Novo!

Ima nas previše kaže vlada rep. Hrvatske!

Promišljajmo zdravo i pametno. Ovdje smo u Hrvatskoj, od 1941-1995, pa do 1991-1995, ostvarivali slobodu, tako da sa njom se moramo nositi kako znate i i ne znate. Nakon Domovinskog rata, smo u Hrvatskoj mi Dragovoljci i Branitelji otišli zasluženo u mirovine. Invalidske zbog PTSP-a, invalidnosti oštećenja ekstremiteta i drugih oboljenja. Mirovine su nam tolike da ne možemo niti preživjeti jer su nam uvjeti življenja i života u Hrvatskoj toliko svedeni na minimum, da nam je jeziv i smisao i sve drugo, jer smo svi koji smo otišli u mirovinu, osuđeni na smrt, i to polaganu te moramo svoju hranu, lijekove, obuću, i sve druge potrebštine, kupovati, a cijene su ogromne.

Ako je ovakav svijet, i Hrvatska i ako je svuda tako kako jeste, da smo kao Dragovoljci i Branitelji osuđeni na smrt, sa odlaskom u mirovinu, te je onda i opstanak upitan. Zato i umiremo, naprasno i naglo kao da nikada nismo postojali, ali ako će mo praviti veličine od nas samih, onda je realno i moguće i pitati:

Gdje su generali i zašto sada nisu uz svoju vojsku?

Odgovor je jednostavan, jer: nikome nije stalo, do nas, Dragovoljaca i Branitelja, i zato jer su nam zagarantirani ukop, tri hitca, i plakanje rodbine, dva psa, i alkoholizirani suborci. Od naših političara nitko nije zainteresiran za ukop, jer imaju previše novaca, kojeg koriste za letanje zrakoplovom i zrakomlatom,sa kojeg btw. te ljetovanja na stranim obalama. Za ukope i smrti nemaju vremena, no zato postoje službe i udruge koje to omogućavaju, i ubrzamno šalju zahtjeve, za ispunjenje svih potrebština, za SK koji je besmrtan. Pitam se ima li išta morbidnije, od ove pojave na koju nitko ne reagira?

Odgovori

This site is protected by wp-copyrightpro.com

Copyright © Hrvatsko Obrambeno Štivo 2017 All Rights Reserved. 

%d blogeri kao ovaj: