Novo!

Hvala na svim lažnim obećanjima…barem su dobro zvučala!?

Naravno nitko nije imun na te vijesti koje nam stižu od dičnih političara! Kako se napetosti smanjuju, pojedinci percipiraju veći raspon informacija na svjesnoj razini te su tako i manje podložni subliminatima. Što se pojedinac više trudi percipirati subliminate, manja je vjerojatnost da će ih zaista i percipirati. Preveslaju nas brate mili, zato što smo im to dozvolili…

Dakle postoji lijek protiv toga: Bojkotirajte televizijski program! Počnite sa građanskim neposluhom. Ništa veliko za početak. U svojoj okolini krenite, pa neka taj neposluh postane i preraste u narodni odpor pa će te vidjeti kako Tv kuće to prikazuju u onom svijetlu koje njima odgovara! Vječiti oportunizam nacionalnih Tv kuća koji je postao nesnošljiv i odvratan, u svakom trenutku sa mogućnošću adaptiranja i prilagodbe novonastaloj situaciji! Eto to je lažljiva neistinita etika, koje se drže urednici programa nacionalnih Tv kuća. Region!? Documenta!? SDP!? HNS!? ANTIFA!? Teršelići, Pusići, Milanovići, Frljići, Tomići i ini “drugovi”previše smo gledali vaša ružna i mrka lica! Ma nosite se svojoj kući! U Srbiju!! Kao da su studirali umijeće laganja, prijetvornosti, dvoličnosti i pokvarenosti! No jedno moram priznati: Jako dobro im ide! Sotonini pitomci!

Političari, plitka vam je pamet a sjećanje i pamćenje još kraće. No imat će te vremena o tome razmišljati u zatvoru ili van granica Hrvatske. Veleizdaja u pravom svjetlu. Više se niti ne skriva; bar sam takvog mišljenja da je izdaja nešto sramotno, skriveno od očiju javnosti i obitelji. No kod nas u Hrvatskoj, tko ne izda, ne pljune, ne proda, biva izvrgnut ruglu i ponižavanju. Sve ovo nas čini sve napetijima i podložnijima propagandi koja nam se servira putem medija! Upravo bih zbog navedenoga spomenuo napade na Dragovoljce i Branitelje. No Dragovoljac i Branitelj više nisu sami, pa će ovaj puta četnička agentura zla u vidu SPC, imati grdnih problema, ukoliko ga budu napadali. Što se zakuhali, to će sami i pokusati. Sa traktorom ili bez njega.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: