Novo!

Jasenovac: Specijalni rat protiv Hrvata i Hrvatske!

Srpsko ministarstvo vanjskih poslova platilo je veliki novac da se napravi PROPAGANDNA KONSTRUKCIJA koja ima za cilj HRVATSKI NAROD prikazati GENOCIDNIM a Blaženog Kardinala Alojzija Stepinca suradnikom u zločinu. U filmu će se prezentirati nerealne brojke ubijenih, što je u konačnici ogromna šteta koju Srbija čini Hrvatskoj.

Ovo je direktna primjena Memoranduma II Srpske akademije znanosti i umjetnosti a koja ima za cilj Hrvatsku proglasiti pronacističkom a Hrvatski narod genocidnim. Ovako skreću pozornost sa genocida u Srebrenici, Kosovu, Bosni, Hrvatskoj…Ovo je direktni NAPAD na Hrvatsku a mi stojimo spuštenih glava. Najave da će Srbija uložiti 20 milijuna eura u snimanje filma o Jasenovcu gdje bi angažirali američke glumce, je zapravo specijalni rat kojeg Srbi i Srbija i dalje vode protiv Hrvata i Hrvatske. Razočaran sam zakašnjelom i mlakom reakcijom naše Vlade i Ministarstva vanjskih poslova.

Stoga je nužno istražiti Jasenovac i zločine koji su u njemu rađeni od 1945-1951.

Ovo je izniman pothvat i zadatak kojemu se Hrvatska mora posvetiti. Na koncu može li se izaći neokaljan kada su Srbi i Srbija u pitanju? Ne. Ne može. Ali se šteta uz pravovremenu reakciju može umanjiti.

Istina će pobijediti. Ali ne istina oca srpske nacije Dobrice Ćosića, već istina koja se krije o Jasenovcu.

6 Comments on Jasenovac: Specijalni rat protiv Hrvata i Hrvatske!

 1. Ivan Čavrak // 17/05/2018 at 10:25 // Odgovori

  Uopće ne iznenađuje “mlaka” reakcija naše vlade i Sabora. Znajući tko sjedi u njemu, zmije otrovnice, reptili i kojekakvi šnjofatori ljepila, a našem Plenky-u i gospođi na predsjedničkom mjestu je važno izigravati mirotvorce i treptati okicama, onda nam ne preostaje drugo nego pjevati “Ustani Tuđmane Hrvatska te zove zove”… umjesto “Ustani Bane. Da je pokojni živ, odavno bi se sve riješilo. No i on je imao “svojih trenutaka”. Jedna od lošijih odluka je i tzv. abolicija svih bez provjere. Sada su svi Srbi odjednom bili ekonomi i kuhari. Za ovo posljednje znamo što nam kuhaju, ali Plenky i Dama to neće kusati, odavno su spremili putovnice, i on i oni oko njih a narod će ……(dodajte samo što mislite)

  • Stipe // 17/05/2018 at 19:35 //

   Ne budi naivan. Prvi predajednik vlade Josip Manolic. Sljedeci Josip Perkovic. Kakav Tudman covjece Bozji

 2. Milan Boban // 17/05/2018 at 10:57 // Odgovori

  Rimski pozdrav nije hrvatski, piše Maks Luburić u jednoj od DRINA…
  http://otporas.com/ero-s-onog-svijeta-tomislav-jonjic-pozdravu-dom-spremni/

 3. Ivan Čavrak // 18/05/2018 at 08:28 // Odgovori

  Stpe, imaš potpuno pravo. Ja sam nepopravljivi idiot idealist. Radi povijesne istine, evo kako je naš predsjednik vlade, prema svojim riječima proveo 1991.-1995. dok su 14 godišnjaci hrvatski vitezovi bili zajedno sa mnom u rovu i držali AK-47. :

  Pravni fakultet upisao sam 1988, a diplomirao 1993. na temu »Institucije Europske zajednice i proces donošenja odluka« na Katedri međunarodnog javnog prava kod profesorice Nine Vajić, sutkinje Europskog suda za ljudska prava u Strasbourgu. Tijekom studija radio sam kao prevoditelj volonter u Promatračkoj misiji Europske zajednice u Hrvatskoj 1991/92. Početkom devedesetih počele su me zanimati europske teme, te sam aktivno sudjelovao u Europskoj udruzi studenata prava (ELSA). Bio sam predsjednik ELSA-e Zagreb 1991, prvi predsjednik ELSA-e Hrvatske 1992, a 1993. predsjednik Međunarodnog odbora ELSA-e sa sjedištem u Bruxellesu. U tom razdoblju sudjelovao sam na brojnim međunarodnim konferencijama diljem Europe i SAD-a te sam u Hrvatskoj organizirao nekoliko stručnih skupova. Studentsku praksu obavio sam 1992. u odvjetničkoj tvrtki Stephenson Harwood u Londonu. Na stažu u Europskoj pučkoj stranci u Europskom parlamentu (u okviru Zaklade Robert Schuman) boravio sam 1993, a 1994. u hrvatskoj Misiji pri Europskim zajednicama, koju je tada vodio veleposlanik Ante Čičin-Šain.

  A evo što piše na službenoj webnoj stranici naše Predsjednice, dok su cure pod granatama 1993. vezistkinje, noću meni vukle “žicu” od zapovjedničtva bojne do paljbenog položaja. Cure od 19. godina, njih dvije:

  Rođena je 29. travnja 1968. u Rijeci gdje pohađa osnovnu školu, a srednju školu završava u Los Alamosu u Sjedinjenim Američkim Državama.
  Godine 1993. diplomira engleski i španjolski jezik na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a osim toga usavršava se i u području portugalskog jezika. Naredne godine u Beču završava Diplomatsku akademiju, a 2000. stječe akademski naziv magistre međunarodnih odnosa na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Od 2002. do 2003. boravi na Sveučilištu „George Washington“ u Sjedinjenim Američkim Državama kao dobitnica Fulbrightove stipendije za preddoktorsko istraživanje iz međunarodnih odnosa i sigurnosne politike. U to vrijeme dodijeljena joj je Predsjednikova medalja za znanstveni, društveni i politički rad. Dobitnica je i stipendije Lukšić za usavršavanje u području upravljanja u visokim strukturama vlasti na Kennedy School of Government Sveučilišta „Harvard“ u Sjedinjenim Američkim Državama 2009. godine.
  Kolinda Grabar-Kitarović karijeru započinje 1992. u Ministarstvu znanosti i tehnologije Republike Hrvatske, a 1993. prelazi u Ministarstvo vanjskih poslova Republike Hrvatske. U Ministarstvu vanjskih poslova obnaša razne dužnosti – 1995.

  E JEBEM TE IVANE IDIOTE IDEALISTIČKI (ovo sebi kažem Striče tebe se to ne dira).

 4. Ivan Čavrak // 18/05/2018 at 08:52 // Odgovori

  Stpe, na žalost POTPUNO SI U PRAVU. Ja sam JEBENI NEPOPRAVLJIVI IDIOT IDEALIST.
  Evo linkova na kojima lijepo piše gdje su oboje bili i što su radili 1991.-1995.,
  dok su 14 godišnjaci sa mnom u rovu držali AK-47. a cure pod četničkom paljbom meni noću vukle žicu (njih 2 vezistkinje od 18 ili 19 godina) od zapovjedničtva do paljbenog položaja u Akciji Maslenica.
  Koja budaletina sam ja. Stipe. HVALA što si mi otvorio oči. Slijedeći put kada četnici napadnu Lijepu Našu, putovnicu u ruke i s cijelom obitelji u Minhen bojnu, a onda tamo peći volove i Pjevati Zovi samo zovi….
  Dakle Plenkovićev životopis 1991.-1995. (bio u Domovinskom ratu ko moja pokojna baka Jaga):
  http://www.andrejplenkovic.hr/page.php?id=1
  A Predsjednica ne samo da nije primirisala rat nego je “ladala” ne smijem reć što u USA kao prognanik, odakle: IZ RIJEKE ??????
  http://predsjednica.hr/stranica/5/

 5. Milan Boban // 19/05/2018 at 21:57 // Odgovori

  Do Boga visoko, do pravde daleko. To je hrvatska sudbinai to je sudbina Hrvata…
  http://otporas.com/do-boga-

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: