Novo!

Iver i trupac: Nije isto! (Osvrt na rad SOA)!

SOA_(logo)

Kao uvod nekoliko riječi o njima: SOA nije Hrvatska služba, u niti jednom segmentu!

Obavještajne službe istražuju nas, da mi ne bi istraživali njih, njihove pogreške, i suradnje koje ostvaruju dijeljenjem sfera interesa sa zemljama koje nama Hrvatima nikako ne žele dobro. Ovom prilikom bih spomenuo i ne procesuiranje političara, ratnih profitera, kriminalaca iz Sabora, jer kako se čini, kod SOA-e je na snazi OMERTA (zakon šutnje). Stoga ne čudi uopće ako službe pa i pojedinci bivaju u javnosti etiketirani kao omražene osobe ili službe! No dobro. I poljski narod je iznjedrio vođu poput Leh Valensa, električara sa srednjom školom, pa će se naći i kod nas jedan vođa, vučina, koji će povesti narod u pobjedu.

Najlakše je optuživati i “istraživati” druge, male ljude, ili pučki rečeno:

“Traže iver u Vašem oku a ne vide trupce u svom!”

U Hrvatskoj pored toliko četnika, i ratnih zločinaca, koji hodaju ulicom, doveli su cjelokupnu naciju u situaciju, kada se dragovoljac, koji je krvario i bio zarobljen u logoru osjeća potpuno nesigurnim i lakim plijenom. Gospodo ima te li Vi duše? Ne? E pa gospodo i gospođe, tu Vam ja ne mogu pomoći.

Postoji ipak netko veći od svih  nas i Vas, direktor svemira, koji će Vam suditi za sve grijehe.

Ja ne igram tu nikakvu ulogu sudca, već samo želim  ukazati na pojedine propuste, o kojima drugi možda šute. Vaše bivše pripadnike koji su propatili u vrijeme kada je najteže i najopasnije bilo sakupljati informacije iza neprijateljskih linija i tom prilikom bili zarobljeni, ste zamijenili sa tisućama četnika u policiji, te sa međusobnim klanskim obračunima. Ostavili ste na milost i nemilost, narod hrvatski, i dopustili ste umrežavanje, sa zločinačkom UDBA-om.

Da li Mossad surađuje, sa palestincima, Hezbollahom, ili nacističkim zločincima?

NE!

Da vas pok. Eugen Dido Kvaternik vidi (navodim ga kao primjer organizatora koji je uspješno planirao, skovao, i našao izvođača radova koji je izveo atentat na kralja srbskog) mislim da bi se okrenuo u grobu. Jer po meni su komunisti i četnici najveći zločinci, a ustaše su spram njih benigni potpuno. Bijele duše.

Kako se može dogoditi da planovi obrane Hrvatske nestanu iz ureda? Zar je moguće da je mali čovjek toliko atraktivan Vašim službama, i agentima? Razlika je između malog čovjeka, koji pošteno živi, i zločinca!

 • U Hrvatskoj je ubijeno 16.000 osoba.
 • U Hrvatskoj je bilo 37.000 ranjenih.
 • U Hrvatskoj je 2.000 žena silovano i nepoznat broj muškaraca i djece.
 • U Hrvatskoj je 260.000 osoba raseljeno.
 • U Hrvatskoj se dozvoljava, predstavnicima zemlje koja nas je napala, pljuvanje i osuđivanje naših svetinja.
 • U Hrvatskoj niti jedna osoba nije proglašena (putem medija!?) PERSONA NON GRATA!
 • U Hrvatskoj lopovi, kriminalci, uhljebi, četnici, potomci komunističkih zločinaca sjede u Saboru.
 • U Hrvatskoj je otkriveno 156 masovnih grobnica.
 • U Hrvatskoj se zatvaraju Dragovoljci i Domoljubi, a četnici su slobodni!
 • U Hrvatskoj  do danas je riješena sudbina preko 80% evidentiranih nestalih osoba, no još je uvijek nepoznata sudbina 1.591 osobe.
 • Kao posljednju stavku naveo bih smrti više od 100.000 Branitelja, od 1991 do danas, kao i primjer Savske 66 u kojoj je od početka prosvjeda se ubilo 30+ Branitelja kao i smrt Nevenke Toplaušić.

Šaljete poruku, kako ništa hrvatsko neće te napraviti u službama, već naprotiv: sramotite ono što su Dragovoljci krvlju stvarali!

S/I

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: