Novo!

Ima nas previše kaže vlada rep. Hrvatske!

Promišljajmo zdravo i pametno. Ovdje smo u Hrvatskoj, od 1941-1995, pa do 1991-1995, ostvarivali slobodu, tako da sa njom se moramo nositi kako znate i i ne znate. Nakon Domovinskog rata, smo u Hrvatskoj mi Dragovoljci i Branitelji otišli zasluženo u mirovine. Invalidske zbog PTSP-a, invalidnosti oštećenja ekstremiteta i drugih oboljenja. Mirovine su nam tolike da ne možemo niti preživjeti jer su nam uvjeti življenja i života u Hrvatskoj toliko svedeni na minimum, da nam je jeziv i smisao i sve drugo, jer smo svi koji smo otišli u mirovinu, osuđeni na smrt, i to polaganu te moramo svoju hranu, lijekove, obuću, i sve druge potrebštine, kupovati, a cijene su ogromne.

Ako je ovakav svijet, i Hrvatska i ako je svuda tako kako jeste, da smo kao Dragovoljci i Branitelji osuđeni na smrt, sa odlaskom u mirovinu, te je onda i opstanak upitan. Zato i umiremo, naprasno i naglo kao da nikada nismo postojali, ali ako će mo praviti veličine od nas samih, onda je realno i moguće i pitati:

Gdje su generali i zašto sada nisu uz svoju vojsku?

Odgovor je jednostavan, jer: nikome nije stalo, do nas, Dragovoljaca i Branitelja, i zato jer su nam zagarantirani ukop, tri hitca, i plakanje rodbine, dva psa, i alkoholizirani suborci. Od naših političara nitko nije zainteresiran za ukop, jer imaju previše novaca, kojeg koriste za letanje zrakoplovom i zrakomlatom,sa kojeg btw. te ljetovanja na stranim obalama. Za ukope i smrti nemaju vremena, no zato postoje službe i udruge koje to omogućavaju, i ubrzano šalju zahtjeve, za ispunjenje svih potrebština, za SK koji je besmrtan. Pitam se ima li išta morbidnije, od ove pojave na koju nitko ne reagira?

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: