Novo!

NDH!

Državni program Jugoslavije od malih nogu učio nas kako su NDH i Ustaše veliki zločinci, sramota države u svijetu i kod nas koji je trebalo zatrti i biti na oprezu jer vrebaju činiti zlo. Svake godine poduka o njima kao zločincima. Ako ne prihvatiš učeno šamari, zlostavljanje već u osnovnoj školi. Kod kuće sretali prigušene zvukove druge naravi. S vremenom slušali potpuno suprotne glasno izgovorene tvrdnje. Dolazili do medija koji otkrivaju drugačije istine. Slušali priče o pretučenim znancima radi pjevanja ili drugih navodnih radnji.
Zaratilo 91′, smirilo se. Nove brojke o mrtvim Hrvatima iz novijeg rata. Nove istine o ratu iza 45-e. Kontakti s dosta preživjelih iza 45-e. Iskopane mnoge masovne grobnice Hrvata iza 45-e. Informacije ne daju u javnost. Ne kažnjavaju počinitelje. Iskopavaju pobijene Hrvate do danas, 25 godina iza rata, mnogo tisuća Hrvatskih kostura širom Hrvatske po masovnim grobnicama. Još uvijek novine ne prihvaćaju informacije o njima, zločince još uvijek ne potražuje nitko. NDH i Ustaše još uvijek slove kao zločinačka država i vojska bez obzira na mnogobrojne vjerodostojne tvrdnje drugačije od onih po kojima ih osudiše.
EU prihvatila židovska poravila o kažnjavanju svih koji se suprotstave njihovoj verziji povijesne istine.
Mnogi revizori židovske istine kažnjeni visokim iznosima, zatvarani dugoročno radi istraživanja i iznošenja u javnost novih istina. Mnoge nove istine govore u korist tzv nacista, fašista ali i dalje ne dopuste da isplivaju u širu javnost niti uvažavaju nove dokaze.
Nas Hrvate još uvijek tereti dio vlastitog naroda, manjine i drugi osuđujući nas radi ne dokazanih tvrdnji o navodnim djelima Ustaša iako je svaki dan sve više dokaza o komunističkim zločinačkim djelima.
Pošto je dokazano kako su mnoge istine skrivene dok mi Hrvati i naši preci i dalje živimo pod ogromnim teretom „zločinaca“ i vrlo nam često spočitavaju navodne zločine. U grupi „HRVATSKA HRVATIMA ZDS; ISTINITOST KRIVNJE NDH I USTAŠA“ počinje skupljanje dokaza o drugačijoj istini Hrvatske 41-45 i šire. Mnoge masovne grobnice Hrvata govore da je nad Hrvatskim narodom izvršen genocid. Nemoguće je živjeti opterećen sve vidljivijim lažima. Zaslužujemo istinu.
Tvrdnje kumrovečke škole nisu dobro došle. Bit će uklonjene.
Kao Hrvati imamo pravo znati istinu o našim precima i našoj državi iz vremena 41-45 i šire, kao što imamo pravo na odbacivanje tereta optužbi ukoliko se dokaže da smo lažno optuženi!

To dugujemo našim precima i samima sebi!

Izvor: Katica Perković

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: