Novo!

I SVE BI KAKO JE BRUNO NAPISAO…

 

U jednom od svojih tekstova iz 1975. Bruno Bušić je napisao:

” … Da smo složni i čestiti davno bi imali državu. A bit će nje, rodit će se slobodna Hrvatska kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema ni jedne drzave da je nastala bez krvavih gaća. Vjerojatno ćemo se i mi morati pobiti za slobodu sa Srbima, a možda i sa Hrvatima islamske vjeroispovijesti. Teret rata morat ćemo podnijeti svi podjednako …

… No kad se oslobodimo srbskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže i najgore će biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje – kako nas tada spasiti od nas samih?”

BRUNO BUŠIĆ

 

 

3 Comments on I SVE BI KAKO JE BRUNO NAPISAO…

 1. Ivan Čavrak // 06/09/2017 at 14:42 // Odgovori

  A moj Striče, što misliš zbog čega je onih 7.000 dragovoljaca izvršilo suicid. Zato što im je bilo dobro? Ili zbog istine koju su vidjeli. Zbog tog razloga se i Albanac, moj suborac, raznio bombom jer mu ova kurvinjska država nije dala Domovnicu iako je punih 5 godina za nju krvario. A što misliš zbog čega ga je banda i ubila (Bruna). ISTINA samo istina oslobađa. Kada se najzad suočimo s istinom, nanovo otvorimo Goli otok i egzemplarno pod repom konja na placu streljamo njih desetak glavnih lopova, brzo bi se ostvario Brunov san. No nitko za to nema niti hrabrosti niti volje. I zato se naši dragovoljci ubijaju, eto razloga. I vjeruj mi sve me strah da će uskoro nestati moje Hrvatske. Tužan sam.

 2. Milan Boban // 06/09/2017 at 18:54 // Odgovori

  Kliknite na: S ISTINOM NA ČISTAC i tu ćete naći do sada nepronađenih istina…

  Prenosim s bivšeg portala javno.com stranicu HRVATSKA I USTAŠTVO. Tu ima dobrinjak povijestnih tema za koje se do sada nije znalo, jer se o tome nije smijelo pisati.

  HRVATSKA I USTAŠTVO.
  http://uzdanica.forums-free.com/hrvatska-i-ustastvo-t13.html

 3. Karl Kutniak // 07/09/2017 at 19:23 // Odgovori

  I sve bi kako je Bruno napisao…..i bit će dalje dok se ne stvori HRVATSKA NACIONALNA FRONTA = HNF i sprovede dosljedna generalna LUSTRACIJA hrvatskog društva!

  ZA DOM SPREMNI i Domaji i OLUJA95-i istinomvazda vjerni!!!

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: