Novo!

Ja sam Hrvat sa “ovih prostora” i nosim turban!

 

Stižu nam nove izbjeglice. Divno…Nama!? Ne! Nama ne trebaju, niti su nam ikada trebale. Treba li možda ovakvo stanje u Hrvatskoj nekim našim istočnim susjedima (komšijama) neprijateljima Hrvatskog naroda od pamtivijeka? E to je već pametno postavljeno pitanje, a evo i odgovora. Izbjeglice imaju za cilj, razbijanje nacionalnog korpusa Hrvata. Razbijanje nacije, nacionalnosti imena hrvatskog. Ono što su Osmanlije u agresiji napravile za 500 godina u Srbiji, to se pokušava ovim putem učiniti kod nas. Prefriganijim putem, perfidnijim, političkim sredstvima i pod izlikom straha od smrti, snage koje su poslane u Hrvatsku, ali, sa ubačenim fanaticima. Onako kako je Njemačka osvojila i stvorila Europsku Uniju-Eurom. Hrvatska Predziđe Kršćanstva!?

Nekome jako smeta sve to ili se očekuje prvi korak od hrvatskog naroda! Da bi nas još lakše „komšije“ etiketirali kao genocidne i koljačke. Koliko god humane bile nevladine organizacije, molim da se jave sve dragovoljno pa neka prime izbjeglice kod sebe u stan ili kuću. 

Stiže grupa migranata iz Italije!

Stiže novih 2.000.000 izbjeglica!

NO JESTE LI VI GOSPODO IZ NACIONALNE SIGURNOSTI, ČULI IKADA ZA PREVENTIVNO DJELOVANJE!? Pitanje koje postavljam jeste sljedeće: Zašto se ti glumci iz Nacionalne sigurnosti ne javljaju sada kada je ugrožena Slavonija i Baranja!? Gdje su sada savjetnici za nacionalnu sigurnost, K.Grabar Kitarović!? Čini se da sam potpuno u pravu, kada sam ih nazvao glumcima i statistima. Čini se da će se sukob iznova voditi daleko od Metropole, daleko negdje na Istoku zemlje Hrvatske, gdje žive ognjištari, desničari, nacisti i fašisti koji su slomili zube 3. sili Europe 1991 godine, pa je stoga poslan netko ekstremniji, sa ciljem desetkovanja pučanstva Slavonije i Baranje.

Nije Vam dosta paučina koju nikada niste istražili a koja je bacana na Slavoniju i Baranju 1991 godine!

Niste nikada istražili masovne pojave karcinoma kod djece iz baranjskih sela!

Niste nikada istražili nivo radioaktivnosti u Slavoniji i Baranji, iako se zna da je Srbija uvozila oružje od Rusije, a pored toga i granate sa košuljicom od osiromašenog Urana!

Niste nikada podnijeli ostavke zbog detoniranja nasipa na Savi, koji je naručen od Srbskih političara! I sad na sva ova pitanja i nevolje, još izbjeglica!? Pa pitam Vas Predsjednice Kolinda: Zašto nisu vojno sposobni ostali u svojoj zemlji, pa neka se bore za slobodu svog naroda!? Čini se da Hrvatski narod jedini ima uvijek krvi za prolijevanje Slobodi! No da razočaram sve neprijatelje Hrvatskog naroda: Nismo fašisti niti nacisti, već Hrvatski Domoljubi, koji vole svoj narod. Ako primjetite tendenciju rasta mržnje prema Veleizdajnicima, i svima onima koji rade protiv interesa Hrvata i Hrvatica, ne bojte se ništa, to je ovo predizborno vrijeme. I vrijeme gripe… Ono što JNA Srbija i ex Jugoslavija nisu postigli u divljoj agresiji na Hrvatsku i Hrvatski narod, upravo se  sada pokušava i to sredstvima na koja su Srbi i njihovo vodstvo navikli raditi: „…netko drugi neka vodi ratove i pobjeđuje, a mi će mo pripisati pobjedu sebi, prekrojit će mo povijest, onako kako nama odgovara, jer sami nismo u stanju dobiti niti jedan sukob, pa niti pobunu običnu. Zbog toga jer iza sebe imamo samo gubitničke ratove, koje smo sami izazvali!“ Neka Hrvatsku pokušaju slomiti oni, koji su hrabriji, fanatičniji od kukavičkih Srba. Podmukli plan, kojeg je mađarski predsjednik Orban shvatio, i podigao ogradu prema Srbiji! Izbjeglice u Hrvatsku su puštene bez sigurnosnog pregleda, provjere i bez dokumenata. Opatovac je bio krcat njima. U Sl.brodu organiziraju prihvatilište za njih. Nezainteresiranost naših Saborskih zastupnika za pitanje sigurnosti  žitelja Slavonije i Baranje će kulminirati za izvjesno vrijeme. Kada ?…Ne znam. Kladionice su mi strane, no jako dobro čitam između redova i pojmove koji su mi u mladosti bili strani ili nedostupni, a oni govore da nije nikako dobro krenula  avantura koju su nam smjestili veleizdajnička Vlada i kompletna vrhuška SDP-a i HDZ-a! Domoljubima i časnim ljudima iz Sabora, koji primjećuju iste stvari kao i većina istinskih Hrvata  poručujem: Dajte više otvorite usta i proderite se svojim moćnim glasom, ako ga uopće imate još, jer ste obraz izgubili odavno! Ako plamen nekontroliranog nasilja zahvati Slavoniju, ne sumnjajte u činjenicu da će postojati i ekipa za obračun sa Vama! Po vrlo kratkom postupku!

Domovinski rat je bio mali psihološki test u usporedbi sa ovim što dolazi.

Žig

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

3 Comments on Ja sam Hrvat sa “ovih prostora” i nosim turban!

  1. Željana Maričić // 19/10/2015 at 12:55 // Odgovori

    Ivane, odličan, 5!

  2. Milan Boban // 26/10/2018 at 21:43 // Odgovori

    NEZAVISNA DRŽAVA HRVATSKA BILO JE PRAVI IME, naslov je knjige koju je napisao Ilija Barbarić.
    http://otporas.com/nezavisna-drzava-hrvatska-bilo-je-pravo-ima-naslov-je-knjige-koju-je-napisao-ilija-barbaric/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: