Novo!

Ima li smisao slušati cajku, i biti Hrvat!?

Ima li smisao slušati cajku i biti Hrvat, ili slušati Rock, Punk Rock, i Domoljubne pjesme? Iako je od rata prošlo više 26 godina, pitam se što će Dejan Matić, Dragana Mirković, ili neka druga ucviljena pop/star, ima li to smisla, da oni koji su navijali za ubijanje Dragovoljaca i Branitelja u domovinskom ratu dolaze i arlauču, po gradovima? Inače sva droga koja dolazi u Hrvatsku dolazi iz Srbije, a dostavlja se preko mreže, koja je napravljena u Hrvatskoj sa Hrvatima. Ima ih i u Policiji, u gradskim poglavarstvima, i na drugim mjestima. Sam naziv cajke, u bugarskoj se pop-folk naziva “chalga”, u rumunjskoj “manele” a u srbiji “turbo-folk” (taj je naziv smislio nepoznati umjetnik).

Inače veliko zlo dolazi od cajki, jer naime ako političar, sam sluša cajke, i ako je podložan drogi i prostituciji, ako se nalaže kako ne bi išlo dalje sa Hrvatom u Hrvatskoj, bilo bi poželjno abdicirati. No ovi to ne čine. Zbog para, vlasti i moći. Moj dojam je takav. Osim toga pomirba Vjekoslava Maksa Luburića, je malo napeta, pa se pitam ima li smisla zagovarati nešto, danas, kada se ne uklapa, a u ono vrijeme se uklapalo? Popio sam šleper plivadona. Sad je gore nego ikada, jer nas je pomrlo više nego što je poginulo u Domovinskom ratu. Ima li smisao da komunjara iz 2. svjetskog rata, aktivni pripadnik bombaške grupe, živi 100 godina a moji suborci žive 40-45 godina. Nešto nije u redu, osjećam, povela se hajka protu nas, iz Domovinskog rata, protu onih koji su poginuli, i umrli, a o žrtvama sa ove strane da ne pišem više, jer ne postoji grumen zemlje koji nije poškropljen hrvatskom krvlju. Takav Domoljub koji progoni bližnjeg svoga, i Hrvat mi ne treba…previše je čejena oko nas, i u Hrvatskoj! I oni to koriste.

2 Comments on Ima li smisao slušati cajku, i biti Hrvat!?

  1. Narod koji zaboravlja svoju povijest i Domovinski Obrambeni rat ne tako davno i onih oholih ,pohlepnih za novcem i izdajicama ne može dugo trajati. Amen.

  2. Milan Boban // 12/04/2018 at 19:52 // Odgovori

    Kratka povijest Croatia Ranch-a u Bowie, Texas…
    http://otporas.com/bowie-te

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: