Novo!

Antemurale Christianitatis!

Latinski naslov Antemurale Christianitatis (“predziđe kršćanstva”), je papa Lav X. dao Hrvatskoj godine 1519. u pismu banu Petru Berislaviću. To nije bio jedini naslov takvog tipa i on se pojavljuje i u drugih kršćanskih država u sukobu sa Osmanlijama, kod Ugarske i Poljske. Papa međutim nije bio prvi koji je dao Hrvatskoj takav naslov. Plemstvo južnih hrvatskih krajeva uputilo je 10. travnja 1494.sa sabora u Bihaću pismo papi Aleksandru VI. i rimsko-njemačkom caru Maksimilijanu I. tražeći pomoć protiv osmanskih napada u kojem je Hrvatsku nazvalo kulom i predziđem kršćanstva:

“Ovu silu mi već sedamnaest godina zaustavljamo gubeći naša tijela, živote i sva moguća naša dobra, te poput kule i predziđa kršćanstva branimo svakodnevnim ratovanjem kršćanske zemlje, koliko nam je to uopće ljudski moguće. Neka Vam dakle po nama bude rečeno ovo: ako bi mi popustili Turcima, tada bi oni u svako doba mogli zaskočiti kršćanstvo iz Hrvata.”

TKO TO IZNOVA NAPADA KRŠĆANSKU EUROPU?
Na vrlo perfidan način, ISIL i terorističke organizacije upućuju svoje plaćenike u Europske zemlje, iako su oni odavno prisutni u SVIM europskim zemljama. Čini se kao da su tamo 30-40 godina. Jer kako tumačiti zadrtost jedne obitelji Muslimana, koja nakon silnih provedenih godina u Europskoj demokratskoj zemlji, ne zna još uvijek matični jezik te zemlje!? Inat!? Ili je nešto drugo po srijedi!? Ovaj val izbjeglica, pobjeglica iz teretane, dobro uhranjenih i prikrivenih (ustrašenih ili ne) je plaćen po osobi sa 5.000 US dolara, da izađu iz svoje Domovine, te da se rasprše diljem Europe, u kojoj će već od matičnih terorističkih ćelija biti prihvaćeni i uključeni u subverzivni rad protiv zemlje domaćina u kojoj će živjeti. Pravi vatromet se tek očekuje, divljanje izbjeglica, i diverzije.
” Doći će do Trećeg svjetskog rata. Njega će započeti čovjek sa turbanom na glavi, musliman. On će biti Antikrist kojega je na zemlju postavio Lucifer. Podići se se jedan snažniji u Siriji kad ovaj završi svoj posao. On će uzrokovati razaranje i bol. On će biti razlog za mnoga slomljena srca i suze te veliki progon kršćana. Zemlju će potresati potresi. On će biti veliki sotonski vođa. “

 “On ima brkove, crnu kosu i nosi turban.”

Antikrist će doći iz muslimanske rase, musliman. Imat će turban. Ljudi će ga zvati “sotonino oko”. Bit će mlad.

Kao što se vidi, ISIL je poveo rat, potpuno mu je svejedno za sudbinu čovječanstva, jer on pokušava ovladati do današnjih dana, ustrajno, željeznom šakom, nemilosrdno! Svejedno mu je da li će Zemlju spaliti nuklearnim bojevim glavama, da li će čovječanstvo izmoriti glađu, žeđu, ili bolestima…On ne bira najgore vrste smaknuća, najgore opačine, zla koja smo samo u ružnim morama mogli sanjati. On sudi onako kako mu mašta bolesna nalaže. To nema nikakve veze sa vjerom niti sa Bogom. Na koncu, imali smo priliku upoznati sotonsko lice SPC i četnika u Domovinskom ratu. Nimalo se ne razlikuje ISIL od četnika i SPC. Monstruozne ubojice, bradata gamad, neuredna, bolesna u srži svojoj, pokvarena do kosti. Vjerske sekte! Što će mo poduzeti?Čekati da nam upadaju u domove ili stati u obranu Domovine i naroda.

 

Zapamtili smo najvažnije lekcije za opstanak naroda …

Nisu Hrvatsku obranili generali, već onaj mali čovjek, koji je imao srce zaustavljati divlje horde ubojica, koljača, i pljačkaša! A tako će biti i danas, jer političarima nije nikada bilo za vjerovati…

No danas, ako ništa drugo nemamo embargo na uvoz oružja! Srca, nije nedostajalo nikada. Imamo ga dovoljno…

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: