Novo!

Jugoslaveni su naš glavni neprijatelj!

U današnje vrijeme nešto činiti ili raditi ne može se niti u jednom trenutku, dok tako ide u Hrvatskoj. Rat konvencionalni se ne vodi, ali se vodi drugim sredstvima. Poanta je u tome, da se žrtve Vukovara, Srebrenice i Škabrnje ponižavaju, jer je srpska politika, ta koja uništava život u Hrvatskoj. Od dvije vodke u Rusiji se dobije, koma ili oslijepi, a od litre rakije, pijan si cijeli život. Dakle htio sam kazati da agresija na Hrvatsku nikada nije prestala, niti će ikada prestati. Njihov cilj Karlovac Karlobag Virovitica, i je prioritet bio i ostao. Ima li smisla dalje raspravljati, već nastaviti sa bitkom a kakva je bila i kakva će biti. Bitka preko medija je jedina koja je nama izdavačima ostala. No postoje razni drugi vidovi vođenja bitaka.

  1. Psihološki rat
  2. Parapsihološki rat
  3. Psihosocijalni rat

Sva tri spadaju u domenu specijalnog rata. Može se dodati još ponekakav vid ratovanja.

 

 

Naša predsjednica Hrvatske K.G.Kitarović dobija prvo nadimak “Kraljica Balkana”, da bi joj nakon izvjesnog vremena, nakon skidanja maske sa lica tog isti skinuli, jer su majke, sestre, i očevi Srebrenice shvatili da ga nije zaslužila. Čudno!? Pa meni je, malo duhovito previše uopće nju trpati tamo u taj balkanski koš, ali pošto se sama stavlja u taj položaj, onda nije zgorega izvaditi je iz njega.

Na koncu što mi imamo sa nekakvim Balkanom sa koji smo odavno rasčistili. Imaju ga one složenice, koje žele vratiti, ono što nam je moru i ružne snove učinilo, i to posljednjih 150 godina, a od domovinskog rata, na ovamo je i te kako postao trend sa istoka, zavijati i lanuti nešto što bi moglo povrijediti Hrvata, njegov Dom, i obitelj. Zapitajmo se kamo to vodi? Ovo vodi u nekakvu drugu aplikaciju, koja nas može vratiti, u kameno doba (paleolit-neolit) gdje je našim vjekovnim neprijateljima i mjesto. Namicanje i nametanje kulture, koja nije sa ovog područja je mučna i tjeskobna. Kultura klanja ljudi, silovanja, spaljivanja u pećima…Mogu samo reći, kako bitka nije gotova.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: