Novo!

Između cajki, srbadije, i izdajstva, biram POGO!

Na današnje vijesti, o novim progonima branitelja, gorčina u našoj populaciji raste sve više. Nadam se da na ove vijesti ne će isplivati Đuro Glogoški i Klemm, kao uskrsli, vođe, nepostojećeg šatora, kojeg su uzgred kažimo, iskreno, prodali za sitniš. Ono što je nama ostalo jeste njihov obraz, u našim očima, koji je ispljuvan, nemilice, i koji se ne će nikada više oprati. No nebitno potpuno to, činjenica je da svi ministri i vođe gaze preko mrtvih, da bi ostvarili svoje poene, na poljima koja su im od značaja.

(Posljednje vijesti, govore da je Klemm otišao u Crnu Goru, sklapati poslove…Đuro će vjerovatno tamo gdje mu se ide…MUKA MI JE OD OBOJICE!)

Link:

Đuro i Glogoški! ( A, je to…)

Klemm oprao 3,2 milijuna kuna!

Mogli su promijeniti sve, u Hrvatskoj. SVE. Samo da su se dogovorili. Ovako je ispalo, da su nas predali skupa sa svima nama iz Savske 66 četnicima koji su na popisu primatelja mirovine u Hrvatskoj, a oni su si kupili mir, ili što li već sa privilegijama, koje jedino oni, vođe iz Savske 66 koriste. Ma FUJ!

Novi progon branitelja, i popis branitelja, iz Srbije koji je sada zbog izdajničke politike VIŠESTRUKO uvećan, te podijeljen po graničnim prijelazima, zapravo nije ništa drugo, nego poziv na obranu. Pa Bog te zar ćemo dozvoliti, da nam sude Jude, veleizdajnici i političari, koji su svoju rođenu babu prodali za kufer novaca? Zar će mo dozvoliti i padati pod pritiscima nepoznatih ljudi, koji prijete, i ispadaju glupi, te navaljuju: MAKNITE popise traženih branitelja Vukovara sa weba. A ja bih pitao zašto? Da se bolje opuste, i da ih lakše uhite? Ovako neka znaju, rođeni moji, da im se sprema veliko zlo, da ih traže, prate, od “naše” SOA-e, do stranih tajnih službi jer su pobjedom u Vukovaru, laički rečeno, “zaorali” i ono što je netko stran velik moćan i jak, svojatao a nije prstom mrdnuo za Hrvatsku.

 

Za Dom Spreman!

Žig

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: