Novo!

Jel imam noćne more? Kad ih nemam, popijem tabletu! (ironija)

Svjesno i podsvjesno. Koja je razlika, i kako se očituje.

  1. Svjesno. Svjesno se manifestira, na način da se nešto javno etiketira, pokazuje, proklamira, etiketira. Kao primjer možemo navesti istupe Milorada Pupovca na webu i portalima gdje javno jasno i glasno napada Hrvatsku, Dragovoljce domovinskog rata, udovice domovinskog rata, HOS. Nije htio niti ikada odustati od zamisli da se napada, Heroj domovinskog rata. Ako njega napadaju što će biti, sa mnom?
  2. Nesvjesno. Nesvjesno se manifestira na način, da nakon javnog proklamiranja i etiketiranja, slijedi podsvjesno, i to na način da se, angažira dio koji povezuje i uvezuje sve nas, makar slične, po svjetonazoru, i razmišljanju. A na neprijatelje se djeluje sa više aspekata, dakle napadaju se oni dijelovi gdje si najslabiji, i “najtanji”! Ti napadi se manifestiraju u vidu telepatskih poruka, koje idu do onoga koji ih može emitirati i koji Vas može zasipati, sa svih strana. Dakle do onog tko to može šerati.
  3. Uglavnom napadi ne jenjavaju. Stoga i kažem, i pišem: kad ih nema, popijem tabletu. Jer ništa i nije od Boga dano, i ništa i nije drago. I prije neki dan je eruptiralo, na način da su se sukobili u Vukovaru navijači Torcide i BBB. Ovaj dio se želi prikazati, kao dio, gdje su navijači međusobno razjedinjeni. Gdje se sukobljavaju, i na klubskoj razini, navijačkoj razini. Taj virus se inplantira, da bi se postiglo željeno, a efekt se vidi u njihovoj tuči.
  4. Napadi putem jataka, su oni u vidu podrške, i poticanja na kriminalna djela. Miniranje nasipa u Gunji, je istraživano, dok se nije došlo do zaključka da je iza eksplozije velika njuška, iz hrvatske politike. To se može smatrati jedno vrstom telefonije, kao slovi kao ovisnost o Heroinu, Extasy ili drugoj drogi. Jer ovisnost znači biti prisiljen davati informacije ili tražiti put da se nešto odradi, ne preko svojih mogućnosti. A zapravo je mobilna ovisnost kojom se postižu rezultati, kao u slučaju Gunja, i u slučaju miniranja pješačke zone. Manje je poznato da je u Vinkovcima, bilo ukupno 5 bombaških napada. A u njima je život izgubilo nekoliko osoba uglavnom Branitelja i Dragovoljaca dom. rata. Čudno ne? I to baš grad i zajednicu koja je desno orijentirana i koju zovu Staljingrad, jer se nikada nije predao. Može se zvati i Vukovar, i Alamo.
  5. Starohrvatski pozdrav Hvaljen Isus, je prozivan na portalima, ustaškim, nazadnim. Floskule tipa, “Idemo naprijed”, uz kojeg se obavezno zalijepi i bojovnički pozdrav “Za Dom” kojeg izvikuju i oni koji nemaju niti stila niti razloga da ga izvikuju su najočitiji napori crvene zajednice, da se etiketira starohrvatski pozdrav, kao Ustaški, krvoločni, i kao pozdrav ljudi bojovnika i osoba, koje nisu imali nikakve moralne kvalitete, biti bojovnicima koji se nisu pridržavali ženevske konvencije.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: