Novo!

Jasenovac stratište Hrvata

JASENOVAC-JEDNA VELIKA MONSTRUOZNA LAŽ!!

“Laž je oružje Sotone, a ono što smo danas čuli u Jasenovcu na tobožnjoj komemoraciji, je strašno i nepojmljivo za normalan hrvatski um. Toliko bestijalnih laži izrečenih na jedan jezovit, okrutan i hladnokrvan način, ne, to nikako ne može biti djelo čovjeka, to progovara Sotona. Sotona koja udobno živi od Hrvata i od njihove krvi, a udobnost joj je zajamčena sve dok se ne raskrinka ta njezina strašna laž o Hrvatima kao zločincima.

Prenio:Stric Ivan!DOK SAM IŠAO,

u osnovnu školu učili su me da su Ustaše najveći koljači na svijetu,što naravno nije istina-danas znam.

“Postavio bih jedno pitanje,za koje bih dobio smrtnu kaznu ili robiju na Golom otoku 80-ih godina!Ako je Jasenovac bio klaonica 1.700.000 srba roma i židova…kako to da su doktor Spitzer i dr Klein,imali laboratorij sa mikroskopom,pripadajuče osoblje u sklopu poljske bolnice?Jesu li i njih dva,židova naime,vršili neljudske eksperimente nad pritvorenicima radno popravnog logora Jasenovac?Kako to da u iskopavanjima koja su obavljana 60-ih godina radi naplate ratne reparacije Njemačkoj,u sedamdesetak jama koje su iskopavane radi potrage za ljudskim ostacima su pronalažena dugmad,čizme i dijelovi vojne opreme Domobrana i Ustaša i vojnika Wehrmachta!?”

Slika:dr.Spitzer,židov,koji je vodio poljsku bolnicu u Radno popravnom logoru Jasenovac!

Stric Ivan!

11026619_10204860196598547_1661634298_nHRVATI I HRVATICE!!JASENOVAC JE MONSTRUOZNA VELIKOSRBSKA LAŽ!!

Antifašistička sustavna laž

“Ivo i Slavko Goldstein nedavno su u svojoj knjizi citirali Zakonsku odredbu o državljanstvu hrvatske drţave, po kojoj se stvarno garantira potpuna ljudska sigurnost svim pripadnicima NDH, dok se za status državljanina zahtijeva posebne zasluge. Goldsteini su bjesomučno hrvatožderno slagali da to, što svi pripadnici NDH nisu ujedno bili i njezini državljani, znači da Židovi u NDH nisu imali nikakvih ljudskih prava!!!”

Ivo i Slavko Goldstein su notorni lažovi!!

Op-Stric Ivan!

M.Ivezić-Titov JasenovacUlomak iz knjige M.Ivezića.Titov Jasenovac

“Hrvatska književnost,nigdje ne pamti slučajeve opisivanja mrcvarenja čovjeka kao što je to činjeno u srbskoj književnosti!!”Srpski su to obiĉaji, dijelom naučeni od Bizanta, u kojemu se, kao blaţi oblik izbjegnuća dinastijskih nasljednih borbi, neprvorođence unaprijed osljepljivalo! Činjahu to ondje i preambiciozne carice svojim malim sinovima.Takvih običaja u Hrvata nikada nije bilo. Ni literature o njima. A u Srba se, kao i u titoslaviji, takve zločince hvali i slavi te ih se mora učiti u školskoj lektiri. To smo i mi u Hrvatskoj morali učiti kao antologiju pjesništva i vrhunsku domoljubnu etiku!Mit o vađenju očiju.Korijen je mitu o vađenju oĉiju u srpskome vjerovanju i tradiciji pa i umjetnosti, od ĉega iznosimo samo neke primjerke.

Dijete Maksim je Miloša obradio, doduše po fizici iz crtanoga filma:

bojnijem ga koljem udariopod čelenku među oči crne;na zatiljak oči iskočiše.

Kada se solunski vojvoda Dojĉin smrtno razbolio, ipak je stigao navaliti na Arapina:

Arapove oči izvadio,oči zavi u tanka jagluka,baci glavu u zelenu travu.

Zatim je Dojĉin pobratimu Petru nalbantinu:

izvadio oči nalbantinu,oĉi zavi u jagluka tanka,glavu baci na mermerčaršiju.

Dojčin se Arapovim oĉima i ponosi, pa ih pokazuje svojoj sestri, kao trofej:

Evo, sele, oči Arapove,neka znadeš da ih ljubit nećeš

A zatim Dojčin daruje i ljubi Anđeliji:”naj ti, Anđo, oči nalbantove,neka znadeš da ih ljubit nećeš”

Njegoševo kolo rekapitulira srpsku povijest:”Naši cari zakon pogaziše,poĉeše se krvniĉki goniti,jedan drugom vadit oči žive.”

M.Ivezić-Titov Jasenovac

Prenio:Stric Ivan!“U komunistiĉkom Jasenovcu, u novonastaloj komunistiĉkoj Jugoslaviji, nakon svibnja 1945., bilo je raznih vrsta zatoĉenika. Stvarnoj brojci ubijenih u Jasenovcu od strane jugoslavenskih komunistiĉkih vlasti, neposredno nakon rata, treba također dodati i brojku od stotine tisuća prognanika, prvenstveno Nijemaca, Mađara i drugih, od kojih je dio preţivio Titove logore.”

M.Ivezić-Titov JasenovacPovjesničar dr. Stjepan Razum:

“U Jasenovcu su partizani svoje okrutne i masovne zločine podmetnuli ustašama – mi povjesničari to ćemo i dokazati!”

Slika:Dr.Spitzer i dr.Klein ispred Poljske bolnice u RPL Jasenovac!

Prenio:Stric Ivan!

11047005_10204860191558421_631257287_n (1)“Drugovi, gospodo, povjesniĉari, zašto ne kažete javno da je Titov Jasenovac funkcionirao i kada su ustaše nestali, ĉak kada je Drugi svjetski rat odavno završio?”

M.Ivezić-Titov Jasenovac

Prenio:Stric Ivan!“Prema izvješćima u dnevnome tisku, Vi ste, uz ministra branitelja Predraga Matića i dopredsjednika Sabora Nenada Stazića, povodom Dana pobjede nad fašizmom, Dana Europe i Dana oslobođenja Zagreba, 8. svibnja, na Mirogoju polagali vijence na spomenik Glasa hrvatske žrtve – Zid boli, grob narodnih heroja, te središnji križ u Aleji poginulih hrvatskih branitelja. Tom prilikom ste, uz fašizam, kao najveće zlo XX stoljeća, naglasili i gore navedene riječi o ustaštvu.

Zaista, ne znam po kojoj prosudbi i na temelju čega ste došli do takvoga zaključka. Zašto među tim mračnim pojavama XX stoljeća niste spomenuli komunizam, koji je svoje zločinačko djelovanje započeo prije sebi sličnih zala fašizma i nacizma, koji također niste spomenuli. Ne vjerujem da Vam nije poznato da je, prema znanstvenim činjenicama, komunizam učinio bar duplo više zla od zlog fašizma i nacizma, jer je komunizam u svijetu odgovoran za preko 100 milijuna nedužnih žrtava.

U Hrvatskoj je, na čelu sa Vašim miljenikom maršalom Titom i pod Vašim ‘lijepim kapama mira i ljubavi’, na temelju ‘svete mržnje’ ubijeno na najstrašniji način preko milijun ljudi, među kojima najviše Hrvata, a da i ne govorimo o najgorem kršenju svih ljudskih prava tijekom vladavine onog kojega Vi i Vama slični najviše slavite.

Nije Vam valjda također nepoznato da je i prema znanstvenoj knjizi povjesničara iz Instituta ‘Dr. Ivo Pilar’ dr. sc. Josipa Jurčevića: ‘Prikrivena stratišta i grobišta jugoslavenskih komunističkih zločina’, objavljenoj u Zagrebu u svibnju 2012. godine, do tada otkriveno 1.517 masovnih grobišta diljem Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a da su 88,53% tih grobišta i jama napunile masakriranim i ubijenim ljudima jugoslavenske komunističke vlasti, po odobrenju i naredbi Tita, dok samo 2 grobišta potječu od vlasti NDH, znači ustaša, dakle 0,13 %. Od kada je onda daleko veće zlo onaj koji je učinio daleko manje zla?

Broj žrtava u Jasenovcu ste smanjili od najmanje 800.000 na 83.301, među kojima su upisani svi četnici i partizani poginuli u borbama sa ustašama bilo gdje, kao i sva umrla djeca po ratnim zbjegovima, koje nije uspio spasiti kardinal Stepinac, po dogovoru sa vlastima NDH i smjestiti ih u obitelji ili domove časnih sestara, a službeno se kaže 20.101 ubijeno dijete od ustaša u logoru Jasenovac. Prema popisu Spomen područja Jasenovac, ukupni broj žrtava iznosi 83.145, a Vi ste ih već povećali.

Gdje su kosti tih tolikih žrtava, preko 80.000, niste pokazali. Pri probnim iskapanjima, još u vrijeme bivše Jugoslavije, i u Jasenovcu su isplivavale samo žrtve sa križnih puteva komunističkih zločina, pa se prestalo dalje iskapati. Zašto bi onda ustaše, koji nisu bili nikakvi fašisti, bili najveće zlo u XX. stoljeću? Vjerojatno zato što su, kao dragovoljci i hrvatski rodoljubi, obnovili, nakon 839 godina, hrvatsku državu i branili je od neprijatelja i terorista, a također su i najveće žrtve komunističkih zločina i komunističke mržnje. Znači, za Vas i Vaše istomišljenike, najveći je problem što je istina došla na vidjelo, pa vi ne možete širiti samo svoje ‘istine’. No, kao što reče hrvatski filozof i književnik Juraj Jurjević: ‘Uvijek je tako bilo i uvijek će tako biti: Čovječanstvo ima onoliko istina koliko i bogova! Više bogova, više istina. Jedan Bog, jedna Istina. A gdje Boga nema, tamo se živi bez istine, jer je svatko kroji prema sebi i prema svojoj potrebi i prilici’!“, kaže se u otvorenom pismu dr. Ružice Ćavar, predsjednice Hrvatskog pokreta za život i obitelj i članica Predsjedništva Hrvatskog žrtvoslovnog društva.

Zna se dobro kako je gospođa Ružica Ćavar nedavno prošla, zar ne!?”

Niko Mulanović

Prenio:Stric Ivan!JUGOKOMUNISTI SU NAJPRIJE NAPUHAVALI BROJ

…”ne samo jasenovačkih žrtava, da bi dobili što veću ratnu odštetu od Njemačke. U poratnom razdoblju htjeli su Hrvate koliko je moguće više upropastiti, uništiti. Poslije su SVE SVOJE ŽRTVE PRIPISALI USTAŠAMA. Zato je o partizanskim logorima vladao totalni muk!” …

* * *

“I poznato je, na žalost, da je logor Jasenovac, koji je najprije bio industrijski pogon srpske obitelji Bačić, na ulazu u mjesto Jasenovac, od kojega je formiran logor, ali je ostala sva djelatnost toga industrijskog pogona u kojemu se proizvodila opeka i crijep. Tu je bila velika pilana, tvornica lanaca i tu je, molim vas, bila ljevaonica zvona. Poslije su Nijemci dovukli strojeve za dijelove zrakoplova, za Lufthansu. A konačno su dopremili tvornicu naoružanja. A sada jedan paradoks koji govori da je upravo u Jasenovcu napravljena prva hrvatska strojnica i prva hrvatska parabela. To su činjenice. Ali ako je to bio radni logor, ljude nisu dovodili da ih ubijaju, nego da rade. Prema tome, to što je bilo kao koncentracijski ili radni logor, nastojali su omogućiti da život, prehrana i sve drugo budu normalni da bi produkcija, proizvodnja normalno djelovala. Za smještaj logoraša napravljeno je šest drvenih baraka, i sad ja vas molim, prosudite sami: ako je postojalo šest radnih pogona s proizvodnjom, ako je postojalo šest baraka za smještaj tih logoraša – koliko je tih logoraša moglo biti u tom logoru Jasenovcu? Koliko? Svakako ne 2 do 3 tisuće, kao što većina govori. Jer, jednostavno, nisu ih imali gdje staviti. Druga je stvar 1945. kada su došli partizani, oni su sve strojeve poslali u Srbiju i sada su ti pogoni bili prazni za smještaj logoraša. I upravo je u tom bitna razlika što je u ustaško vrijeme to bio sabirni, radni logor Jasenovac od 1941. do 1945., a od 1945. je bio koncentracijski i likvidacijski logor koji je imao puno veći kapacitet. U njega se moglo puno više ljudi smjestiti i, na žalost, puno ih je više pobijeno. O tom drugom razdoblju jasenovačkoga logora, o partizanskome razdoblju, nije se govorilo, nije se pisalo, nije bilo izjava svjedoka, nije bilo ničega.”

Izvor:http://shp.bizhat.com/

Prenio:Stric Ivan!Dr. Stjepan Razum: Nema dokaza za masovne ustaške zločine u Jasenovcu, ali ima za partizanske!

Dr. Stjepan Razum pročelnik je odjela Nadbiskupskog arhiva u Zagrebu. Rođen je u Konščici i jedan je od šestero djece roditelja Mije i Dragice. Osnovnu šolu pohađao je u Svetom Martinu pod Okićem, a kao pitomac Nadbiskupskoga dječačkoga sjemeništa polazio je klasičnu gimnaziju u Interdijecenskoj srednjoj školi za spremanje svećenika u Zagrebu nakon čga završava Katolički bogoslovni fakultet. Pokojni nadbiskup Franjo Kuharić zaredio ga je za svećenika 1986. Kao duhovni pomočnik, kapelan, djelovao je tri godine u crkvi sv. Blaža u Zagrebu, a 1989. nadbiskup Kuharić ga je poslao na daljni studij u Rim, gdje je studirao crkvenu povijest na Papinskom grgurovskom sveučilištu. Paralelno s time završio je i dvogodišnji studij arhivistike, diplomatike i paleografije pri Vatikanskom arhivu. Doktorat iz crkvene povijesti obranio je 1995. radnjom „Osvald Svetoladislavski, biskup zagrebački 1446.-1499,“ U Zagreb se vraća iste godine i počinje raditi u Nadbiskupskom arhivu.

Na predstavljanju knjige Tomislava Vukovića ‘Drugačija povijest’ rekli ste da je povijest 20. stoljeća u Hrvatskoj potrebno iznova istraživati, počevši ispočetka. Znači li to da smo svi zatočenici lažne povijesti, posebice one o Drugom svjetskom ratu i nakon njega?

“To je očevidno. Zamislimo si slučaj, što i nije tako teško nakon haškoga suđenja, da sudac u nekom postupku prihvati obtužbu kao konačnu istinu. To zasigurno ne bi bila objektivna istina, već pristrana istina jedne strane, u ovom slučaju obtužbe. U Drugom svjetskom ratu, s našega hrvatskog stajališta, bile su u biti dvije strane, premda je bilo mnogo vojski i međusobnih neprijatelja. Jedna je strana bila za samostalnu Hrvatsku, za koju su se borili domobrani i ustaše, uz pomoć Nijemaca, a druga, protiv Hrvatske, među kojima su bili partizani, četnici, Talijani i drugi. Kao pobjednici izišli su na kraju rata partizani, pod vodstvom komunista. Ni prije rata, ni za vrijeme rata, niti su ustaše, niti partizani dobili mandat hrvatskoga naroda da ih vodi. I jedni i drugi su se nametnuli, jedni na početku, a drugi na kraju rata. Komunisti su doduše održali poslijeratne izbore, koje su dobili uz pomoć HSS-a, čije su čelnike neposredno pred izbore i nakon izbora pozatvarali i maknuli s javnosti. Nakon tih prvih izbora, sve do 1990. godina komunisti su držali vlast na diktatorski način, koristeći zastrašivanje, prisilu i torturu, tvarnu i duhovnu. Svi izbori poslije rata bili su farsa od izbora, jer su bili jednopartijski izbori. U takvom odnosu snaga, poslijeratni vlastodršci, hrvatski i jugoslavenski komunisti, morali su trajno diskvalificirati svoje ratne protivnike i neprijatelje, kako im u mirnodobskim uvjetima ne bi postali suparnici i politički protivnici, jer su samo tako mogli zadržati vlast. Iz takve svoje nužde nametali su cijeloj javnosti svoju istinu o Drugom svjetskom ratu i o svojim neprijateljima, ponajprije o ustašama. Ako je blaženi Alojzije Stepinac u razgovoru s Josipom Brozom, početkom lipnja 1945. godine rekao da bi bilo dobro kad bi u novu vladu bili uključeni i pošteni ustaše, to znači da za Stepinca oni nisu bili koljači i zločinci, kao što ih je komunistička promičba prikazivala i još uvijek prikazuje u svim svojim javnim napisima, govorima i knjigama. Nema nikakve sumnje, da sve ono što smo tijekom školovanja do 1990. godine učili i naučili o Drugom svjetskom ratu jest jednostrana istina pobjednika, koji su imali potrebu ocrnjivati svoje protivnike i neprijatelje, a to su bili svi koji nisu bili u komunističkoj partiji, jer su jedino tako mogli nesmetano vladati „svojom“ državom.

Da se vratim na sliku s početka odgovora, u Hrvatskoj još uvijek traje sudski, znanstveni i svakovrsni drugi postupak borbe za konačnom istinom. Sudac još nije izrekao svoju presudu. Dugo je slušao obtužbu, ali je red da i obrana kaže svoju riječ. To se sada događa. Dužnost je hrvatskih povjesničara, sveta dužnost cijeloga ovoga naraštaja, da kaže riječ obrane, jer je od strane komunističke obtužbe obtužena cjelina hrvatskoga naroda.

Nema zaokreta, treba samo reći istinu

Koliko je objektivno moguć takav radikalni zaokret u utvrđivanju istine s obzirom da ste i sami rekli da se istraživači pred tom zadaćom nalaze u poziciji Davida pred Golijatom?

To nije lagani posao, jer je u svijest i podsvijest hrvatskoga naroda, a i šire, usađen komunistički stereotip o tome kako su partizani i komunisti „dobre crvenkapice“, a ustaše i oni koji su se borili za Hrvatsku, „zli vukovi“, koljači, mračnjaci, teroristi, i tome slično. Metodološki gledano, nije potreban nikakav radikalni zaokret, već treba u javnost samo iznijeti istinu koja govori u korist Hrvatske i hrvatskoga naroda. Hrvatski narod, a nadasve hrvatski političari i svi hrvatski umnici moraju Hrvatsku staviti u središte svoga zanimanja i ona mora biti mjerilo svih naših zajedničkih podhvata. Samim time će sva ona „istina“, koja niječe Hrvatsku, odpasti. Metodološki je to jasno, ali je u stvarnosti potrebno puno napora da istina dopre do svih ljudi i da postanu svjesni da su tijekom cijele svoje mladosti bili odgajani i oblikovani nezdravo i ideološki jednostrano. Povjesnička djela s takvim hrvatskim pristupom već postoje, ali se ona još nisu utkala u hrvatsku svijest.

Izjavili ste da je logor NDH Jasenovac jedan od lažnih mitova koji je stvorila komunistička propaganda. Što je zapravo istina o logoru Jasenovac, budući ste se i sami bavili tom temom?

Logor ili sabirno polje Jasenovac je tipičan primjer manipulacije kako bi manipulatori ostvarili svoj cilj. Kad govorimo o logoru Jasenovac, treba prije svega reći da on nije bio nikakva novost u praksi ratovanja. Prva sabirna polja ili logori dogodili su se u kolonijama i to za vrijeme kolonijalnih ratova. Prvo poznato sabirno polje ustanovio je španjolski vojskovođa, pruskoga porijekla, Valerijan Weyler y Nicolau, kao upravitelj otoka Kube, 1896. godine. U pobuni protiv španjolske vlasti, odredio je da svi seljaci, koji ne žele biti smatrani pobunjenicima, imadu u roku od osam dana ući u utvrđena sabirna polja. Drugi slučaj sabirnog polja dogodio se na Filipinima. Pošto su sjedinjeni američki državljani oteli Španjolcima vlast na Filipinima, Emilio Aguinaldo pokrenuo je pobunu protiv sjedinjenih američkih državljana. Godine 1900. pobunjenici su poraženi, ali su i započeli gverilski rat. Tada su sjedinjeni američki državljani na otoku Mindano osnovali nekoliko sabirnih polja da bi u njima zaštitili narod koji nije pristajao uz pobunu. No, nijedan od ta dva navedena slučaja nije činjenici sabirnih polja nametnuo tako loš glas kao što su to učinili Englezi u Južnoafričkoj Republici. Pošto su pobunjeni seljaci Južnoafričke Republike sredinom 1900. bili poraženi i prešli u gverilski način ratovanja, engleske su čete krenule sa strategijom spaljene zemlje. Uništili su brojna seljačka imanja, te su zatvorili mnoge žene i djecu, koji su ostali bez krova, u sabirna polja, na brzinu napravljena od šatora i koliba. Po tom engleskom žalosnom postupku, sabirna su polja ušla u povijest s lošim glasom. Sabirna su polja postojala u I. svjetskom ratu, a za vrijeme II. svjetskoga rata otvorena su za vojnike u gotovo svim zemljama koje su bile uključene u rat. Dakle, Jasenovac nije bio nikakva iznimka.

Isto tako treba reći da su sabirna polja stvarnosti rata, a s ratom dolaze i mnoge teške posljedice. Sigurno je da se i u sabirnom polju u Jasenovcu događalo mnogo toga što je suprotno ljudskom dostojanstvu, što je ponižavalo čovjeka, što je nijekalo njegovu osobnost, što je ugrožavalo njegovu tjelesnu i duhovnu cjelovitost, dakle, događala su se i ubojstva. O tome svjedoče i tri nedavno objavljene knjige, Ante Cilige, Milka Riffera i Đorđe Miliše. Radi se o knjigama koje su davno napisane, ali budući da nisu Jasenovac prikazivale u sukladnosti s komunističkom promičbom, bile su zabranjene, pa su sada nanovo tiskane. Usprkos toga, njihovo čitanje traži veliku dozu kritičnosti. Dakle, Jasenovac nije bio polje sustavnog uništenja, već radni i privremeni (tranzitni) logor.

Treba otvoreno reći da su mit o Jasenovcu stvorili i podržavali srbski povjesničari, koji su to činili u službi velikosrbske politike, kako bi preko tog mita diskvalificirali Hrvate u vođenju svoje države, kako bi ih onemogućili za osamostaljenje i kako bi zapravo oni, velikosrbi vladali i u cijeloj Hrvatskoj. Tko god u Hrvatskoj danas podržava taj mit, a to su nažalost uvijek činili članovi SUBNOR-A, on puše u velikosrbski rog, on je u službi velikosrbske ideologije, koja i nakon Domovinskoga rata ne prestaje igrati svoje kolo.”

Izvor:http://shp.bizhat.com/

Prenio:Stric Ivan!Hrvati moraju utvrditi istinu o Jasenovcu!

“Hrvate se proglašava genocidnim već desecima godina zbog sabirnog radnog logora Jasenovca. Izmišljaju se brojke od sedamsto tisuća žrtava u Jasenovcu pa do konačnih više od 83 tisuće koje su na popisu u tome logoru. Vrijeme je da hrvatski znanstvenici utvrde istinu o broju svih žrtava u tome logoru koji neprestano ponavljaju i sadašnji vlastodršci Kukuriku koalicije.”

Izvor:http://shp.bizhat.com/

Prenio:Stric Ivan!

thumbJASENOVAC,JE RANA KOJU NAM SOLE OD 1945 GODINE!

Teško je naći prave podatke,no uz malo truda i par neprospavanih noći može se doći i DO NJIH!Malo je poznato da je logor Jasenovac radio punom parom još punih 6 godina od 1945-1951!Za to vrijeme je pobijeno negdje oko 70.000 Domobrana Ustaša,civila,sve one koji su bili pod sumnjom da su bili u službi Hrvatske,ili na bilo koji drugi način povezani!Vršena su iskopavanja,no odustali su jer su među iskopinama pronašli dijelove vojničke opreme Domobrana i Ustaša!Taj zločin koji je napravljen Hrvatskom narodu,je odmah iza Bleiburškog Križnog puta,i mučno mi slušati kada bradate prote osuđuju Ustaški režim za zločine!…..Laži koje su servirane iz Beograda,su toliko velike i toliko su intoksicirali Hrvatski puk,da je jedini vid borbe koji se može voditi protiv njih-Osvješćivanje Hrvata i Hrvatica,upućivanje na pravu istinu!Zašto je Hrvatski narod zatrovan sa lažima?!Zato jer je srbija imala vremena da izbombardira Hrvatski puk i da im usadi osjećaj STIDA za zločine koje nisu počinili!Veliku ulogu u tom kvazi-igrokazu imaju engleski i francuski masoni koji su od davnina na ovim prostorima!Lutajući po knjigama koje sam pročitao o tim zbivanjima,izazivaju u meni revolt,i budi hajduka u meni,koji će radije stajati sam samcat nego,nego se predati i slušati vijesti sa RTL-a i HRT-a!I ovo što pišem je jedan vid borbe za istinu,ali ako trebam ponovo uzeti pušku -ja ću je uzeti i stati u obranu Hrvatskog naroda!Imao sam od koga učiti i hvala mom didi što mi je otvorio srce i dao pameti za budućnost!Moj obraz nije na prodaju nikada bio niti će biti!I dokle god poginuli i mučko ubijeni ne dobiju sve ono što pripada čestitom Hrvatskom bojovniku,ja ću se boriti,svim sredstvima da se istina sazna,da se skine ta ljaga sa Hrvatskih bojovnika!Pa kom se sviđa nek se pridruži a onome kome se ne sviđa,slobodno nek se odjavi iz Hrvatske i neka ide tamo odakle su te laži servirane!……..I stoga braćo i sestre:BOG I HRVATI!

Stric Ivan!

sq2lmw - kopijaJASENOVAC,NAJVEĆA LAŽ KOJA JE STIGLA IZ BEOGRADSKE KUHINJE

Ulomak iz štiva,za kojeg ću na kraju citata ostaviti link za download!Vrlo je važno pročitati pažljivo navode iz teksta!

Doznao sam da su 1941. g. ustaške vlasti sve lokalne Srbe s područja Jasenovca poslale na rad u Njemačku, a neke u Norvešku! Ti su se Srbi iz Njemačke vratili 1945. – živi i zdravi. Dakle, nisu istinite tvrdnje da su ustaše u Jasenovcu tamo najprije likvidirale lokalne Srbe! U Jasenovac su najprije došli Židovi – njih oko šest stotina. O tomu piše dr. Ante Ciliga u svojoj knjizi Sam kroz Europu u ratu (1939.-1945.). Kad se tamo skupio veliki broj logoraša u samom su mjestu jedan stari magazin pretvorili u KOŽARU. Tu su Židovi radili – štavili su kožu. Nakon toga su uzeli još jednu kuću, koju je netko gradio nekomu u inat – pa su je prozvali PRKOS. I dan danas ta kuća stoji u Jasenovcu. Ona je služila kao KRPAONICA – u njoj je 20-tak logorašica krpalo vreće. Dakle, KOŽARA i KRPAONICA, nalazile su se u samom mjestu, a ostatak kompleksa je bio radni logor. Uz taj kompleks 1941. podignute su prve logoraške barake. Što se nacionalnoga sastava logoraša tiče – većinom su to bili Hrvati, uglavnom HSS-ovci, ljudi koji nisu simpatizirali ustaški režim. Tko nije bio uz ustaše, bio im je protivnik. Tu su bili i Maček i Ciliga, dosta uglednih ljudi bilo je tu ne zato jer su zlo radili, nego jer nisu bili uz ustaše… Dakle, većinu u logoru činili su Hrvati. To u svojoj knjizi potvrđuje Antun Miletić. Osim toga, on donosi popis logorašica iz ženske kaznionice u Staroj Gradišci. Šefica te kaznionice točno je bilježila dnevno brojno stanje kaznionice – po vjeri – katolkinje, pravoslavke, Židovke itd. Uvijek je bilo najviše katolkinja, tj. Hrvatica. Ako je tako bilo u ženskoj kaznionici, po analogiji je tako bilo i u muškom dijelu logora. Osim toga, dobio sam i svjedočenje moga subrata časnoga brata Nedjeljka Begića. Njegov je brat Ivan bio na Prijamnom odjelu u Ustaškom logoru Jasenovac i upisivao je ULAZ-IZLAZ logoraša. Nedjeljko je pitao Ivana: Dobro, koga ima najviše? Naših Hrvata, rekao mu je! Dakle, i Miletić i brat Ivana Begića, i brojno stanje iz ženske kaznionice potvrđuju da je LAŽ da su Srbi i Židovi bili glavne žrtve u logoru Jasenovac i Stara Gradiška. Hrvati su bili najbrojnije žrtve!

Prva jugoslavenska komunistička komisija već je 1945. počela iskapanje. Utvrdila je samo 55 ŽRTAVA – i to je prekinuto.Unatoč tomu, brojka vrtoglavo raste, do ne znam kojega broja. Nameće se sljedeće pitanje. Gradina je na desnoj obali Save. Na lijevoj obali je naselje Jasenovac i industrijsko područje – Ustaški radni logor. Tu nije bilo mjesta za grobove. I zato, kad se istražuju grobovi i grobišta ide se na desnu, bosansku obalu… Tamo su načinjeni avionski snimci humaka, kojih je jako puno. Tamo je bilo više tih snimanja, ali su iskapanja redovito prekidana, jer su iskopali domobranske cokule, ženske štikle itd. – dakle to nisu žrtve Ustaškoga logora, nego – Partizanskoga! I zato su iskapanja prestajala, a o nalazima se šutjelo.

Kad su partizani preuzeli Jasenovac, veliki dio zarobljenika s Križnoga puta je tu završavao… na Gradini, u Partizanskom Jasenovcu ubijani su Hrvati! Tu je i najveće grobište! Kad je bila 60. godišnjica proboja logoraša iz Jasenovca, 22. travnja, Srbi u Donjoj Gradini ponovili su optužbe na račun Hrvata. Srboljub Živanović, kojega su predstavili kao engleskog istoričara, “citirao je njemačke službene izvore prema kojima je u logorima Jasenovca ubijeno više od 750 tisuća ljudi” itd. Međutim, sve rečeno pokazuje da je Ustaški logor Jasenovacde facto imao puno manje žrtava od Partizanskoga logora Jasenovac – jer su partizani 1945. vršili masovna klanja, ubijanja… I Vladimir Žerjavić kaže – ono što je kroz Jasenovac prošlo je relativno umjereno u odnosu na ono što se VANI – svugdje i redovito – kasnije događalo. Noć je progutala mnoge i mnoge ljude! Pa ako netko hoće govoriti o 700 i više tisuća ubijenih – onda neka bude pošten i kaže – tko je te i tolike ljude pobio!?

Logoraši su u tom logoru primali hranu, tu je bila paketarnica itd. To je dokumentirano. Zanimljivo je da su mnogi ne-Židovi preko Židovske bogoštovne općine slali pakete, jer je to bilo najsigurnije. To je jedina Židovska bogoštovna općina koja je u Europi preživjela II. svjetski rat – u Zagrebu – sve druge su likvidirane! Kako su Židovi među prvima stizali u Jasenovac, oni su tamo zauzeli vodeća mjesta u logoru i čuvali ih. O tomu je pisao dr. Ante Ciliga, komunist itd., za kojega držim da nije imao razloga lagati.

Iz ustaškoga razdoblja logora ima dokumenata – Antun Miletić objavio je tri velika sveska tih dokumenata. Iz Partizanskoga logora Jasenovac nema NIČEGA! U Muzejskom prostoru Jasenovca rekli su mi: Nemamo ništa! Sve je u Beogradu! Gospođa kustosica Muzeja kaže – tražili smo, pisali zamolbe preko Ministarstva vanjskih poslova itd., ali nikad ništa nismo dobili, čak ni odgovor! To je paradoks na koji sam i nju upozorio – kako to da ne daju ništa!? Ne žele dati NIŠTA, jer je to OPTUŽBA PROTIV NJIH!

Op.Stric Ivan:Mislim da je sada svima jasno koji su pročitali tekst,do kraja,da je JASENOVAC nakon Bleiburga,najveće stratište,Hrvata koji su preživjeli Križni put,te Mađara i Nijemaca,koji su deportirani u ovaj Logor Smrti,i sustavno ubijani od komunističkih vlasti FNRJ!!

Dijelite ove tekstove,i linkove koje sam postavio,neka Hrvati i Hrvatice znaju da je Jasenovac bio srbokomunistička klaonica Hrvatskog naroda i svog nesrbskog življa!

Prenio:Stric Ivan! Četnikovanje po Jasenovcu

images (4)

Ulomak iz teksta akademika Josipa Pečarića!

U beogradskim konclogorima “Sajmište” i “Banjica” ubijeno je mnogo ljudi, više nego u Jasenovcu, a o tim logorima se uopće ne govori. A radi se o logorima u glavnom gradu jedne države. Pri tome je logor “Sajmište” bio judenlager, dakle logor isključivo za Židove. Taj logor danas u Beogradu nije ni obilježen! I to izgleda nikome ne smeta. A iz njega, kao ni iz “Banjice” niti jedan Židov nije izišao živ! Logoraši su ubijani čak i po ulicama grada Beograda.

images (2)

Evo kako to opisuje Philip Cohen: “Mjesec dana kasnije, u Sajmištu je izvršeno konačno rješenje, dolaskom mobilnih plinskih komora iz Njemačke. Između ožujka i svibnja 1942., svako jutro, osim nedjeljom i praznicima, vozilo bi bilo natovareno židovskim ženama i djecom, i starim osobama kojima bi se zatim kazalo da se preseljavaju. U jednom činu, naizgled ljubaznom, djeci su čak davane bombone. Sa ispuhom cijevi koja je usmjeravala ispušne plinove u hermetički zatvoren prostor vozila sa žrtvama, vozilo bi nastavljalo svoj put kroz Beograd, završavajući na groblju na Avali, sedam milja jugoistočno od grada. Po dolasku, svi bi bili mrtvi.

preuzmi (3)

Iako žrtve unutar Sajmišta nisu imale pojma o svojoj sudbini izvan logora, plinsko vozilo je jedva mogla biti tajna, bilo za srpsku policiju ili građane Beograda, pošto su lupanja po vratima vozila ili prigušeni krici žrtava dolazili iz neobičnih vozila.” Takvo konačno rješenje dovelo je do toga da je Beograd postao prvi veći grad u porobljenoj Europi “očišćen od Židova – judenfrei”. A to “konačno rješenje” zazivali su sami Srbi i antimasonskom izložbom, i Apelom srpskom narodu – apelom za kolaboraciju njihovih najviđenijih ljudi, i zabranom prelaska Židova na pravoslavlje od SPC, i antižidovskim markama, i u novinama i u knjigama. Kako je to izgledalo pokazuje knjiga dr. Lazara Prokića “Jevreji u Srbiji”: “Danas je dokazano da su sva dela sabotaže u našoj zemlji finansirali Jevreji. Isto tako kod pohvatanih komunističkih bandi nađeno je mnogo Jevreja. Kod pohapšenih zbog šverca – opet Jevreji!… Kod pohapšenih zbog širenja alarmantnih vesti – opet Jevreji!… Znači Jevreji, Jevreji i Jevreji! Zato stvarajmo izrazito antijevrejsko raspoloženje, ukazujmo prstom na Jevreje i pratimo strogo njihov rad. Učinimo sve da za prvo vreme svi oni sa svojim potrebicama budu zbijeni na prinudnom radu negde – potpuno izdvojeni od nas, daleko čak i od naših očiju! Dok se ne nađe način da uopšte nestanu sa našeg tla!” Ako tome dodamo da su grobišta bila na raznim mjestima na području grada, pa jedan svjedok kaže: “Kako nam je bilo naređeno da brojimo leševe koji su spaljivani, to mi je poznato da je u Jajnicima spaljeno 68.000, a da je nespaljeno ostalo još 1.400 leševa, i to u jednoj raci 1.200 i u dvema po 100 leševa”. Tako je Beograd zapravo jedini glavni grad jedne države za koji slobodno možemo reći da je bio grad konc-logor! Kako je to uopće bilo moguće?

images (3)

Pa Nedićeva vlada i Srpska Pravoslavna crkva vjerovale su u Hitlerov novi svjetski poredak pa su činile sve da bi stvorili Veliku Srbiju u okviru tog poretka. S druge strane, već tijekom rata, a pogotovo poslije njega, stvaran je Jasenovački mit, kao osnova u dokazivanju tzv. genocidnosti hrvatskog naroda, kako bi mogli sakriti svoje djelovanje tijekom Drugog svjetskog rata. Da bi se mogao stvoriti JASENOVAČKI MIT  kroz uvećavanje broja žrtava ovog logora za deset i više puta, moralo se ići i s uvećanjem ukupnih žrtava tijekom Drugog svjetskog rata.

Tekst napisao:Akademik dr Josip Pečarić

Istina izlazi na vidjelo!Hrvati i Hrvatice-OTVORITE OČI!

Prvi sam koji će stati u ime istine,i rasvijetljavanje velikosrbske laži,o Jasenovcu!

Prenio:Stric Ivan!

1 Comment on Jasenovac stratište Hrvata

  1. Nidzaprinc // 25/01/2017 at 3:52 PM // Odgovori

    Hrvati su prvenstveno genocidan narod. Hrvati su los narod, pokvaren, prevrtljiv. Odvratan narod, kukavice bez stida i srama. Oni su takodje i najgori moralni olos. To su ljudi na ciju se rec ne mozes osloniti. Hrvati su svi odreda, prozirni kao casa, i u tolikoj meri lazni i dvolicni, da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima vecih podlaca, prevaranata i samozivih ljudi. Spasi nas Boze kuge, gladi i Hrvata.

Odgovori

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: