Novo!

Ima nas previše!- kaže sužanjska vlada rep. Hrvatske! Kru’ te j…!

Postoje ona jedna poslovica koja kaže…”ma oni bre ne znaju da smo mi u njima”! Srpska politika, ide u krajnost a podržana je od visokih predstavnika Engleske i Francuske. Njihova diplomacija radi dan danas. A svemu je kriva njihova sužanjska ropska politika i njihovo robovanje, Svemu onome što su ikada imali to su stekli preko njih.  Memorandum i SANU 2, te politika Ilije Garašanina, “Načertanije” su taj nusproizvod!

Dražo Mihajlović kao četnički vojvoda je bio uvijek na strani umiranja ubijanja, i procesuiranja Hrvata. Zato je Kralj Aleksandar bio ubijen u Marseju. Ubila ga je hrvatska organizacija, na čelu sa Eugenom Didom Kvaternikom. Pupovčeva tragikomočna etnopolitika je patetična i jadna, jer se daju u vode koje nikada nisu bile za njih. Ni sam onaj koji ih podržava ne zna zašto su takvi. Zato su korisni. Sebi na štetu. Sv Sava!? Taj lik je posebna stavka. Voli klanja, i ljubi silovanja, ubijanje nevinih, silovanje djece, kao i spaljivanje gradova i sela. Užasnut sam slušao za Rajšićevu pekaru. Osvajači koji su toliko veliki i jaki, a svaki rat gube.

Vjerovatno se sv. Sava zadužio kreditom kod nekoga daleko prefriganijeg, i jačeg. Halo Lucifer!? Jel to kod tebe na šalteru bilo!? Stoga nemojmo uzimati za laž ono što se čita, već se uhvatimo u koštac sa Pupovcem jer je plitak, glup, i nikakav, podmukao i voli sukobe, jer mu nadoknađuje nedostatak testosterona. Vjerovatno je zakuhao uz nekoga daleko jačeg, nešto što se zove drugi sraz, specijalnog rata. I to da bi se satrali Dragovoljci i Branitelji, jer im je ništa, četnicima, sveto niti u Srbiji.

Kako će onda biti u Hrvatskoj.

Zločini u Hrvatskoj nisu procesuirani, i to je daleko veća sramota, kao i abolicija četnika. Ubojstvo Darka Pajičića nije kažnjeno, u to doba kada se dogodilo. U ovo posljednje je upletena tajna služba koja je bila iza njega te ga iskoristila za svoje svrhe. A to je Ranko Ostojić iskoristio da bi prikazao Darka Pajičića alkoholičarem. No što je sa Ostojićem? Sad se on propio!? Namještaljke su svuda a postoje, i oni koji se daju na krivi trag navesti, a cilj je vladati. Tako je CIA, i napravila i određenu kontrolu uma, od koje je naravno odustala, kao i jake tajne službe. Za javnost. Inače to NE RADI. Jer nema crtifikat. Žele čovjeka posložiti kao kuhinjski uređaj. Jeste. Da potamni kad treba. I da se sunovrati u kanal, kao što Srbi jurišaju, u propast!

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: