Novo!

Inicijativa za podizanje spomenika Violeti Antolić Viky!

Ovim putem posežem za inicijativom za podizanje spomenika Violeti Antolić Viky, bojovnici i Heroini Vukovara, koja je tragično preminula u prometnoj nesreći prije nekoliko godina. Dragovoljka HOS-a koja je provela tri mjeseca pakla u obrani Vukovara, a potom prošla pakao logora u Srbiji.

Ova inicijativa nije ispred Stožera za obranu Vukovara, niti ijedne udruge, već je ispred stranice “Hrvatsko Obrambeno Štivo”. Pošto se o tome slabo piše a niti ne spominje a pogotovo od onih koji su joj bili bliski i veliki “prijatelji”, posežem za ovom inicijativom samovoljno, pa neka tako počne i završi. Ali bar neka netko čuje glas razuma, kao što je i ona upozoravala na padajuće Domoljublje, i ugrozu Hrvatske, prodaju i izdaju Vukovara.

Pošto je to činjenica od koje se bježi a Juda u Saboru više nego ikada, upriličimo ovu dostojanstvenu inicijativu razumnom i mogućom jer na koncu: Što je život bez Violete Antolić Viky, pojedincima u Stožeru i Vukovaru? Ništa. Makar to naizgled bilo nemoguće očekujem da se sve istraži i krajnja mogućnost neka se ispolji na portalu svih Domoljubnih stranica, i neka se otvori, JEDAN ŽIRO RAČUN, na kojeg će se skupljati novac. Neka novac primjerice skuplja netko od vukovarčana. Izvođač radova odnosno autor spomenika neka bude iskren domoljub neka ne zacrni sa cijenom izrade istog, jer ono što je ona dala Hrvatskoj je uistino veliko i oni koji ne vide neka otvore oči ili neka se pomole, pa neka im se oči otvore. Anđela je malo, u našem narodu a svjedoka istini još manje, a lažova prijetvornih i grebatora previše. Pljačka je uvijek bila nešto što je prisutno, stoga imajmo pameti i uklonimo komunistička obilježja sa trgova i ulica i nazovimo ih imenom istinskih Heroja Domovinskog rata!

Oglasi

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: