je započela 29.09.2017. i trajati će do 29.12.2017. god. Cilj organiziranja humanitarne akcije je prikupljanje financijskih
sredstava u svrhu nabave i kupovine proteze za šesnaestogodišnju Anitu Markuš. Humanitarna akcija je pokrenuta za kćerku našega člana ANITU MARKUŠ, (rođ.18.04.2001. god.) ,kojoj su zbog meningokokne sepse nažalost amputirane obje potkoljenice. Njen otac g. Markuš nije u financijskoj mogućnosti pribaviti joj kvalitetne proteze kako bi ta mlada djevojka kojoj je tek 16 godina, mogla normalno nastaviti živjeti svoj život kao i svi njeni vršnjaci. Za humanitarnu akciju „HODAJ“ imamo pribavljeno rješenje od grada Zagreba od 07.09.2017., a dobili smo i humanitarni telefonski broj čija je realizacija u tijeku. Nadamo se da ćete nam izaći u susret i da ćete nam medijski pomoći kako bi se vijest o humanitarnoj akciji pročula širem broju ljudi, i kako bi humanit. akcija bila što uspješnija.
U privitku prilažemo Rješenje o odobrenju humanitarne akcije od Grad Zagreba. U iščekivanju vašeg odgovora i u velikoj nadi da ćete nam izaći u susret, i medijski pomoći toj mladoj djevojci kojoj je pomoć sada najpotrebnija, želimo Vam se ovim putem zahvaliti na vašoj dobroti i suosjećanju. Poštovani prijatelji, za pokrenutu akciju”HODAJ” pomoći ANITI MARKUŠ dodjeljen nam je humanitarni broj 0609015: cijena poziva je 6,25 kn; PDV uključen(operator: Moj telekom d.o.o.; Trg Krešimira Ćosića 11,Zagreb, MB 02497913). Molimo vas da svojim pozivima, ali i daljnjim objavama pridonesete uspješnosti ove akcije.

Zahvaljujemo Vam svima…

S poštovanjem,
Predsjednik Udruge HVIDR-a Maksimir
Ante Čarapović
kontakt: Ante Čarapović 099/ 4712 022
01/ 2334 953

1 Comment on Humanitarna akcija za šesnaestogodišnju Anitu Markuš!

 1. Milan Boban // 10/10/2017 at 21:10 // Odgovori

  Vrlo interesantno…

  POGLAVNIKOV BRICO I NEDJELJKO MILIČEVIĆ – Otporaš
  https://otporas.com/poglavnikov-brico-nedjeljko-milicevic/
  Like · Reply · 28 mins

  Milan Boban ·
  Arhiva Otporaševa torba – Stranica 5 od 44 – Otporaš
  http://otporas.com/category/otporaseva-torba/page/5/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: