Novo!

Humanizam koji vlada u Hrvatskoj se svodi na tlapnju i ismijavanje Dragovoljaca domovinskog rata.

Bijeg u dijabetičnu komu i upalu pluća, dovede te pred vrata, a kada ih otvoriš vidiš tamu i mrak, ništa drugo. Tek tada kada sve prepustiš Bogu jer nemaš pojma tko je oko tebe i što se događa što si upao u takav mrak kojeg nitko pa niti ja iskusan ribič na Grabovu nisam primjetio ribolovom noću. Volim loviti somove. Pogledom na Mliječnu stazu, bez daška vjetra. I kada padneš na dno te kome, pođeš pipati, i osjećaš vlažno tlo, kao blato, a nije, nepoznato potpuno. Kao po krvi jer se lijepi. Čudan miris ima. I kada utihne svako svjetlo, i zadnja točka svjetla se ugasi, kada i odlaneš cijelom svijetu, sve po spisku svima odreda koje si trenutak prije smrtonosne kome ugledao, kako bacaju osmijehe ili što li već i kada među njima vidiš četnika sa šubarom shvatiš da je Hrvatska prodana. Prodana bratko moj, kao šubare i opanak na hrvatinama.

Humanizam vlada u Hrvatskoj tako da se sve svodi na tlapnju sprdnju i ismijavanje Dragovoljaca domovinskog rata. A što je sa nama malima, to je pravo pitanje koje postavljam svima nama, zašto umiremo, a četnici u Saboru i komunisti na vlasti. Što se svega drugog tiče, dakle doživljaja kliničke smrti, mogu samo kazati, da je sve smuljano i isprepleteno. Ne kaže se đžabe nije ti bolan dano. Svak si bira društvo.

Juda postoji jer si premalo krao, ubijao, klao, palio, jer si premalo kolega prodao. A i kada zazoveš one koje si volio, štovao, i izgubljene prijatelje, što se događa? Nitko ne izađe sve dok ne opadneš na dno, i ne pomiriš se da si “ništa bio” i da ti ne treba niti Raj niti Čistilište, niti Pakao. Već samo odmor, i malo respekta za sebe sama. Jer rođo moj kada izlete i pojave se demoni, koji kao da su upleteni u žicu, od koje se trebaš otrgnuti. I kada se pojave izdajice i Jude, tipa onih koji su predavali oružje TO RH i onih koji su ustrijeljeni u Srbiji, da bi im po zadatku ljepše bilo, zbog magijskog puta koji im je sredio nitko drugi do četnik Sv. Savo, onda se stoga pitam, ima li temelja u knjizi naših autora koji opisuju sukobe u Nebu? Jer dogovoreno ubojstvo političara, je po meni samo slanje vođe, i nekoga tko je po zadatku došao tamo među svoje kako bi nešto prenio, poruku, valjda ili organizirao upor, napad, ili atak na Krista Isusa. Jer Sv. Savo i Krist, nisu po meni iste osobe, niti su jednake u pristupu, prema čovjeku. Sv. Savo odobrava klanje, vađenje očiju, spaljivanje živih ljudi, silovanje u logorima…da ne duljim.

Ponekad se pitam tko je organizator onih krugova pakla koje je Dante naveo, u svojoj knjizi? Ako će mo o vascelom srpskom univerzumu, onda su i to pripisali sebi. Jer su svi Srbi…genijalci. Poput N. Tesle, Einsteina,…doduše, on je židov al mu je žena srpkinja. A i ne kaže se uzalud, da si odanle odakle ti je supruga.

 

Oglasi

1 Comment on Humanizam koji vlada u Hrvatskoj se svodi na tlapnju i ismijavanje Dragovoljaca domovinskog rata.

  1. Milan Boban // 09/05/2017 at 16:42 //

    Moj Ćaća, Moj Stric, Moj Ujak, Moj Tetak su bili Ustaše a ja od Njih poprimio nasljedstvo…
    http://otporas.com/wp-admin/post.php?post=2773&action=edit

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: