Novo!

Ima li smisao slušati cajku, i biti Hrvat!?

Ima li smisao slušati cajku i biti Hrvat, ili slušati Rock, Punk Rock, i Domoljubne pjesme? Iako je od rata prošlo više 26 godina, pitam se što će Dejan Matić, Dragana Mirković, ili neka druga ucviljena pop/star, ima li to smisla, da oni koji su navijali za ubijanje Dragovoljaca i Branitelja u domovinskom ratu dolaze i arlauču, po gradovima? Inače sva droga koja dolazi u Hrvatsku dolazi iz Srbije, a dostavlja se preko mreže, koja je napravljena u Hrvatskoj sa Hrvatima. Ima ih i u Policiji, u gradskim poglavarstvima, i na drugim mjestima. Sam naziv cajke, u bugarskoj se pop-folk naziva “chalga”, u rumunjskoj “manele” a u srbiji “turbo-folk” (taj je naziv smislio nepoznati umjetnik).

Inače veliko zlo dolazi od cajki, jer naime ako političar, sam sluša cajke, i ako je podložan drogi i prostituciji, ako se nalaže kako ne bi išlo dalje sa Hrvatom u Hrvatskoj, bilo bi poželjno abdicirati. No ovi to ne čine. Zbog para, vlasti i moći. Moj dojam je takav. Osim toga pomirba Vjekoslava Maksa Luburića, je malo napeta, pa se pitam ima li smisla zagovarati nešto, danas, kada se ne uklapa, a u ono vrijeme se uklapalo? Popio sam šleper plivadona zbog pitanja pomirbe V.M. Luburića. Ne pomaže. Glavobolja je ostala. Sad je gore nego ikada, jer nas je pomrlo više nego što je poginulo u Domovinskom ratu. Ima li smisao da komunjara iz 2. svjetskog rata, aktivni pripadnik bombaške grupe, živi 100 godina a moji suborci žive 40-45 godina. Nešto nije u redu, osjećam, povela se hajka protu nas, iz Domovinskog rata, protu onih koji su poginuli, i umrli, a o žrtvama sa ove strane da ne pišem više, jer ne postoji grumen zemlje koji nije poškropljen hrvatskom krvlju. Takav Domoljub koji progoni bližnjeg svoga, i Hrvat mi ne treba…previše je hrvatskih čejena oko nas, u Hrvatskoj! I oni to koriste.

Oglasi

2 Comments on Ima li smisao slušati cajku, i biti Hrvat!?

  1. Narod koji zaboravlja svoju povijest i Domovinski Obrambeni rat ne tako davno i onih oholih ,pohlepnih za novcem i izdajicama ne može dugo trajati. Amen.

  2. Milan Boban // 12/04/2018 at 19:52 // Odgovori

    Kratka povijest Croatia Ranch-a u Bowie, Texas…
    http://otporas.com/bowie-te

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: