Novo!

Hvala dragom Bogu da ima i dobrih Plenkovića, kao što je don Mili Plenković!

Hvala dragom Bogu da ima i dobrih Plenkovića, kao što je don Mili Plenković.

Hvarski svećenik don Mili Plenković objavio je na svom Facebook profilu:
Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein.

Drago mi je da je jedan mrzitelj Hrvatske nestao s pozornice ovog svijeta. Ipak mu od srca želim pokoj vječni i da mu Jahve bude milosrdan sudac. Njegovo će mu milosrđe biti jako potrebno obzirom na more laži što ih je (svjesno i namjerno) širio pod krinkom znanstvenog autoriteta. Tim je lažima planski sramotio Hrvatsku i hrvatski narod. Iz Biblije znamo da Jahve mrzi laž (Jahve mrzi lažljivi jezik Izr 6, 16) – objavio je don Plenković.

I ja se veselim svaki put, kada čujem da se neki od podlih, smrdljivih i otrovnih nevaljanaca, odazovao zovu svoga idola Sotone i otišao u ništavilo Pakla. Naime svaki dobronamjerni, istinoljubivi, domoljubno-rodoljubni Hrvat, veseli se čišćenju hrvatskog životnog prostora od onih koji truju, pljačkaju, zlostavljaju, ponižavaju, obezvriđuju, obmanjuju i koji na bilo koji način štete Hrvatima i Hrvatskoj. Još više bih se veselio kada bi se svi antiFAŠISTI i mrzitelji Hrvata, Hrvatske i dragoga Boga udružili i kolektivno napustili ovaj Svit, tj. kada bi se svi što prije priključili svome idolu komunističkom krdovođi, monstrumu i zločincu Titu u Paklu, jer bi tako smanjili zagađenje na Zemlji. Za onima koji svjesno čine zlo, ne triba žaliti, već se veseliti njihovu nestanku s lica Zemlje i odlasku u zasluženi Pakao.
Još uvik se rado sitin sveopćeg veselja i oduševljenja kada smo čuli radosnu vist da je konačno krepao komunistički krdovođa, zločinac i diktator tito, kada su u Skradinu ljudi govorili: jedno sralo manje. Mislin da su i sada za mrzitelja istine, Boga, Hrvata i Hrvatske Goldstena rekli isto, tj. jedno sralo manje.

Izvor: M. Badžim

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: