Novo!

Kad čovik popizdi zbog izbora predsjednika!

 

Predsjednički izbori…nekome je donijelo smijeh, nekome revolt, kao glavnom liku u kratkom videu. U potpunosti se slažem sa njim. Obraćam se Škorinim i Kolindinim glasačima. Pet godina sada moramo gledati lice “fajtera iz kvarta”. A što je najgore od svega, ništa ne ćemo postići sa negodovanjem već će nam samo kiselina bujati u želudcu. ”

“U rat je išla sirotinja” je jedna od najblaže rečeno najvećih gluposti koje je ikad ijedan političar kazao javno za medije. No dobro. Neka mu bude. Ali je zaboravio da je politika iznjedrila i velike ljude upravo iz redova sirotinje… Hrvati hvala Vam što ste ga izabrali! Dokazali smo da smo nula od naroda i da nismo vrijedni spominjanja. Cvate kod nas komunizam bolje nego za Titina vremena. Crvenih je sve više, a UDBA je unovačila novi mladi naraštaj, koji će nas pratiti i disati za vratom. Neka nam je baš tako kako jeste, jer bolje nismo niti zaslužili.

4 Comments on Kad čovik popizdi zbog izbora predsjednika!

 1. Koliko god je u prošlosti Tomislav Karamarko štetio HDZ-ju svojom bahatošću, toliko danas šteti i Andreja Plenković. U tome nije grijeh, koliko je grijeh da on to ne uviđa…

  Moram vam ispričati jednu priču iz emigrantskih dana, priča Dinko Dedić, glavni urednik Hrvatskog Tjedinika u Australiji

  http://otporas.com/razbibri

  Moram vam ispričati jednu anegdotu iz emigrantskih dana, priča Dinko Dedić, glavni urednik Hrvatskog Tjednika u Australiji

  Organizacija Hrvatski narodni otpor, koja je imala vrlo jak ogranak u Chicagu, također je imala svoju filijalu u Melbourneu. Njihov grb izgleda kako se vidi na ovoj slici.
  Dužnosnik Otpora u Melbourneu Jozo Matković, Hercegovac, danas pokojni, posjetio me u Hrvatskom tjedniku i zamolio ako mogu poći s njim do carine na uzletištu Melbourne, kako bi podigao majice koje su stigle iz Chicaga. Smatrao je da ću se ja u engleskom snaći bolje od njega.
  Rekao mi je da treba izbjeći političku konekciju i objasniti da se radi o nogometnom klubu, kako se stvari ne bi komplicirale i kako bi se eventualno izbjeglo plaćanje carine.
  Kad smo stigli i kad su carinici otvorili veliki paket majica, sve su na prsima imale ucrtan veliki Otporov grb, kako se vidi na slici.
  Onda je carinik pitao za kakavo je to društvo namijenjeno, a ja mu rekao da je za nogometni klub, kako smo se bili dogovorili.
  Na to je carinik cinično dodao:
  “A nož mora da je namijenjen za bušenje lopte.”

  http://otporas.com/razbibri

  D. Dedić

 2. Mijo Munitić // 08/01/2020 at 19:16 // Odgovori

  suze,samo suze,
  narode hrvatski što ovo činite.

 3. Lovrenko Lola Hađina // 07/01/2020 at 12:34 // Odgovori

  Važnije je da Hrvatska izabere pravog premijera koji će državu izvući iz DUŽNIČKOG ROPSTVA, a predsjednik ionako ima male ovlasti.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: