Novo!

Inicijativa: Stop umiranju Dragovoljaca!

Sloboda?
Nju smo izborili, krvlju, oružjem i ognjem. Radovali smo se pobjedi. No kada je narod ogladnio, kada je zatražio od vodstva Vlade i Sabora da ih utješi da će Hrvatska biti poštena, nastalo sveopće trovanje naroda, otrovnim gljivama koje su servirane i ponuđene narodu u obliku obećanja za boljitak naroda, lažima, podvalama. Vlade su učinile sve kako bi pokrale svoj vlastiti narod. Zaustavimo umiranje Dragovoljaca i Branitelja, na bilo koji način. Ima li netko tko bi mogao ovo napraviti, od velikih imena!? Ima li netko hrabrosti pokazati greške koje se rade nad nama Dragovoljcima i Braniteljima!?
A za kraj su posijali sukob, otvorili nove/stare rane, poigrali se sa prošlošću…pregledavaju svakom čovjeku-muškarcu ženi djetetu oči i VID, traže trn u oku a ne vide groblje u svom!

Groblje od 100.000 Branitelja koji su umrli i oduzeli si život. Ne vide sirotinju na kontejneru, slabe, bolesne, ponižene, obezvrijeđene. Ne priznaju Heroje Dom. rata. Nije dobro nikako! Pošto Vlade nikada nisu bile na strani dobra, a osobno ne vjerujem niti da će biti ubuduće, ne očekujem nikakav pomak. Biti će sve gore i gore.
Predsjednica nas uvodi u NWO, svaka naredna tragedija će biti pripisana igri slučaja, bolesti i smrtnosti. Pa i bomba u Vinkovcima, nije bila slučajna već trenutak da se skrene pozornost na nešto važno ili da se nauči nešto što je bitno. Istraga oko nje je trajala pukh sedam dana sa odvjetnikom koji je sumnjiv. Onda se može predpostaviti kakav je plan nad nama i koji je cilj, i što nama rade!? Mislim da smo potajno uvođeni u NWO još od devedesetih godina. A nakon toga će se otvoreno pripisati NWO Hrvatska Država. Da bi strahovlada bila u pravom smislu riječi. Od tud i tragedija Braniteljske populacije. Partizani živi? Ajd mi objasnite to? Mi umiremo sa 40-50 godina a oni imaju po sto godina. Uredno piju Viagru, i druge vitamine, i ne škodi im srcu.

Nema povratka na staro?

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: