Novo!

Ivan Dujmić: kandidat za lokalne i državne izbore!

Kao kandidat za lokalne i državna izbore svoj budući rad posvećujem svim poginulim bojovnicima u Domovinskom ratu, žestokim borbama protiv muslimana, četnika, komunista, slavoserba, te svim malim ljudima koji se nigdje danas ne spominju a dali su veliki obol u pobjedi nad hordama zla i od 1991-1995 u Domovinskom ratu nad, srbočetničkim snagama koje su nas htjeli poklati, kuće spaliti i istrijebiti nas.

Za “generale” i velike njuške me nije briga, jer prstom nisu mrdnuli za malog Hrvata i Hrvaticu, te za njihovu obitelj. Oni su se osigurali bar za dvije generacije nakon svoje smrti.

Kao političar stavljam na raspolaganje ovu vrstu retrospektive mog osobnog promišljanja o događanjima u Hrvatskoj i buretu baruta na kojem sjede političari iz Sabora. Komično mi je to gledati sa strane kako se izmjenjuju na straži, a vatra je svuda oko njih, koja vrlo lako može zahvatiti i sporogoreći štapin.

Posebno se zahvaljujem mojim prijateljima i glasačima kako budučim tako i sadašnjim koji su me na neki način poticali da sve ono što sam pisao, i o čemu smo pričali, živjeli i proživljavali, sročim u političko djelovanje. Mnogima se neće dopasti što ću govoriti, a to je ISTINA I SAMO ISTINA no to me nije briga. Znam tko sam, što sam i kamo idem. Hrvatska bez četnika prije svega i očiščena od ratnih zločinaca…Živjeli.

Oglasi

1 Comment on Ivan Dujmić: kandidat za lokalne i državne izbore!

 1. Milan Boban // 15/10/2018 at 04:14 //

  Bog! striče Ivane,

  Drago mi je i još više me veseli da se najtječeš za državne i hrvatske javne poslove. Želim ti mnogo sreće i uspjeha. Da sam bliže, tj. tu s tobom znaš vrlo dobro da bi bio na tvojoj strani i sve bih od sebe dao da pobjediš.

  Veliki poZDrav tebi i svim tvojima.

  Bog! Tvoj Čika Mile.

  Za Dom Spremni!!!

  LIJEPA NAŠA DOMOVINO
  OJ HRVATSKA ZEMLJO MILA,
  STARE SLAVE DJEDOVINO,
  DA BI VAZDA SRETNA BILA!

  http://otporas.com/lijepa-nasa-domovino-hoj-hrvatska-zemljo-mila-stare-slave-djedovina-da-bi-uvijek-sretna-bila/

1 Trackback / Pingback

 1. Branitelj Ivan Dujmić piše o specijalnom ratu protiv RH, umiranju i suicidima dragovoljaca – Hrvatsko Obrambeno Štivo

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: