Novo!

Kad pera utihnu vade se mačevi! (nastavak istrage o bombi u Vinkovcima)

Bomba u Vinkovcima ima nastavak sage koja je bila planirana za detonaciju, 2015, godine. Osumnjičeni su Dačić, Šešelj, Nikolić i krvožedni Vučić. Režirano je u MUP Srbije. Telefonija koja je radila je bila moćna i utjecajna u domenu onoga čovjeka, kojemu su mogli nanijeti štetu. Prisilne misli, i nanijete more? Nedokazivo je u smislu nečega što se ne pokušava razumjeti, i shvatiti, jer je nacija na drogi, koja se zove letargija. A to neprijatelj koristi. Istraga koja je stala u sedam dana je najsumnjiviji dio koji postoji u povijesti, kriminala i terorizma u Hrvatskoj a možda i u Europi. Sve nadalje je sumnjivo i sumnjivije da je zlo i dno dna vidljivo, pametnom i onome koji ima bar jedno oko otvoreno. Tajne službe ako su stale na ovom otvorenom napadu na djecu i Predsjednicu rep. Hrvatske, su dno dna i to zahtjeva smjenu kadra TS skupa sa onima koji su tu zakazali. General iz TS treba abdcirati, dati ostavku, neopozivu. Zbog oholosti, i bahaćenja. I Phone ima svaka trgovina, sa boljom mobilnom tehnologijom. A kontakte u njoj koje imaju osumnjičeni treba pretražiti, do prvog unosa broja u mobitel. To je smisao, u današnje vrijeme, ako već agenti sjede po kavama i maltretiraju sugovornike sa činom kojeg su dobili od babe, koja je igrom slučaja bila pripadnik Saveza Komunista.

2000 djece za vinkovačke jeseni, je bila velika meta, i sumnjivo je najviše upravo to, da je jedan OTAC, ma koliko bio uznemiren upravo to pokušao. Nadalje. Odvjetnik koji je dan to čovjeku, je, prema saznanjima vinkovčana imao slom živaca godinama, i dulje vrijeme se liječi sa sedativima, a sin je narkofil (probator). Dakle jeziva predstava, koja nema kraja.

Postoji li opasnost od ponavljanja nedjela, prema obrascu koji se može mijenjati ili prilagođavati je doista upitno. Terorizam je kod nas, konkretno u Vinkovcima, nakon 5 bombaških napada i suicidnih aktivnosti dovedeno u pitanje. Što rade TS? Ako u Vinkovcima ima 5 bombaških napada, što je sa drugim gradovima u Hrvatskoj? O tome nema izvješća. Imamo blokadu pred sobom, a javlja se o pljačkama, koje se ne procesuiraju, a javnost bi trebala znati što se događa? Tko je zakuhao? Odgovoran je onaj koji je formirao TS prema svom ukusu i svom interesu. A to je zaštita bogatih, oholih, i bahatih. Što je sa nama malima? Što je sa obitelji i mogućim posljedicama? Da je puklo, dogodila bi se tragedija koja se zove, stotine mrtvih, ranjenih, rasulo svijesti, psihe, i stava kojeg ima MORH i TS ka ovakvim aktivnostima. Daj Bože Revolucije, pa neka se promijeni nešto u svijesti onih gore, jer je ovo nepodnošljivo da se prijeti, malima. Kada kažem Revolucija, mislim neka mijenjaju svijest o neprijatelju, jer je neprijatelj također promijenio dlaku ali je ostao isti. Krvlju bi natapao. Dakle sinovima i kćerima našim, je otvorena prijetnja. Pitam se kamo je nestala sućut i borbenost kadra kojeg ima TS? Kovala se u ratu, a u miru su bahati i štite bogate, ali neučinkovito stoga regairam i apeliram da se ovo ne ponovi, jer su moguće posljedice katastrofalne.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: