Novo!

In memoriam: Bruno Bušić

bruno

U jednom od svojih tekstova iz 1975. Bruno Bušić je napisao:

” … Da smo složni i čestiti davno bi imali državu. A bit će nje, rodit će se slobodna Hrvatska kad padne Berlinski zid i kad se budu rušila komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema ni jedne drzave da je nastala bez krvavih gaća. Vjerojatno ćemo se i mi morati pobiti za slobodu sa Srbima, a možda i sa Turcima. Teret rata morat ćemo podnijeti svi podjednako …

… No kad se oslobodimo srbskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže i najgore će biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje – kako nas tada spasiti od nas samih?”

BRUNO BUŠIĆ

Pripremio:SPO

4 Comments on In memoriam: Bruno Bušić

  1. Dragutin // 22/03/2018 at 08:22 // Odgovori

    Dal je napisao ili nije pokojni Bruno nevažna stavr jel je susta REALNOST I SADASNJOST takva nažalost ,kad yugohrvati bace zločinacku partizansku i agresorsku JNA petokraku i podvuku se pod hrvatinu veču od dr.Ante Pavelića pa ga krenu blatit i ocrnjivat kao i časne Ustase i Domobrane te NDH-a pa krenu govoerit da nismo imali drzavu 800-i nesto god. a imali je od 1941-1945 g. ,međunarodno pirznatu od cijelog svjeta samo ne od KVISLINGA Š(y)ugoslovenski hrvata boraca propale Šuge -yuge, Onakvu državu oni idu rusit za Britansko Srbske i svoje uskordune interese da bi stoka opet protiv svoje zlocinacke petokrake i kokarde morala ratovat u njihovoj agresiji i sebe opet isturat pod hrvatine i velicat svoj zlocin i genocid nad scvojim HR narodom kojes su s cetnicima pobili u kolonama s Bleiburga ,Kriznih Puteva,Hudi Jama ,Jasenovca, Golog Otoka itd. sjeme bezbožno pljačkasko zato i sad nemamo blagostanja pored takvi “proletera” bandita njihovi sinova i unuka, koji su sluzili đavlu paklenom zločincu titu i KPY sotonskoj zloglasnoj vrazjoj partiji .

  2. Dražen Sosić // 22/03/2018 at 04:24 // Odgovori

    Ja sam to podjelio prije godinu i pol, ćovjek je to napisao na komadu papira.Svaka mu ćast,kapa dolje….

  3. Pišete neprovjerene gluposti, to Bruno nije nikad nigdje napisao.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: