Novo!

Jedina prijetnja suživotu ste Vi gos. Pupovac!

PM peđa

Možda sam neki dio života prespavao, kažem možda jer nisam siguran u neke stvari. Čitajući razne portale, slušajuci vijesti i izvješća, dolazim do zaključka da je Milorad Pupovac dobio i ima exkluzivno pravo govoriti o Srbima u Hrvatskoj.

Čitajući tako te iste novine, portale doduše male čitanosti i gledanosti, VEČERNJI, JUTARNJI, 24 Sata, HTV, RTL itd, dolazim do zaključka:

Ako bilo tko, po bilo kojem pitanju progovori, o toj temi, odmah ugrožava život Srba.

Bili to novinari, televizija (trenutno Z1) bilo tko ko ne misli, (čitaj između redova: tko nema korist), i napravi neki osvrt po bilo kojem pitanju ili temi, odmah ga dotični ili nazovi-udruge za ljudska prava napadaju bez povoda i razloga.

S toga dolazim do zaključka da su bivše vladajuće strukture dale zeleno svjetlo Miloradu da on iznosi stavove i zaključke i odlučuje što je to dobro a što nije. Budući da smatram i mislim kako imam pravo progovoriti i govoriti o toj temi javno kažem da gospodin Pupovac nema, niti je imao pravo govoriti o toj temi jer to nije stajalište većine Srba u Hrvatskoj.

Tako da ću biti primoran zatražiti zaštitu od Hrvatske države da zaštiti nas koji volimo i živimo u jedinoj nam domovini Hrvatskoj i želimo i imamo sve ono i sva prava kao i većinsko hrvatsko stanovništvo i svi oni koji u njoj žive. Nikakva druga posebna prava nam ne trebaju niti ih želimo. Živjeti u Hrvatskoj a u Srbiju ići po instrukcije po meni je vrlo podlo, a Pupovac upravo to čini, jer mu nije stalo do mira i suživota!

Jedina prijetnja suživotu ste Vi gos. Pupovac, s vašim huškačkim stavovima, stoga Vas uljudno molim ostavite nas na da živimo u miru sa svim građanima Hrvatske, a od Hrvata tražimo oprost za sve zločine koje su počinili pripadnici srbskog naroda od Vukovara, Škabrnje i cijele Hrvatske

Napisao: Predrag Mišić Peđa

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

tekst-i-fotografija

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: