Novo!

Istanbulska konvencija!

Temelji obitelji su ugroženi. Ne postoji obitelj u Hrvatskoj koja u budućnosti ratifikacijom ovog sporazuma ne će biti ugrožena. Rodna ideologija koju su prigrlili lijevo orijentirane frakcije su antihrvatski i protiv čovjeka u samom korijenu. Razaranje obitelji i ustanak protiv katoličke vjere nas dovodi u status quo, sa napetim okidačem čije okidanje znači jednu pojavu a to je sukob. Mislim da smo na neki način dovedeni pred sukob kojeg netko jako priželjkuje. Još se nismo riješili niti tragova prošlosti od nedavno konvencionalnim sredstvima vođenog domovinskog rata, a već nas se trpa u rov protiv svoga bližnjeg. U njemu smo bili pobjednici, a pobijedit će mo i u ovom sukobu!

Mislim da se ovo ne će tako lako riješiti, jer su počele pucati stranke demokršćanskog predznaka, i oni koji su u njima, jer se ratifikacija istanbulske konvencije događa nama svima. Zar će mo dozvoliti da šaka jada podpisuje nešto sa čime će cijela nacija imati posljedice. Zar mislite da će jedna konvencija zaštititi ženu kada sva sila pravila ženevske konvencije nije spasila ratne zarobljenike Hrvate od smaknuća, srbočetničkih snaga, pa čak i od uporabe kemijskih sredstava kojih se odrekao i sam Adolf Hitler u drugom svjetskom ratu. Pedofilska filozofija i slikovnice sa lektirom koja je već u školama, je dno dna i treba reagirati na pravi način jer se sa tim ništa ne dobija. Naprotiv razara se katolička Bogom dana obitelj i uništava dijete, a sve pod nadzorom sila zla koje se ne smiju podcijeniti, kao što to naši sabornici čine. Direktan udar na obitelj boljševičko komunističke snage svesrdno potpomažu i idu dalje jer iako imaju dobar uvid u političko stanje u Hrvatskoj, njima je cilj uništiti ono zbog čega je Hrvat i njegova obitelj oduvijek bila: Za Dom…

Očita je mržnja ovih lijevih antifa orijentacija i poznavanje karaktera hrvatskog čovjeka a to je: udari ga tamo gdje ga najviše boli, a to je u Boga, obitelj i dom! Novi Bleiburg? Da. Ali u političkom smislu. Lijevo orijentirana frakcija je teška suprotnost naporima desnih stranaka, demokršćanskih stranaka i katoličke vjere jer postoji i onaj dio koji je manjinski a agresivniji i koji zaziva sukob. To su postkomunističke struje frakcije i dijelovi prošlosti koji bi trebali biti odavno u ropotarnici povijesti. UDBA svesrdno navija za ratificiranje istanbulske konvencije, a nije niti čudno zašto jer zlo je sa zlim oduvijek. Stoga je sukob neminovan. U budućnosti će mo biti primorani birati strane jer ovaj puta neprijatelj nije izvan Hrvatske već je neprijatelj među nama, što je oduvijek kroz povijest bio najteži sukob, imena građanski rat. Daj Bože da to bude samo medijskim putem!

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: